Kirjoittaja Aihe: Haudan heimoa - 7.-8.8.2009 - Sanginjoen leirikeskus, Oulu  (Luettu 22523 kertaa)

Esa-panda

 • Nyyppäri
 • *
 • Viestejä: 36
  • MSN Messenger - Astaldominuialwen@hotmail.com
  • Profiili
Haudan heimoa - 7.-8.8.2009 - Sanginjoen leirikeskus, Oulu
« Vastaus #15 : 09.08.2009, 14:46:07 ip »
Pelinjohdolle seittemäntoista kissan ja puolikkaan jääkarhun kokonen kiitos tästä kokemuksesta ja sen tarjoamisesta meille pellaajille! Aivan uskomattoman hieno peli oli ja jatko-osaa toivotaan täälläkin kovasti! <3 Pelipaikka ja ihmiset oli propattu viimisen päälle hienosti, että senki puolesta oli helppo eläytyä tunnelmaan ja nauttia vaan hetken aikaa yksinkertaisesta (ja toisaalta vähä monimutkasemmasta :D) elämästä. 8)

Paljo ehti Kapeloisellekin vuorokauden aikana tapahtua. Suuret ja lämpimät kiitokset vielä kerran Jarkolle loistavasta hahmosta! :) Kiitokset myös Jonille, joka oli ihana vaivaantuneena isäntä-Tuivereena, Samille veli-Harakan pelailusta ja Helille, Hannalle, Kaisalle, Suskalle ja Lauralle tyttöseurasta! :) Missään välissä ei ollu tylsää, kun vanha kunnon Sanginjoki jotenkin yksinkertaisesti heräsi henkiin Haudan heimon tilana ja välillä sitä vaan kuljeskeli ja katteli niinku turisti sitä menoa ja eloa kylässä.

Haikiat on fiilikset tosiaankin. Eilen piti monta kertaa muistella mahtavia pelissä koettuja hetkiä, jotka oli kyllä niin idyllisiä ja ihania, ettei voi muuta ky hymmyillä ja leviästi. :) Nuotiotulen ääressä perjantaiöinen tarinatuokio ja lauantain lepohetki nuotiopaikalla kitaraa kuunnellessa oli kyllä semmosia asioita, mitkä pitäis jokaisen ihmisen kerran elämässään kokea ja joita nyt voin tästä lähtien aina lämmöllä stressin yllättäessä muistaa. Välillä kävi mielessä, että Haudan heimon tilalle kun pääsis kerran vuodessa viikoksi (tai pariksi) hermolomalle ni terveempi ois sekä keho että mieli! :)

Elisa/Kapeloinen/Saraste kiittää ihan suunnattomasti kaikkia ja kaikkea ja lähtee johonki piliven reunalle leijumaan. :D
No-one suspects the butterfly.

Elisa Halttu (os. Hiltunen)

mäyrä

 • Hallitus
 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 198
 • "Your whole personality is in your nose."
  • Profiili
Haudan heimoa - 7.-8.8.2009 - Sanginjoen leirikeskus, Oulu
« Vastaus #16 : 09.08.2009, 14:54:51 ip »
Täältäkkii päin suuri kiitos Jarkolle ja ja kaikille puuhatädeille (ja  -sedille) hienosta pelistä. Oli visuaalisesti hieno ympäristö, siellä silmä lepäsi ja mukavaa oli seurailla muiden ihmisten jutteluja, kiitos kanssapelaajille! Erityisen isosti haluan kiittää perhettäni, eli Mauta, Mattia ja Hannea suurista tunteista ja suunnitelmista.

Niin, ja mää halluun palijon kuvia!
"You'll see, after I'm dead I'll come back and pinch your feet."

Viivi Junno,
OIEI ry:n pelivastaava,
barbaariprinsessa, vertaisnatsi.

Pelinjohtajien auttava puhelin ja byrokratiajonkkaaja myös kaudella 2015.
(pelivastaava [ät] oiei [.] fi)

Tar-Aldarion

 • Nyyppäri
 • *
 • Viestejä: 25
  • Profiili
Haudan heimoa - 7.-8.8.2009 - Sanginjoen leirikeskus, Oulu
« Vastaus #17 : 09.08.2009, 15:56:51 ip »
Suuret kiitokset, iso käsi ja syvä kumarrus PJ-poppoolle erinomaisesta pelistä, vaikka omalta osalta se päättyikin jo lauantai aamuna. Harmi tosiaan, että jouduin lähtemään kesken pelin, mutta en tosiaan hennonut peruuttaakaan peliin tuloa. Ja ei kaduta yhtään!

