Kirjoittaja Aihe: Sankarten akatemia 9.-10.5.09 Joensuussa  (Luettu 2657 kertaa)

Tarantella

  • Administrator
  • Wanha parta
  • *****
  • Viestejä: 365
    • Profiili
    • Sähköposti
Sankarten akatemia 9.-10.5.09 Joensuussa
« : 08.02.2009, 16:36:04 ip »
Fantasialarp Joensuun Hopealahdessa 9.-10.5.2009

Hämärän valtakunnat: Sankarten Akatemia edustaa perinteistä high fantasiaa ripauksella tummia sävyjä. Tarjolla ilon- ja vihanpitoa, juonittelua ja liittoja, romantiikkaa ja kätkettyjä salaisuuksia. Pelaajamäärä 60+, alaikäraja 16.

Lisätietoa pelin kotisivuilta ja foorumeilta.

"Sankarten Akatemia on taas herännyt kiireiseen kevääseen pitkien, työntäyteisten talvikuukausien jälkeen; vuotuisen juhlapäivän hetki on koittanut. Tuona päivänä Akatemialle on perinteisesti saapunut kaukaisiakin vieraita seuraamaan neljän mestarin järjestämiä oppilasnäytöksiä, tapaamaan vanhoja tuttaviaan ja hankkimaan uusia. Toiveikkaat sankarinalut sekä haaveilevat että kilvoittelevat pääsystä Akatemian oppilaiksi, sillä se on suuri kunnia.

Sankarten Akatemian perustivat aikoinaan neljä seikkailijaa ja veriveljeä jotka tulivat nuoruuden päivinään tunnetuiksi urotöistään kautta Hämärän valtakuntien. Parhaimpien päivien jäätyä taakse nämä kansan rakastamat sankarit perustivat yhteisvoimin opinpajan, jotta voisivat jakaa perintöään tuleville sukupolville. Tämä Sankarten Akatemia nousi Vihervuoren kupeeseen, vilkkaan ja ennen niin hyvämaineisen Shorkin kaupungin lähettyville.

Uusia sankareita totisesti tarvitaan, sillä ajat ovat levottomat – ovat itse asiassa olleet jo ennen Akatemian perustamista. Viimeisten vuosien aikana yleinen rauhattomuus on lisääntynyt ja luonnollinen järjestys järkkynyt. Hämärän valtakuntien sekasortoon on monta syytä: aatelisten valtataistelut, profeettojen synkät ennustukset ja armeijoiden koollekutsuminen. Havainnot maanalaisten rotujen lisääntyneestä liikehdinnästä herättävät pelkoa ja hämmennystä halki valtakuntien. Taustalla huhutaan vaikuttavan suurempia voimia, puhutaan jopa jumalten paluusta maan päälle. Tällaisina aikoina, kun Pimeys uhmaa avoimesti Valoa, kansa halajaa nähdä uusien sankarten nousevan suorittamaan suurtekoja heidän puolestaan..."
Susanna "Suska" Veijalainen, vuoden 2021 sihteeri