Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Waltro

Sivuja: [1] 2 3 ... 12
1
Onko nykyinen hyvinvointiyhteiskunta tuonut Sinulle tullessaan jännityksettömän ja tylsän elämän? Tunnetko elämäsi liian turvatuksi? Etkö löydä elämisestä haasteita? Ei hätää! RealGame Corporation on pitkällisen tuotekehittelyn tuloksen valmistanut Neoterran asukkaille uuden todentuntuisen pelin tuomaan haasteita, jännitystä ja suuria elämyksiä arjen harmauteen. Tuoteperheen kuopuksena tarjoamme Teille Selviytymisseikkailu 8D6600!

****

Mitä? RealGame Corporation v.1 ja hupiviikonloppu.
Missä? Sanginjoen leirikeskus.
Milloin? 6.-8.1.2012
Keneltä? Valtteri Niskavaara ja Sami Kouva.
Paljonko? 2e OIEI:n jäseniltä, 5e muilta.

RealGame Corporation v.1 on Rovaniemellä 2009 pelattu pienimuotoinen live-roolipeli. Nyt se uudelleen pelautetaan OIEI:n kotikentällä, Sanginjoen leirikeskuksessa. Pelin yhteydessä pidetään Hupiviikonloppu, jossa luvassa on vapaata hengailua, saunomista, lautapelejä ja miksei muutakin ohjelmaa. Viikonloppuun osallistuminen ei vaadi larppiin osallistumista.

RealGame Corporation v.1 sijoittuu vaihtoehtoiseen tulevaisuuteen, jossa ihmiskunta on jo pitkään asuttanut universumin muita alueita.

Peli käsittelee tulevaisuuden ihmisen jännityksen ja kauhun hetkiä. Peli EI sovellu heikkohermoisille tai helposti ylitsepääsemätöntä ahdistusta kokeville pelaajille. Peli on myös hyvin intensiivinen ja raskaita asioita käsittelevä. Varatkaa siis sydämentahdistimeen uudet paristot ja rauhoittavat lääkkeet mukaan.
Peli pidetään lauantaina ja se voidaan tarvittaessa pitää useita kertoja pienen pelaajamääränsä vuoksi. Peli ei vaadi erityistä proppautumista ja hahmot jaetaan pelipaikalla. Jos kuitenkin haluat jostain syystä proppautua jollain tavalla, kysy lisää pelinjohdolta.

Pelinjohdon saa kiinni ilmoittautumissähköpostista ja seuraavista numeroista:
Valtteri 040-8453614
Sami 040-4854290

****

Ilmoittautuminen tapahtuu vapaamuotoisella sähköpostilla osoitteeseen tourniquet3@gmail.com
Mainitsethan sähköpostissa jos olet halukas osallistumaan larppiin.

2
Kiitoksia pelistä ja palautteesta minunkin puolestani vielä. Erityiskiitoksen ansaitsevat tosiaan Jori korvaamattomasta avusta artefaktien työstössä ja lavastuksen rakentelussa, Tero kohtuuttoman suurelta tuntuvasta avusta lavasteiden rakentelussa ja radiotoiminnassa (vaikka ei itse edes peliin ollut tulossa!), Viivi tosiaan tuosta täysin randomisti ja tylysti niskoille lykätyn keittiönakin mainiosta toteutuksesta (myöskään ei ollut tulossa itse peliin!) ja Hanna maskeeraushommista. Ja tietenkin Sami yleisestä avusta koko peliprojektin aikana ihan työstövaiheista lähtien.
Lisäksi haluaisin tuoda julki myös kiitokset mainiolle kämppikselleni Juholle avusta sanelin-puheiden kanssa, äänihörhölle Mapen kaverille (jonka nimeä en valitettavasti vieläkään muista) hulluusäänien nauhoitusavusta ja vielä kypsästä ja ymmärtäväisestä asiaan suhtautumisesta kaikille niille pelaajille jotka eivät peliin päässeet pelaajamaksimin ja tylyn karsintaprosessin vuoksi.