Perjantai oli oikein mukavaa oleskelua ja paljon tuli jutusteltua ihmisten kanssa ja tarinointi nuotion äärellä oli itelle jotain aivan erinomaista. Toivottavasti edes joku piti runonluikautuksestani.  :wink:  Tuli hahmon saadessa niin rajut inspikset, että piti vääntää runo Tuivereen kostoretkestä jonkinlaisessa Kalevala-mitassa. Lauantai sitten olikin oikein kunnon tehopelaamista sen parin tunnin ajan. Edes ehtinyt syömään aamulla, vaan piti lähteä manan majoille tyhjin vatsoin, sen verta toimintaa sai tiiivistettyä lyhyeen aikaan.  :)  Ja kaksintaistelu oli oikein hieno, kiitokset siitä vastustajalleni Ajoharakalle. Ainoa mikä jäi harmittamaan, etten kunnolla ehtinyt hyvästellä sukua ja Kapeloista ( suuret kiitokset tosiaan suvun ja uskollisen palvelijani pelaajille myöskin). Noh, toivottavasti papit sanoivat pari sanaa puolestani.

Jotta näin. Pistänpä vielä perihaapavetiseen tapaan plussat ja miinukset pienen listan muodossa (tuskin edes kaikki plussat mahtuu/muistuu mieleen tällä hetkellä):

+ proppaus ja pelipaikka
+ kanssapelaajat (jotain aivan mahtavaa)
+ kaksintaistelu
++ oma hahmo
+++ tarinankerronta perjantaina

- "ennenaikainen" lähtöni


Tuivere kuittaa ja lähtee etsimään vaimoaan Viehkaa Tuonelasta.

Ps. Itse peliin liittymättömänä plussana mainittakoon, että olin erittäin positiivisesti yllättynyt löytäessäni toisen teräsmiekkailusta kiinnostuneen henkilön, jolla jo on oma miekka. Ette usko miten hankalaa se on.
Joni Karjalainen

marmot

 • Nyyppäri
 • *
 • Viestejä: 10
  • Profiili
Haudan heimoa - 7.-8.8.2009 - Sanginjoen leirikeskus, Oulu
« Vastaus #18 : 09.08.2009, 16:22:00 ip »
Voe voe voe ja voe.

Sitte niin iso kiitos, että sen alle vois lyttääntyä. Tämä kiitos niin Jarkolle erinomaisesta pelin luomisesta kuin kaikillekaikillekaikille pelaajille.
Oli kivaa,
oli todella kivaa.
Lisäkiitosta:
Riutalle hahmoa hämmentävistä kommenteista ja liehittelystä; Oli oikiasti vaikia suhtautua hahmona siihen ku mieli kävi kahta puolta.
Kaisalle kaikesta siskoilusta ja neuvoista.
Leenalle vaan siitä, että oot Leena ku teit siitä hahmostas parhautta - Unhotarkin pääsi vähän vapautumaan.

Itse pahoittelen kaikille, ja etenkin Jarkolle, sitä, etten saanut aikaiseksi vauhkontumistani aiemmin/paremmin/yms. Oli sen verrran väsy, että sekosin sanoissani ja etenkin ajatuksissani, joten lopullinen reuhaaminen vastasi ehkä noin neljäsosaa alkuperäisestä suunnitelmasta. Olisin halunnut loitsia ja mesota ja olla oikeasti tosi pelottava, mutta meni se kuitenki edes jotenkin :) - Kaisa pelasti koko tilanteen, thathaa.

Tahtoo sitte toisen osan kans <3

Muhveli

 • Nyyppäri
 • *
 • Viestejä: 41
  • MSN Messenger - muhveli@mail.suomi.net
  • Profiili
  • Sähköposti
Haudan heimoa - 7.-8.8.2009 - Sanginjoen leirikeskus, Oulu
« Vastaus #19 : 09.08.2009, 17:48:40 ip »
Ahavakin heräili taas torkuiltaan ja kiittää kovasti pelistä!

