Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Wombat

Sivuja: [1]
1
No-life / Larppi-ideoita
« : 28.12.2012, 21:35:27 ip »
Mahdanneekohan kannattaa tänne jonnekkin heittää larppi-ideoita?

Kuvainnollisessa pöytälaatikossa tahtoo aina olla usiampikin enemmän tai vähemmän pitkälle kehitelty konsepti, mutta aina jääneet paria kohtaa vaille pidetyiksi (ainakin itsellä siihen että en pirullakaan tahdo jaksaa jaapailla hahmoja niin pitkiksi kuin inehmot tuntuu odottavan). Maailmankuvaukset ja juonet yleensä kohtuu hiottuja, joten niistä saattaisi joku ideaa vailla oleva innokas pistää peräti pelin pystyyn.

2
Muu toiminta / Ropetuokio
« : 20.05.2010, 20:01:45 ip »
Kesä tulee ja immeiset siirtyy varmaankin rannoille aurinkoa kahtelemaan, mutta josko kehtaa myöntää olevansa sisäilmaihminen niin nokka kohti kaakkuria lauantaisin niin voi nauttia pelailusta roolipelien yms. muodossa.

Pistin kyllästyen aikataulujen setvimiseen joten päätin ylhäisessä yksinäisyydessäni että joka lauantai kello 13-14 alkaen olisi ropetusta tarjolla niille jotka sitä haluaa. Jos paikalle saapuu vain yksi inehmo niin tarjolla on sitten eläviä kuvia, figupelaamista, pc-pelailua tai todella intensiivistä yhen immeisen ropetusta.

Paikkana poikuekuja 7g30.
Pelejä ei (ainakaan vielä) hirmuisesti hyllystä löydy:
-Qin: The Warring States
-Dark Heresy
-Warhammer Fantasy Roleplaying game (3rd Ed.)
Mutta kai nuita enemmän hankkii jos pelaajia ilmaantuu useammin. Epäilys on että mie lauantaisin muuta tule pelaamaan kuin pasianssia, mutta toivossa hyvä elää ja silleen.

Toki saa omiakin pelejä tulla johtamaan jos tahtoo, minuakaan ei tartte huolia mukaan kunhan ei haittaa että istun ja kahtelen vierestä/pellaan tietokoneella viereisessä huoneessa.

3
Muu toiminta / Rope-porukka hakusessa
« : 29.10.2008, 12:01:52 ip »
Kun en muutakaan paikkaa keksinyt niin kysympä täällä. Etsinnässä olisi immeisiä joita kiinnostaisi ropettaa ainakin kerran/pari kuukaudessa.

Itse pelisysteemi, pelipaikka ja kuka sitä johtaa voidaan sopia kunhan porukkaa alkaa kasaantua ja selviää mitä pelejä olisi tarjolla, missä immeiset asuu ja kuka halukas johtamaan.

Itellä tarjolla pelejä nimeltä:
Dark Heresy - sci-fi
Qin - Historia/low(?)fantasy

Pelipaikaks tarjolla asuinpaikka kaakkurissa.

Pelinjohtajakskin voin ryhtyä.

4
No-life / Tänään oli hyvä päivä...
« : 15.03.2005, 12:21:01 ip »
Tekikö koira läksysi ja pakkasi vielä koulureppusi? Hoitiko pomo työtehtäväsi puolestasi? Ilmoittiko Bill Gates kuolevansa ja jättävänsä sinulle koko omaisuutensa? Ilmoittiko Bill Gates kuolevansa?

Joskus (kuulemma) elämä näyttää myös valoisaa puoltansa. Ja koska jaettu ilo on kaksinkertainen ilo, niin nytpä on hyvä paikka missä kertoa muille miten välillä voi mennä hyvinkin.

5
No-life / Tänään ei ollut hyvä päivä...
« : 14.03.2005, 13:23:11 ip »
Söikö koira läksysi ja paskoi vielä koulureppuusi? Huohottaako pomo niskaasi kirjaimellisesti? Tuliko Lucifer sanomaan että sinusta pitää tulla antikristuksen äiti, sukupuolestasi riippumatta?

Joskus sitä tulee päiviä jolloin kaikki (tai ainakin melkein) menee metsikistöön ja lujaa. Olo yleensä hivenen helpottuu kun näistä hetkistä kertoo lähimmäisilleen, tai edes jollekkin.

Tässä olisi hyvä paikka avautua ja ruikuttaa oikein tunteella, niin isoista kuin pienistäkin asioista.

Sivuja: [1]