Omasta mielestäni tässä pelissä onnistuttiin monessa mielessä hyvin, mutta kahden taiteellisen sielun omaavan pelinjohtajan kerääntynyt suuruudenhulluus sai taas yliotteen käytännöllisyydestä ja järkevyydestä varsinkin tuon yhteydenpidon ja peliä edeltävien viikkojen aikataulutuksen suhteen. Pahoittelut niistä.
Ja kuten Jori tuossa viisaasti mainitsikin, olisi pitänyt olla tässä pelissä mukana vielä vähintään se yksi pelinjohtaja organisoimassa asioita ja katsomassa ettei lähde meillä kahdella hullun kiilto silmissä lapasesta hommat :)
Joka tapauksessa hyvin opettavainen peli oli tämä järjestää ja toivottavasti sitä rakentavaa palautetta saadaan vielä lisää! Jos ei tänne niin minullekkin saa lähetellä sähköpostilla osoitteeseen waltro@gmail.com

Kiitoksia pelistä kaikille ja nähdään ensi kerralla!

3
Kaikille peliin ilmoittautuneille on nyt lähetetty sähköpostia. Pahoittelut valitsematta jääneille.

4
Huomista odotellessa.

Peliin liittyvää (ääni)materiaalia osa 6.

http://www.waltrodom.com/shait/casefile013.mp3

5
No eiköhän sen sitten kuule huutoparun määrästä ko hahmojako ilmoitetaan.  :D
Tai vastaavasti vonkaamisen määrästä kun peruja tulee.  :P
...missäs se olikaan se like-nappi... ainiin ei tää ollukkaan naamaopus :P

6
Ja edellinen kuva vielä ei-facebook-linkkinä:

http://waltrodom.com/pics/kuiskaukset_notes2.jpg

7
Saamanne pitää :P

Peliin liittyvää kuvamateriaalia osa 3:

Kirje #2:
http://www.waltrodom.com/pics/kuiskaukset_kirje2.jpg

9
Kiitokset oivan jouluisesta pelistä! Oli mukavaa :)

Ja sitte niitä kuveja prkl!


Terveisin, Leevi Lelutonttu ja Li$a Mouse Superstar

10
Kiitos pelaajille ja pelinjohdolle jälleen kerran hienosta Hurmiskasta :) Kyllä se näköjään kolmannenki kerran jakso vielä viihdyttää.

Ystävällisin terveisin,
Örkkivaltakunnan Kirjojen Ministeri Tröö Nikamatuho

Ps. Kiitos myös ylikypsästä kalasta ja kaikille niille, jotka kommunikoi ja tarjosi "yhteistyötä" ;)

11
Tästä tulee kyllä hyvä. Jos kiinnostaa pitää hauskaa niin tässä on mahdollisuus siihen :) Satujenmaa on kuitenkin Satujenmaa.

Itellä harmittaa ku en pääse mukaan kun olen ulkomailla :/

12
Ei toimi nettisivut ei... Mutta menossa olen :)

13
Kiitos vielä tännekin mainiosta pelistä ja mahtavasta pre- ja postgame-koomailusta :) Oli parasta koomailua taas vähään aikaan.

Ainoa miinus minkä keksin on se, minkä sanoin loppubriiffissäki. Eli joku kiinteä juontaja ois ehkä ollu hyvä olla. Vaikka menihän se tuolleenki mukavasti 8)

Ja kuvia minunki puolesta (kuvia saa käyttää, kuhan mainitsee kuvan ottajan):
http://picasaweb.google.fi/waltro/MacNolteIV#

14
Elokuvan traileri on ulkona!

Ja kyllä, lopputeksteissä on kirjoitettu Mikko Heikuran sijaan virheellisesti "Mikko-Pekka Heikura". Pahoittelut tästä.

http://www.youtube.com/watch?v=s7lmVut2Jj4

15
Moro!

Olen tulossa käymään nyt viikonloppuna Oulussa tarkoituksena pitää palaveria elokuvasta lauantaina 24.4. Paikka on Graali ja kellonaika on 15oo->. Olisi suotavaa, että mahdollisimman moni pääsee paikalle, sillä jaamme tuolla tehtäviä elokuvaan liittyen. Paikalle saa raahautua vaikka ei olekkaan vielä ilmoittautunut mukaan prokkikseen. Ja miksei vaikka ihan mielenkiinnosta. Lupaan että ketään ei nakiteta tekemään mitään vasten tahtoaan ;)

Sivuja: [1] 2 3 ... 12