Koskaan en ole päässyt pelaamaan pelissä niin ettei hahmon omat kuviot tai pelin kuviot yleisesti olis vetässy jossaki vaiheessa mukaansa mutta tällä kertaa sai oikeasti tehdä juuri sitä mitä halusikin. Hieman tuli puhuttua politiikkaa, vähän tuli sekaannuttua hääparin juttuihin, tarinaakin tuli iskettyä vaikka se niin hirvittikin silloin nuotiolla (pahoittelen takeltelevaa tarinankerrontaa, impro-tarinointi ei olekaan niin helppoa kuin luulisi :D) ja yleisesti sai pyöriä ja seurata muiden touhuja. Ja päivätorkut auringossa, vaikka ne törkeästi keskeytettiinkin, oli jotakin mitä en ole aikaisemmin edes ajatellut pelissä tekeväni :D

Kiitos Lauralle ja Heidille tyttärieni ihastuttavasta pelaamisesta ja kaikille muillekin mahtavasta eläytymisestä. Kiitos Jarkolle, ylitit jälleen kerran odotukseni ja minähän en sinulta ihan vähää odota!

Ja suuri kiitos kyytiläisilleni, piditte hyvin hereillä paluumatkalla ja menomatkakin oli oikein rattoisa.
Marko Paavola
Rollin rahastonhoitaja ja jäsenvastaava 2009-2010.

Anoreksia on sairaus. Lihavuus elämäntapa. -Möhvötti motto

Tarantella

 • Administrator
 • Wanha parta
 • *****
 • Viestejä: 365
  • Profiili
  • Sähköposti
Haudan heimoa - 7.-8.8.2009 - Sanginjoen leirikeskus, Oulu
« Vastaus #20 : 09.08.2009, 17:56:34 ip »
Joo, jatkoa odotellessa!

Oon vähän pettynyt, etten päässyt naimisiin. In- ja off-game :D Mutta, se ei haittaa, koska peli oli myös niin mielekäs ilman häitä. Mahtavia tunteiden vuoristoratoja iloisesta naurusta kaipaavaan itkuun.

Kiitoksia sukulaisille. Kerrankin oli perhe, jonka kanssa oli helppo pelata perhettä. Anteeksi kyyneleet, joilla taisin kastella useammankin olkapään. Kiitos isoisälle, jonka kuolemaa surin käsittämättömästi; veljelle, jota halasin, kun oli hätä; isälle, joka laittoi viitan harteille, kun sulhasta ei näkynyt missään ja "äidille", joka piristi, kun kyyneleet tuntuivat tulevan pohjattomasta kaivosta.
Kiitoksia tyttärille morsiussaunasta! Sen lisäksi, että oli kivaa olla prinsessa, se oli paras sauna ikinä ja aika autenttinen pesukokemus kokonaisuudessaan. Mahtava tunnelma.
Kiitoksia esiintyjille. Kaikille laulajille, tanssijoille, tarinankertojille, vipeltäjille - kaikille. Teitte larpista elävän.
Kiitoksia ruuanlaittajille ja erityisesti kiitoksia pelin jälkeisestä siivousavusta, kun ei tarvinnut yksin hoitaa koko tiskivuorta.
Kiitos vielä pelinjohdolle mainiosta hahmosta, joka oli aikalailla kaikkea sitä, mitä voisin larppiin toivoa!

Sitte täälä on kuvia. Saa käyttää, mutta mielellään mainitaan kuvaaja myös. Jos joku haluaa kuvansa pois, pistäkkee viestiä.

Solina kiittää ja tanssahtelee pois.
Susanna "Suska" Veijalainen, vuoden 2021 sihteeri

Esa-panda

 • Nyyppäri
 • *
 • Viestejä: 36
  • MSN Messenger - Astaldominuialwen@hotmail.com
  • Profiili
Haudan heimoa - 7.-8.8.2009 - Sanginjoen leirikeskus, Oulu
« Vastaus #21 : 09.08.2009, 18:25:27 ip »
Sitä pittää vielä muuten tiedustella täällä, että oliko Tuivereella vastaavanlaisia lämpöisiä tunteita Kapeloista kohtaan? :D

Mikäli nimittäin näin oli ja ellei ois se isäntä menny kuolemaan niin pikaisesti aamutuimaan ni Kapeloinen ois saattanu itsensä keplotella Ikäleudon ja Kaukajyryn äitipuoleksi. Ikääki oli ne runsaat 23-vee hänellä. :P
No-one suspects the butterfly.

