Kirjoittaja Aihe: Echo club K-17 10.-11.10.2009 Helsingissä  (Luettu 2591 kertaa)

Venla

  • Nyyppäri
  • *
  • Viestejä: 3
    • Profiili
    • http://kazata.webs.com/
    • Sähköposti
Echo club K-17 10.-11.10.2009 Helsingissä
« : 16.03.2009, 23:59:04 ip »
Echo club - The sorcery challenges stainless steel
la-su 10.-11.10.2009 Helsingissä, Pasilan nuorisotiloissa

“ Olet kutsuttu lähitulevaisuuden urbaanin fantasian maailmaan, jossa örkeillä on myyjän markkinat henkilöturvan ja soolokeikkojen muodossa, haltiat ovat paenneet raakaa todellisuutta virtuaaleihin ja politiikkaan, keijut ovat joutuneet lisäämään kybernetiikkaa kehoonsa voidakseen olla vuorokautta pidempään hengissä ja muinaisista lohikäärmeistä taantuneet dragot elävät rahanahneina meklareina ja mustina teknikoina tehden mitä vaan, josta hyötyvät rahallisesti eniten. Ihmiset työskentelevät muiden lajien rinnalla samalta viivalta lähtien ja tässä maailmassa eri lajit taistelevat elintilastaan megayhtiöiden mainingeissa magian, kybernetiikan ja aseiden avulla. Rotuakin tärkeämpää onkin se, mihin ryhmittymään kuuluu ja mikä yhteiskuntaluokitus on tunnistesirussa.”

Echo club jatkaa synkkään lähitulevaisuuteen sijoittuvaa klubipeli-trilogiaa, joka pelataan Helsingissä syys-, loka- ja marraskuussa 2009. Klubipeleissä koetaan rinnakkaisuniversumeissa erilaiset versiot samasta illasta Valtio- nimisessä maailmassa Calvaton city metropolin Baabel megayhtiön yhtiöalueelle sijoittuvasta viiden tähden clubissa - ja saadaan makua mahdollisesta todellisuudesta, joka megayhtiöiden kulisseihin taakse verhoutuu tulevaisuudessa vuonna 2037..

Echo club on tyyliltään grossgenreä, jossa on viitteitä vahvasti shadowruniin kyberpunkin  ja urban fantasyn sekoittuessa juonittelupainotteiseksi liveroolipeliksi, jossa hetken hengähtäminen voi olla viimeinen tekosi. Konfliktimallinnus toteutuu Echo klubilla Suomen lain puitteissa ja kazata-tiimin säännöin. Pelin ikäraja on 17-vuotta joustavasti ja pelaajamääräksi odotetaan noin 40-50 henkilöä. Pelimaksu on 10-15e osallistujamäärästä riippuen (varmistuu kesäkuussa). Ilmoittautuminen onnistuu kotisivuilta.

Pelinjärjestäjät:

* Venla Kekkonen
    * Sonja Jääskeläinen
    * Ninja Kuosmanen
    * Jenni Leivo
    * Jarmo Ahosola
    * Lepa

Kotisivut: http://kazata.webs.com/echoclub.htm

Ilmoittautuminen: http://kazata.webs.com/ilmoittautuminen.htm
Foorumi: http://kazata.webs.com/foorumi.htm
Pelin sähköposti: kazata@yahoo.com