Kirjoittaja Aihe: Cyberpunk 2009: Bloodbath 22.11.2008 Farmi,Oulu  (Luettu 11939 kertaa)

Dexmann

 • Nyyppäri
 • *
 • Viestejä: 19
  • MSN Messenger - kemppainen1@hotmail.com
  • Profiili
  • http://personal.inet.fi/yhdistys/ristituli/
Cyberpunk 2009: Bloodbath 22.11.2008 Farmi,Oulu
« : 31.10.2008, 10:29:11 ap »
CYBERPUNK 2009
The Bloodbath
Airsoft Game

Aika: Kaoottinen lähitulevaisuus
Paikka: NightCity, Kalifornia
Tilanne: CombatZonen kaksi suurinta jengiä: Bloodrazors ja Sacred Blades ovat ajautuneet sotaan. Jengit yrittävät kaataa systemaattisesti toistensa tukipilarit jotta avain lopulliseen ratkaisuun, toisen jengin tuhoon saataisiin haltuun.

Info:

Peli järjestetään Oulussa, PPA:n sisäpelipaikalla Farmilla 22.11.2008. Pelimaksu on 5 euroa ja sen voi maksaa paikan päällä Ristitulen edustajalle. Ilmoittautuminen on suoritettava silti mikäli peliin haluaa, täten varmistetaan ettei tulla Kemistä asti johtamaan peliä tyhjälle salille.

Ilmoittautumiset osoitteeseen ristituliry@hotmail.com
Viimeinen ilmoittautumispäivä on 19.11.2008.

Pelissä kunnioitetaan PPAn asettamia aseiden lähtöopeus-sääntöjä.

Peli tulee olemaan hieman poikkeava normaaleista sisäpeleistä, sillä pelinjohto jakaa osapuolille resurssit (esim. kuinka monta automaattiasetta tai kranaattia). Osapuoli päättää sitten keskenään kuka kantaa mitäkin asetta ja mikäli päätöstä ei tule, pelinjohto puuttuu tilanteeseen. Resurrejen määrä vaihtelee joka skenaarioon. Muita uusia on esimerkiksi probbaus jonka avulla voi saada peliin uusia ”kykyjä” (esim. probattu cyber-raaja antaa mahdollisuuden käyttää ovia mitkä eivät ole skenaariossa normaalisti käytössä). Pisteytys on aivan uudenlainen joka säätää osapuolten tilannetta skenaarioissa (lisätietoa alempana).

Osapuolet:

Bloodrazors
Tunnusmerkkinä punainen liina (ei väliä onko kädessä, päässä vai missä).
Kokemustaso on varsin vaihtelevaa, aseistus vuorostaan käsiaseista aina automaattiaseisiin.
Bloodrazorit ovat väkivaltainen jengi joka ei ole ottanut vuosien varrella keneltäkään paskaa vastaan. He ovat pääsääntöisesti luoneet Zonelle omat lakinsa jota muut pienemmät jengit noudattavat. Väkivaltaisen taustan omaavana jenginä, tämä heijastuu myös jäseniin jotka mielummin suoriutuvat annetuista tehtävistä tai kuolevat yrittäen. Epäonnistuminen johtaa ainoastaan kivuliaaseen kuolemaan tai elämiseen taivasalla, piilotellen omalta jengiltä.

Sacred Blades
Tunnusmerkkinä keltainen liina (ei väliä onko kädessä, päässä vai missä).
Kokemustaso on muihin jengeihin nähden korkeaa, aseistustaso on vuorostaan alhainen.
Jengin jäsenet luottavat lähitaisteluun ennen käsiaseita, tosin käsiaseita,haulikoita sekä muutamia konepistooleita löytyy riveistä. Sacred Blades on Bloodrazorien jonkinlainen vastakohta, sillä he kohdistavat väkivaltansa ainoastaan toisiin jengeihin, ei siviileihin. Tunnusmerkkinä on vihollisten ripustaminen roikkumaan pää alaspäin, yleensä kurkku auki katkottuna. Siinä missä Razors pohjautuu pelkoon, Sacred Blades pohjautuu kunniaan olla yksi heistä.


Skenaariot
Skenaariot vaihtelevat perinteisestä Team Deathmatchista, Scavengerhunt (etsitään vihollisjengin ase/huumestasheja), Vihollisen tärkeiden kontaktejen kaappaamista/eliminoimista, mahdollisia resurssejen hankintatehtäviä (hackerointia tehtäviä), tukikohdan ratsaamista/valtausta yms.


Erikois-sääntöjä

Probatut Cyber-raajat
Probatut cyber-raajat ovat eduksi, sillä osa ovista voi olla ”lukittuja” tai ”heikkoja rakenteita”. Tällöin voi käyttää probattua cyber-raajaa kyseisen oven/heikon kohdan murtamiseksi. Kun ovi/rakenne on murrettu, se pysyy avonaisena loppu skenaarion ajan. Cyber-raajoilla on tietty numero joka määrää kuinka monta rakennetta voi skenaariossa hajoittaa. Raajan numeron taas määrittää kuinka hieno probbi on. (Esim. Folio käärittynä koko käsivarren ympärille plus jotain pientä on numero 1).

Varustautuminen
Kumpikin jengi pukeutuu mihin tahansa vaatetukseen ( ei mitään kokonaista maastopukua), suoraa tyylisuuntausta ei ole. Tosin nahka sekä tummat sävyt ovat suosittuja.