Elisa Halttu (os. Hiltunen)

Tar-Aldarion

 • Nyyppäri
 • *
 • Viestejä: 25
  • Profiili
Haudan heimoa - 7.-8.8.2009 - Sanginjoen leirikeskus, Oulu
« Vastaus #22 : 09.08.2009, 20:04:27 ip »
Lainaus käyttäjältä: "Esa-panda"
Sitä pittää vielä muuten tiedustella täällä, että oliko Tuivereella vastaavanlaisia lämpöisiä tunteita Kapeloista kohtaan? :D

Mikäli nimittäin näin oli ja ellei ois se isäntä menny kuolemaan niin pikaisesti aamutuimaan ni Kapeloinen ois saattanu itsensä keplotella Ikäleudon ja Kaukajyryn äitipuoleksi. Ikääki oli ne runsaat 23-vee hänellä. :P


Noooh... Tuota noin.... Kyllä ne lämpimähköt tunteet pyöri siellä mielen pohjalla, mutta siihen asti ne tuli torjuttua melko nopeasti vanhan ukon haihatteluna ja haaveiluna.  :lol:  Eihän siinä ees ois ollu liikaa ikäeroa. Vain sellaiset 47 vuotta.  :lol:
Joni Karjalainen

Jarkeldo

 • Konkari
 • ***
 • Viestejä: 144
  • Profiili
Haudan heimoa - 7.-8.8.2009 - Sanginjoen leirikeskus, Oulu
« Vastaus #23 : 09.08.2009, 20:35:02 ip »
Ei mulla muuta ku että kiitos! Olitte kaikki aivan uppeita! Erityiskiitokset tietysti ihanalle työryhmälleni ja muita unohtamatta erikseen vielä Kaisalle, joka teki valtavan työn pelin ulkoasun ja ruoan ylimpänä suunnittelijana ja toteuttajana. Jokainen teistä ansaitsee kyllä oman erityisen kiitoksensa, niin mahtavaa oli seurata pelaamistanne sekä sitä, miten uutterasti autoitte niin Sanginjoen proppaamisessa kuin sen siivoamisessakin. Te tämän pelin teitte enkä vain minä!

Ylistysten ja toivomusten tulvan takia rupesi muuten jo pelinjohtoakin polttelemaan se jatko-osan kirjoittaminen, mutta eiköhän tuohon ainakin se pari vuotta vielä vierähdä. Tiedä sitten mitä se kakkososa sitten käsittelisi... Ehkäpä Nopsaliippa ja Solina yrittävät vielä uudestaan..? :D

Ja hei kaikki: lähettäkää ihmeessä palautetta sähköpostiinkin jos jotain tulee mieleen. Kritiikki on erityisen tervetullutta, mutta kyllä pelinjohdolle tietysti yhä ne kehutkin kelpaavat. :D Ja jos ihan tosissanne toivotte sitä jatko-osaa tulevaksi, niin teidän kannattaa ehdottomasti lähettää pelikertomuksia - mitä hahmonne tekivät pelissä ja mitä ne kenties tulevat tekemään sen jälkeen. Sen lisäksi, että tämä kiinnostaa minua hirveästi, se auttaa Haudan heimon tulevaisuuden miettimisessä.

Kiitos. Tippa meinasi tulla silmään tätä kirjoittaessa. Hyvä on olla ja elää kun on tuommoisia tyyppejä ja tämmöisiä päiviä.
Jarkko Iisakka
OIEI:n sihteeri vuonna 2013

"His desire was to tell a great tale that had being only in his mind and could not be reduced to common words; but no one who ever witnessed a performance ever left it with any clear understanding of what that tale was."

Icirtus

 • Nyyppäri
 • *
 • Viestejä: 44
  • MSN Messenger - jukka.jaaskela@gmail.com
  • Profiili
  • http://p1.foorumi.info/phl/index.php
Haudan heimoa - 7.-8.8.2009 - Sanginjoen leirikeskus, Oulu
« Vastaus #24 : 09.08.2009, 20:57:29 ip »
Jotenkin epätodellinen olo, kuin olisi viikonlopun elänyt jossain muualla, en ollut mielestäni larppaamassa, olin oikeasti Haudan Heimossa, minä olin Nopsaliippa (Kaikessa hyvässä ja etenkin pahassa), tämä oli sitä eloroolipelaamista. Pyydän anteeksi vielä arvon pelinjohtoa kun häät peruuntuivat, niittenkin eteen varmasti oli nähty vaivaa ja sitä ei sitten missään vaiheessa päästy näyttämään kansalle, mutta ehkä seuraavassa pelissä.. :) Mehän vain siirsimme häitämme, olishan se ollut helvetinmoinen päivä jos vielä naimisiin oltaisiin menty!

