Kirjoittaja Aihe: Momos club K-22 la 5.9.2009 Helsingissä  (Luettu 2781 kertaa)

Venla

  • Nyyppäri
  • *
  • Viestejä: 3
    • Profiili
    • http://kazata.webs.com/
    • Sähköposti
Momos club K-22 la 5.9.2009 Helsingissä
« : 17.03.2009, 00:02:05 ap »
Momos club - Hidden reflections in the dark
lauantai 5.9.2009 Helsingissä

[/i]
"Olet tervetullut cybergoottiseen lähitulevaisuuden maailmaan, jossa vampyyrit elävät kloonatulla verellä, ihmissudet taiteilevat luonnonpuutteen riivaamissa betoniviidakoissa, enkelien mielet ovat vinksahtaneet maailman mädäntyneisyyden syövereissä ja demonitkin kokevat elävänsä maanpäällisessä limbossa kaivaten turvallisempaan kotiseutuunsa Helvettiin. Vain ihmiset pärjäävät hyvin metropolien pilvenpiirtäjien varjoissa parantaen kehoansa Kybernetiikalla ja matkaten DNTvirtuaaleissa kuin delfiinit vedessä."

Momos club aloittaa synkkään lähitulevaisuuteen sijoittuvan klubipeli-trilogian, joka pelataan Helsingissä syys-, loka- ja marraskuussa 2009. Klubipeleissä koetaan rinnakkaisuniversumeissa erilaiset versiot samasta illasta Valtio- nimisessä maailmassa Calvaton city metropolin Baabel megayhtiön yhtiöalueelle sijoittuvasta viiden tähden clubissa - ja saadaan makua mahdollisesta todellisuudesta, joka megayhtiöiden kulisseihin taakse verhoutuu tulevaisuudessa vuonna 2037.

Aikuisille pelaajille suunnattu Momos club on tyyliltään grossgenreä, jossa sekoittuu kyberpunkin kliseet ja toiminnallisten kauhuelokuvien henki tiivistunnelmaiseksi ja juonittelupainotteiseksi liveroolipeliksi. Konfliktimallinnus toteutuu Momos klubilla “siluettiasein” ja kazatakosmos-säännöin, koska peli on pidetään Töölöössä Korjaamon baarin tiloissa yläkerrassa. Pelin aikana voi käydä baarin puolella ostamassa juotavaa ja pientä purtavaa (ei sisälly pelimaksuun). Pelipaikasta johtuen pelin ikäraja on 22-vuotta. Pelaajamääräksi odotetaan noin 30-40 henkilöä. Pelimaksu on 10-15e osallistujamäärästä riippuen (päätämme sen viimeistään kesäkuussa, jolloin myös päästämme hahmot liikenteeseen).

Pelinjärjestäjät:

* Venla Kekkonen
* Sonja Jääskeläinen
* Ninja Kuosmanen
* Jenni Leivo
* Jarmo Ahosola
* Lepa

Kotisivut: http://kazata.webs.com/momosclub.htm

Foorumi: http://kazata.webs.com/foorumi.htm
Ilmoittautuminen: http://kazata.webs.com/ilmoittautuminen.htm
Pelin sähköposti: kazata@yahoo.com