Oulun Interaktiiviset Eläytyjät ry

OIEI:n toiminta => Varasto => Aiheen aloitti: umbra_anima - 25.06.2008, 20:34:08 ip

Otsikko: Varaston käyttöön liittyviä ohjeita
Kirjoitti: umbra_anima - 25.06.2008, 20:34:08 ip
OIEI:n varasto sijaitsee Limingantullissa, Jyskin lähellä. Se on LVI-liikkeen varaston yhteydessä, kellarissa. Osoite on Kallisenhaara 3. Voit ajaa alas luiskaan, jolloin tavaraa ei tarvitse kantaa niin kauas. Varastoon pääsee myös liikkeen pääoven kautta. Muistakaa viikonloppuisin sulkea ulko-ovenvarmuuslukko (ylempi).

Varastosta ja sen sisällöstä saa lisätietoa varastovastaava Elisa Haltulta tai Markku Peltoniemeltä (tai osoitteesta varasto(at)oiei.fi). Varastovastaavilta voi lainata varaston avainta.

PELAAJAT

OIEI:n kaikilla jäsenillä on oikeus lainata varastolta tavaraa larppeja varten. Varastolla on runsaasti erilaisia vaateita ja muita proppeja lainattavaksi.

LAHJOITUKSET

Jos haluat lahjoittaa OIEI:lle proppeja tai muuta larppaamiseen liittyvää tavaraa, ota ensin yhteyttä varastovastaaviin (varasto(at)oiei.fi). He päättävät lahjoitusten vastaanottamisesta. Ihan mitä tahansa tavaraa ei varastolle oteta, eikä sinne siis saa viedä mitään uutta ilmoittamatta.


PELINJOHTAJILLE

Ennen peliä ole hyvissä ajoin yhteydessä varastovastaavaan. Voit tiedustella löytyykö varastolta tarvitsemiasi proppeja tai materiaaleja. Mitään hankintoja peliä varten ei kannata tehdä ennen kuin on varmistanut varaston tilanteen. Tarkista tilanne varaston inventaariolistasta, varaston valokuvista tai varastovastaavilta. Sovi varastovastaavan kanssa tavaroiden noudosta ja palautuksesta.

Tavaraa lainatessa tee kirjaus varaston lainausvihkoon ja palauttaessa merkitse tavarat palautetuksi! Jos et halua ottaa mukaan kokonaisia kangassäkkejä tai tarvikelaatikoita, varastolta löydät tyhjiä pusseja ja laatikoita mihin tavaroita voi kuljetusta varten kerätä. Laita silti palauttaessa tavarat alkuperäisiin paikkoihin takaisin.

Varastolta löydät inventaariolistan, mistä selviää, mistä tavarat löytyvät. Tarkista listasta palauttaessa, että kaikki löytää myös takaisin oikeisiin hyllyihin.
Laita kaikki oikeille paikoilleen hyllyihin tai vaaterekkiin. KESKILATTIA EI OLE SÄILYTYSTILAA JA SEN PITÄÄ SÄILYÄ VAPAANA!

Jos peliä varten on hankittu uusia proppeja jotka jäävät OIEI:lle, tee ilmoitus varastovastaavalle. Kaikkea peliin ostettua tavaraa ei tarvitse viedä varastoon, vaan vain yleishyödylliset tavarat säilytetään. Mahdollisuuksien mukaan ota uusista propeista myös valokuvat. Sovi varastovastaavan kanssa siitä, minne uudet propit varastolla sijoitetaan.

MATERIAALIT JA TYÖVÄLINEET

Varastolla on paljon erilaisia rakennus- ja askartelumateriaaleja joita on suotavaa käyttää pelitarkoituksiin. Ennen kuin ostat materiaaleja, kannattaa tarkistaa varastolistasta onko niitä jo. Esim. Erilaisia pahveja, muoveja, letkuja, maaleja, liimoja, työkaluja yms. on runsaasti. Tarkemmat tiedot löytyvät varastolistasta.

Myös kangasta, nauhoja, vilalankoja, ompelutarvikkeita, askartelumateriaaleja ja pukujen kaavoja on, ja ne ovat jäsenten käytettävissä. OIEI:llä on myös ompelukone ja saumuri, joita saa lainata. Koneiden ja ompelupakin sijainnin voit tarkistaa varastovastaavilta.
Otsikko: Vs: Varaston käyttöön liittyviä ohjeita
Kirjoitti: umbra_anima - 07.05.2012, 07:56:57 ap
Ohjeet päivitetty. Varasto on siivottu ja uusin inventaario tehty 5.5.2012. Nyt siellä on väljää, ja mm. keskilattia on kokonaan vapautettu tavarasta. Pidetäänhän huoli siitä, että varasto säilyy siistinä ja helppokäyttöisenä taas jatkossa.