Kiitän teitä, että jaksoitte minua ettekä lyöneet, olis tullut surku ja olisin lähtenyt poies pelistä :(

Arki alkaa huomenna, mua surettaa.
Jukka "IHKUPUPU" Jääskelä

PHL:n Kotisivut!

R-Biter

 • Larppaaja
 • **
 • Viestejä: 63
  • Profiili
Haudan heimoa - 7.-8.8.2009 - Sanginjoen leirikeskus, Oulu
« Vastaus #25 : 09.08.2009, 21:02:48 ip »
Olipa tosi jees ja paras peli naismuistiin. Suuret kiitokset pelinjohdolle. Kunnioittakaamme erityisesti ihanaa Vainion neitoa.

Lisäksi paljon kiitoksia teille kaikille siivoamisesta! Sanginjokea ei ole koskaan kuorittu ruskeista kankaistaan noin nopeasti. Erityisesti kiitoksia vielä aamutiimille, jolle sillekin jäi vielä puuhaa. Jatkoa ajatellen suosittelen kaikille sen astianpesukoneen käytön opettelemista, ettei se mee aina siihen että Suska seisoo siinä koko illan, niin palijo ko se siitä tykkääki. Se on pelottavuudestaan huolimatta hyvin simppeli laite. Tiskikone, ei Suska.

Haluan vielä loppuun lausua kiitokseni Riutalle opettavaisen tarinan muodossa:

Silloin orkesteri oli ollut pitkällä rundilla. Aamunkoitteessa saavuttiin kotikaupunkiin. Siellä orkesterin rumpali komensi heti kaikki miehet baariin.

Kun saavuttiin baariin, myyjätär sanoi: "Perskeles jätkät, paperit esiin!" Ja kaikki ne, joilla oli, kaiversivat ne esiin. Mutta yhrellä ei ollutkaan kuin palanen santapaperia. Sillä hän pyyhkäisi myyjätärtä persauksille näin sanoen: "Pirä paperis." Myyjätär pirautti paikalle konstaapeli Korhosen, joka taas saapui paikalle näin sanoen: "Perustelkaa tekonne tai rankaisen teitä ankarammin kuin ketään koskaan."

"Herra konstaapeli, olen tässä ryypännyt melkein koko vuoden, eikä minulla ole todellakaan muuta kuin tämä santapaperin pala. Mutta katsokaa: on siinä kolme kulmaa! Siis vain yksi vähemmän, kuin on värivalokuvassani sairausvakuutuskortissani. Kun katson sen toista puolta, on siinä kirjaimia ja numeroita, aivan kuten on Anttilan postimyyntiluettelossakin. Kun käännän esiin toisen puolen, on siinä hiekkaa, aivan kuten on pappatunturin polttoainejärjestelmän sakkakupissa tuhannen kilometrin huollon yhteydessä.

Herra konstaapeli, tämä santapaperin pala on minulle sairausvakuutuskortti, Anttilan postimyyntiluettelo ja pappatunturin huolto-ohjekirja."

Eikä tämä tarina ole palturia.
Leena Heikkinen

OIEI:n hallituksen puheenjohtaja 2012-2013

"Kaikki on sallittua, paitsi se, mikä on erikseen kielletty."

kraah

 • Administrator
 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 110
  • Profiili
Haudan heimoa - 7.-8.8.2009 - Sanginjoen leirikeskus, Oulu
« Vastaus #26 : 09.08.2009, 21:10:55 ip »
Kiitoksia kovasti pelistä aivan kaikille myös minunkin osaltani. Peli oli omalle kohdallekin paras aikoihin, ja siitä haluan kiittää niin pelinjohtoa, kuin kanssapelaajiakin. Erikseen mainittakoot Jarkolle kiitokset hahmosta, Kaisalle kaikesta mahollisesta, tyttöporukalle loistavasta saunaillasta, ja ylipäätään kaikille, jotka auttoivat hahmoani, joka totisesti välillä avun tarpeessa olikin. Oli kyllä mahtavaa eläytyä "sokean" ja kirotun elämään kaksi päivää. Kiitokset vielä kovin erityiselle perheelleni!
Hanna Puolakka
Älkää säätäkö päätänne, vika on todellisuudessa.

