Kirjoittaja Aihe: Käräjät SIIRTYY  (Luettu 3853 kertaa)

Ukkoslapsi

 • Hallitus
 • Larppaaja
 • *****
 • Viestejä: 93
  • Profiili
  • http://www.livejournal.com/users/elina_punakettu/
  • Sähköposti
Käräjät SIIRTYY
« : 21.05.2009, 00:04:09 ap »
Käräjät 18. heinäkuuta

Tieto lähestyvästä kokouksesta arkkarikillalla lienee saavuttanut tähän mennessä kaikki asiaankuuluvat tahot, ja voimme vain toivoa että mahdollisimman moni sukulainen ja osakas jaksaa raahautua paikalle, sillä kaupunkimme asiat kuuluvat meille kaikille ja edellisestä tämäntyylisestä tilaisuudesta on jo kuukausia. Päivän pitäisi olla enteiltään myönteinen.

Talvipäivänseisauksen rituaalin osanottajamäärähän jäi valitettavan matalaksi, ja koko tapahtuma oli muutenkin fiasko ottaen huomioon kuinka vaikeaa oli peittää lehdistöltä ja ihmisten yleiseltä tietoisuudelta nuorison valitettava riehaantuminen virallisen ohjelman jälkeen. Toivonkin, että itsestään selvän yhteisömme olemassaolon salaamisen lisäksi keskittyisimme tämänkertaista tapahtumaa järjestäessämme myös mundaaniin turvallisuuteen ja säädyllisyyteen. Olenkin jo laittanut sähköpostia tilaisuutta emännöivälle neiti Vainiolle, joka pettämättömän tilannetajunsa lisäksi on väkevä vanhan metsätaian käyttäjä, ja oletettavasti pystyy pitämään tilanteen rauhallisena.

Olenko käsittänyt oikein olettaessani, että tärkeimmäksi lakijutuksi tulee todennäköisesti nousemaan Tuomas Vaattovaaran (vanhan Eskilin poika Iistä) thrallin Joonan tyrmistyttävä tappo, jota vanhan lain mukaan emme voi käsitellä murhana? Kerron sinulle luottamuksella että hallituksen kokouksessa useampikin taho osoitti närkästystään asiasta, varsinkin, kun poikien uusi levykin on vasta tulossa kauppoihin.

Väkeä on syytä muistuttaa, että käräjätilaisuudessa saa yhä käydä kauppaa tavaralla jota ei mainita luettelossa D. Yritämme myös raapia kokoon jonkinlaisia huveja, koska kukaan ei jaksa lähteä koko lauantaiksi puhumaan byrokratiaa, esimerkiksi musiikki ja tarinankerronta voisivat vetää mukavasti yleisöä myös tänä valitettavan maallistuneena aikana. Sauna on myös käytössämme, mutta haluaisin mielelläni pitää väen pukeissaan ja syyntakeisena ainakin kunnes virallinen osuus on hoidettu.  Neiti Vainio ehdotti muuten, että tilaisimme kiinalaista ja siten ratkaisisimme ikuisen väittelyn erityisruokavalioista. Jos se ei kelpaa niin ottakoot omat eväänsä. Verenjanoista vähemmistöämme en ala kestitä erikseen, sanokoon mitä sanovat.

Ai niin, miksi helvetissä turkulaiset ovat laittaneet vanhan rituaaliveitsensä huuto.nettiin myyntiin? Viitsisitkö mitenkään soittaa sinne ja kysyä, vaikkei se läänillemme virallisesti kuulukaan. Pitääkö se ostaa pois ettei se joudu ihmiskäsiin? Onko meillä budjettia tämmöiseen?

- Rosanna

______________________________________________

Paikka: Arkkitehtikilta, Oulu
Aika: 18.heinäkuuta 2009, 16.oo-24.oo
Pelimaksu: Jotakin kolmisentoista euron kieppeillä riippuen hallituksesta
Ikäraja: 18 (nihkeästi neuvoteltavissa)

Kyselyt ja ilmoittautumiset osoitteeseen elina[piste]punakettu[ät]gmail[piste]com

Ilmoittautuessa kopioidaan viestiin allaoleva, täytetään se omin sanoin ja laitetaan otsikkokenttään ’Ilmoittautuminen 18’

- Nimi
- Syntymävuosi
- Puhelinnumero
- Sähköpostiosoite
- Pelikokemus
- Hahmotoive, jonka henkeä tullaan kunnioittamaan.
- Mitä et halua pelata (tämä otetaan vakavasti).
- Mahdolliset erityistaidot joita suostuisit käyttämään pelissä.
- Allergiat, sairaudet, sosiaaliset vammat ja muu sellainen jota täällä päässä pitäisi tietää.

Ruokalistaa katsellaan sitten myöhemmin.
______________________
Soittaa saa : 044-2166345
Elina Väänänen
...
Lammas on tietenkin laatikossa.

Ukkoslapsi

 • Hallitus
 • Larppaaja
 • *****
 • Viestejä: 93
  • Profiili
  • http://www.livejournal.com/users/elina_punakettu/
  • Sähköposti
SIIRTYY/PERUUNTUU
« Vastaus #1 : 01.06.2009, 17:16:02 ip »
Perhesyistä johtuen en kerkiäkään kirjoitushommiin.
Kiitän kaikkia ilmoittautuneita mielenkiinnosta ja toivon että voimme palata asiaan vaikka syksyllä ehkä.
Elina Väänänen
...
Lammas on tietenkin laatikossa.