Kirjoittaja Aihe: Ropeskene etsii haastateltavia  (Luettu 1919 kertaa)

GiiGi

  • Administrator
  • Wanha parta
  • *****
  • Viestejä: 294
    • Profiili
Ropeskene etsii haastateltavia
« : 17.12.2008, 21:33:58 ip »
Otan ohjat omiin käsiini ja edesautan asioiden etenemistä.

Pastean tämän nyt suoraan majatalo.org -foorumilta, missä oli huuteloa aiheesta. Eli jos joku/jotkut kokee sydämenasiakseen kertoa mitä meillä on meneillään niin antaa palaa!

" Ropeskene-podcasti on nyt sitten pystyssä. Ideana on valottaa eri puolilla Suomea tapahtuvaa roolipelaamista - näyttää mitä kaikkea siistiä sitä vaikka rovaniemeläisessä larp-skenessä tapahtuu. Tavoitteenani on, että joku innostuu kokeilemaan jotain uutta, liittymään johonkin järjästöön tai mahdollisesti intoutuu uudelleen pelaamaan.

Kuva Oulun ja Tampereen skeneistä on pikkuhiljaa muotoutumassa, vaikkakin se vaatinee kummankin kaupungin kohdalla useita haastatteluja.

Helpoin tapa seurata podcastia on sen RSS-feedi. Takana ovat reportaasi Maracon XXI tapahtumasta ja Miska Fredmanin haastattelu.

Tuotantoputkessa ovat jaksot indie-roolipeleistä, oululaisesta larp-kööristä OIEI:stä ja tamperelaisesta harrastejärjestö Excaliburista.

Etsin tällä hetkellä haastateltavia Oulusta ja Tampereelta, vaikka keväällä joudun kyllä etsimään jo uusia metsästysmaita. Järjästöt kiinnostavat kyllä, mutta erityisen siistiä olisi haastatella jotain peliporukkaa tai jonkin larpin juuri pelanneita.

Yhteyttä minuun voi ottaa osoitteeseen newsalor at ee piste oulu piste fi. "
Anna-Maija Räihä, tuttavallisemmin Maikki
Oiein puheenjohtaja 2014-2015