Jupe

 • Nyyppäri
 • *
 • Viestejä: 38
  • Profiili
Haudan heimoa - 7.-8.8.2009 - Sanginjoen leirikeskus, Oulu
« Vastaus #27 : 09.08.2009, 22:07:31 ip »
Kiitokset pelistä nimettömänkin puolesta. Oli helevetin synkkää tunnustaa rikkeensä neuvostolle mutta onneksi parhaan ystävän kanssa tehty sovinto piti huolen että mun puolia piettiin sen verran että suostuttiin vielä pelin loppuun ihan nimeltä kutsumaan. Vuojen päästä kait sieltä mettästä pittää palailla, että kirjotaha Jarkko sitä jatko-ossaa siellä nouseva auringon muassa.
- J-P Heikkinen
"Kuuluukohan sen niskan olla tuossa asennossa?"

eve

 • Konkari
 • ***
 • Viestejä: 119
  • Profiili
Haudan heimoa - 7.-8.8.2009 - Sanginjoen leirikeskus, Oulu
« Vastaus #28 : 10.08.2009, 07:57:14 ap »
Mahtavaa Jarkko & tiimi! Mahtavaa, pelaajat! Kytyinen konkari kiittää ja kumartaa, jos vuodessa saa aikaiseksi yhteen peliin lähteä, niin on enemmän kuin mellevä onnenpotku, että se sattui olemaan tällainen.
Kiitos myös Matti, sun kanssa oli sekä helppoa että erittäin miellyttävää pelata. Sorry kastuneista liivinliepeistä ;)

Mun usko larppaamiseen ei olekaan nitistetty! Kiljaardisti kiitoksia!

/eve
# Se mikä ei tapa, sattuu ihan saatanasti. #

umbra_anima

 • Administrator
 • Wanha parta
 • *****
 • Viestejä: 426
  • MSN Messenger - umbra_anima@hotmail.com
  • Profiili
  • Sähköposti
Haudan heimoa - 7.-8.8.2009 - Sanginjoen leirikeskus, Oulu
« Vastaus #29 : 10.08.2009, 13:46:33 ip »
Voi suuret kiitokset Jarkko suurenmoisesta pelistä! Oli ihanuutta lukea kaikkea sitä matskua mitä olit peliä varten luonut. Siinä olisi riittänyt pelattavaa useammaksiskin päiväksi :)

Meikälläkin oli perin hauskaa pelissä ja ihan koko viikonloppuna. Oli ihana kuunnella itkuanne ja ulvontaanne Maalisviiman kuollessa. Se oli pelini parhaita hetkiä. Ja hautajaisrituaali on todella kaunis. Oli myös hauska kuunnella heimolaisten huolia ja murheita, ja muutama jopa uskaltautui kertomaan ilonaiheistaankin Haudattarelle. Ja kiitos Unhottarelle hienon loppukohtauksen järjestämisestä.

Lopuksi vielä erityiskiitos kaikille niille loputtoman uutterille ihmisille jotka proppasivat pelipaikkaa ennen peliä, purkivat proppeja pelin jälkeen, siivosivat, tiskasivat ja nakittivat. Kiitos Hannalle saunasta, Karolle siitä, että sain välilä huokaista ja sanoa: "minä en vastaa siitä, kysy Karolta", Maulle musisoinneista, Jennylle, Maulle ja Karille jotka nakittivat ruoanlaittoon ja kaikille niille jotka ruokaa laittoivat. Ja Lenskille, jonka paikalle ilmaantumisen jälkeen kaikki allekirjoittaneen huolet ja murheet kaikkosivat <3

Tällaisia pelejä ei synny ilman ahkeria talkoolaisia ja aktiivisia pelaajia. Kiitos Jarkko! Minäkin liityn joukkoon joka odottaa innolla seuraavaa peliäsi, mikä se sitten onkin.

Kaisa / Maalisviima / Haudatar haudan henki
Kaisa Vainio

"-Hän oli hyvin omituinen, vakuutti pikku Myy. -Ihan vimpsahtanut.
Äiti huokaisi ja yritti oikaista jalkojaan. -Mutta niinhän useimmat tuttavamme ovat, hän sanoi. -Enemmän tai vähemmän."