Aseistus jengiläisillä vaihtelee. Jokaisen pelaajan tulee varautua ottamaan mukaan niin back-up ase (yleensä pistooli, myös yhdenkuulan ampuvat vemppu-haulikot hyväksytään) kuin myös sähköase/kaasuase yms. Pelinjohto määrää skenaario kohtaisesti kuinka monta automaattiasetta jengillä on käytössä (tämä määräytyy yleensä skenaarion luonteesta sekä Realitypisteistä).

Hox! Mikäli omaat päheet swat-kamat tai vastaavat, ota ihmeessä mukaan ja ilmoita tästä ilmoittautumisen yhteydessä. Saatat päästä pelaamaan *** päheetä-cyberpunk-poliisia mikäli tilanne siihen ajautuu. Myös hyvä maastopuku-kokonaisuus kannattaa varata mikäli toivoo jotain erikoisroolia pelin aikana.

Lähitaistelu
Mikäli jengiläiset joutuvat lähitaisteluun, he ottavat nopean kivipaperisakset. Voittaja on myös voittaja taistelussa. Jollain jengiläisillä voi olla suurempi taisteluarvo (esim numero 2) jolla tämä voi mitätöidä tuloksen (esimerkiksi oman häviönsä) ja ottaa kivipaperisakset uusiksi. Pelinjohto toivoo että mahdollinen taistelu myös simuloitaisiin kevyesti. Mahdollisia airsoft-kumiveitsi voidaan käyttää probbina mutta ei aitoja veitsiä (johtuen ahtaista tiloista).

Pisteytys
Pelissä jengit keräävät kolmenlaisia pisteitä: Voittopisteitä, Mainepisteitä sekä Realitypisteitä.

Sotapisteet määräävät kuinka sota etenee omalla puolella (eli kuka on voitolla).
Mainepisteet määräävät millainen maine jengillä on yleisesti (kumpikin jengi aloittaa miinukselta), mikäli mainepisteet menevät paljolti miinukselle, voi jengi saada peräänsä poliiseita tai jopa armeijan joukkoja.
Realitypisteet määräävät taas vuorostaan kuinka suosittu jengi on TVssä. Tämä tuo vuorostaan sponsoreita, mahdollisesti parempaa aseistusta yms.

Media
Tapahtuman keskellä pyörii HardCore-mediafirman työntekijöitä jotka kuvaavat ”Live from the Zone” realityTV:tä. Mediajäsenten kuoleman aiheuttaminen antaa miinus mainepisteitä jengille. Mediaryhmää voi käyttää pelissä tilanteiden ratkaisuihin mutta tulee muistaa että mediaryhmän jäsenet pelaavat rooleja ja voivat (ja varmaankin) kieltäytyvät suojan roolista. Eli mediaryhmää käyttämällä voi siis saada erinlaisia pistetuloksia aikaiseksi.

Se ei pelaa, joka pelkää.
Nähdään reunalla.
"The eighties fucking ruled, man, until that pussy Cobain came and fucked it all up. "
-Randy "The Ram" Robinson
-----------------------------------------------------
-Mika Kemppainen,Kemi-

Dexmann

 • Nyyppäri
 • *
 • Viestejä: 19
  • MSN Messenger - kemppainen1@hotmail.com
  • Profiili
  • http://personal.inet.fi/yhdistys/ristituli/
Cyberpunk 2009: Bloodbath 22.11.2008 Farmi,Oulu
« Vastaus #1 : 14.11.2008, 23:17:07 ip »
Peli täynnä.

Varasijoille voi ilmoittautua.
Hox! Muistakaa perua osallistumisenne mikäli ette pääsekkään peliin, täten sija voidaan antaa varamiehille.

Lisäinfoa su-ma akselilla.
"The eighties fucking ruled, man, until that pussy Cobain came and fucked it all up. "
-Randy "The Ram" Robinson
-----------------------------------------------------
-Mika Kemppainen,Kemi-

Dexmann

 • Nyyppäri
 • *
 • Viestejä: 19
  • MSN Messenger - kemppainen1@hotmail.com
  • Profiili
  • http://personal.inet.fi/yhdistys/ristituli/
Cyberpunk 2009: Bloodbath 22.11.2008 Farmi,Oulu
« Vastaus #2 : 17.11.2008, 18:21:52 ip »
Pelinjohto vielä muistuttaa tuosta pukeutumisesta joka on siis puolisotilaallisesta aina kunnon jengikleduihin. Tummat sävyt kunniaan.
Lisäksi pelaajien tulisi ottaa mukaan aeg:n (ei pakollinen) tuo back-up ase johon lukeutuu kaasupistoolit, kertaviritteiset pistoolit/kiväärit/haulikot yms.
Taskulampustakin voisi olla hyötyä varusteissa.

Hyvällä varustekokonaisuudella voi päästä pelaamaan aika-ajoin, poliisia/yhtiön palkkasotilasta yms. Eli kannattaa ottaa mukaan myös kunnon cqb-kamat mikäli mielii erikoisrooleihin.

Jokainen huolehtii omista eväistä/juomista, paikan päällä ei ole muistaakseni toimivaa vesihanaa.

Aikataulu on yksinkertainen, ole paikalla klo viimeistään klo 11:00. Jonkin sortin ruokatauko pidetään päivän puolivälissä. Pelit kestävät varmaankin lähemmäs klo 18:00.
"The eighties fucking ruled, man, until that pussy Cobain came and fucked it all up. "
-Randy "The Ram" Robinson
-----------------------------------------------------
-Mika Kemppainen,Kemi-

Elmasu

 • Nyyppäri
 • *
 • Viestejä: 1
  • Profiili
  • Sähköposti
Cyberpunk 2009: Bloodbath 22.11.2008 Farmi,Oulu
« Vastaus #3 : 14.06.2009, 13:01:36 ip »
Tuleehan tästä tänä vuonnakin skenaario?!