Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Waltro

Sivuja: [1]
1
Onko nykyinen hyvinvointiyhteiskunta tuonut Sinulle tullessaan jännityksettömän ja tylsän elämän? Tunnetko elämäsi liian turvatuksi? Etkö löydä elämisestä haasteita? Ei hätää! RealGame Corporation on pitkällisen tuotekehittelyn tuloksen valmistanut Neoterran asukkaille uuden todentuntuisen pelin tuomaan haasteita, jännitystä ja suuria elämyksiä arjen harmauteen. Tuoteperheen kuopuksena tarjoamme Teille Selviytymisseikkailu 8D6600!

****

Mitä? RealGame Corporation v.1 ja hupiviikonloppu.
Missä? Sanginjoen leirikeskus.
Milloin? 6.-8.1.2012
Keneltä? Valtteri Niskavaara ja Sami Kouva.
Paljonko? 2e OIEI:n jäseniltä, 5e muilta.

RealGame Corporation v.1 on Rovaniemellä 2009 pelattu pienimuotoinen live-roolipeli. Nyt se uudelleen pelautetaan OIEI:n kotikentällä, Sanginjoen leirikeskuksessa. Pelin yhteydessä pidetään Hupiviikonloppu, jossa luvassa on vapaata hengailua, saunomista, lautapelejä ja miksei muutakin ohjelmaa. Viikonloppuun osallistuminen ei vaadi larppiin osallistumista.

RealGame Corporation v.1 sijoittuu vaihtoehtoiseen tulevaisuuteen, jossa ihmiskunta on jo pitkään asuttanut universumin muita alueita.

Peli käsittelee tulevaisuuden ihmisen jännityksen ja kauhun hetkiä. Peli EI sovellu heikkohermoisille tai helposti ylitsepääsemätöntä ahdistusta kokeville pelaajille. Peli on myös hyvin intensiivinen ja raskaita asioita käsittelevä. Varatkaa siis sydämentahdistimeen uudet paristot ja rauhoittavat lääkkeet mukaan.
Peli pidetään lauantaina ja se voidaan tarvittaessa pitää useita kertoja pienen pelaajamääränsä vuoksi. Peli ei vaadi erityistä proppautumista ja hahmot jaetaan pelipaikalla. Jos kuitenkin haluat jostain syystä proppautua jollain tavalla, kysy lisää pelinjohdolta.

Pelinjohdon saa kiinni ilmoittautumissähköpostista ja seuraavista numeroista:
Valtteri 040-8453614
Sami 040-4854290

****

Ilmoittautuminen tapahtuu vapaamuotoisella sähköpostilla osoitteeseen tourniquet3@gmail.com
Mainitsethan sähköpostissa jos olet halukas osallistumaan larppiin.

2
Moikkamoi, larppaajat ja muut hörhöt!

Lähestyn teitä kaikkia Oulussa asustavia elokuvahommien tiimoilta. Nyt keväällä, huhtikuussa ja toukokuussa kuvailemme Rovalan Media- ja elokuvatyölinjan lopputöitä. Yksi näistä töistä on minun ohjaamani lyhytelokuva. Tämä lyhytelokuva, Tourniquet: The Descendants, sijoittuu pitämistäni larpeista tuttuun roolipelimaailmaan.
Koska larppaajat ovat mainioita ihmisiä ja elokuvan aihepiiri pyörii läheisesti larppaajahommissa, tahtoisin tehdä mahdollisimman paljon yhteistyötä larppaajien kanssa. Niinpä kurotan käteni apua pyytäen OIEI:n piiriin. Kaikille elokuvanteosta kiinnostuneille tarjoutuu nyt hyvä mahdollisuus näyttää kuinka larppaajat tekevät asiat paremmin :)

Elokuvaa kuvataan Oulussa huhti-toukokuussa ilmoittautuneiden halukkaiden toiveisiin perustuvana viikonloppuna. Jokaiselle riittää hommaa niin kameran takana kuin edessäkin. Palkkaa hommasta ei makseta, koska olen toteuttamassa projektia suurimmaksi osaksi omasta pussistani koulun pienellä avustuksella. Sen verran uskallan luvata kuitenkin, että kaikille projektiin osallistuville larppaajille voidaan tekaista elokuva dvd:nä jos ei ilmaiseksi, niin ainakin korkeintaan parin euron hintaan :)

Haemme väkeä seuraaviin hommiin:
Näyttelijät / avustajat(/statistit)
Lavastus
Rekvisiitta/proppaus
Catering(=ruokahommat)
Maskeeraus
Ääni
Valaistus
Graafikot / piirtäjät / maalaajat
Valokuvaajat
Yleinen joka-paikan-avustus :)

Vaikka et koe olevasi kykenevä mihinkään edellämainituista, mutta olet kiinnostunut elokuvanteosta muuten, ilmoittaudu mukaan; sinulle löytyy varmasti jotain hommaa.
Mitään koulutusta ei tarvita toimenkuviin, mutta jos sinulta sellaista löytyy, muistathan mainita siitä ilmoittautuessasi.
Haluaisin vielä painottaa, että haluaisin ilmoittautuneita asennoitumaan tähän projektiin aivan kuin mihin tahansa larppiin, sillä sitähän tämä on (hieman ohjatummin ehkä vain) :)
Samalla mainostamme elokuvalla pohjoista larppaamista ja OIEI:tä, joten saamme samalla toivon mukaan positiivisella ja aivan uudenlaisella tavalla harrastusta yleisön tietoon.

Eli jos sinua kiinnostaa lähteä mukaan hilpeään joukkoomme pitämään kivaa ja tekemään larppia videolle, ilmoittaudu mukaan!


Ilmoittautuminen osoitteeseen waltro@gmail.com

Nimi:
Ikä:
Sähköposti(jos eri kuin mistä ilmoittaudutaan):
Linkki kuvaan(voit vaihtoehtoisesti lisätä kuvan liitteenä):
Allergioita tai muita elämistä rajoittavia tekijöitä:

Aikaisempaa kokemusta elokuvanteosta?
Mitä hommia olet valmis tekemään?
Mikä viikonloppu sinulle sopisi parhaiten huhti-toukuussa?
Oletko kykenevä tulemaan myös Rovaniemelle elokuvan kuvauksiin tarvittaessa?
Oletko valmis pitämään hauskaa?
Muuta?


Kysymyksiin vastaillaan täällä foorumilla ja sähköpostilla sekä puhelinnumerostani 040-8453614

Terveisin,
Valtteri Niskavaara

3
"Päästyämme pois mökiltä huokaisimme helpotuksesta. Olimme jättäneet kauheudet taaksemme. Olimme kotona! Mitä pahaa enää voisi tapahtua? Mutta todellisuus on harvoin niin hienoa ja kaunista kuin oletamme. Huomasimme pian, ettei mikään ollut vielä ohi. Kaikki mitä olimme kokeneet oli yhä läsnä. Mikään ei ollut paremmin. Päinvastoin. Tajusimme, että meidän oli jatkettava. Meidän oli päästävä loppuun, maksoi mitä maksoi. Päästävä todelliseen loppuun..."  -Henna

****

RealGame Corporation v.2 on Rovaniemen lähistöllä pelattava pienimuotoinen live-roolipeli. Peli jatkaa itsenäisenä pelinä ensimmäisen osan tarinaa, joten muutkin kuin ensimmäisessä osassa pelanneet ovat lämpimästi tervetulleita. Peli sijoittuu vaihtoehtoiseen tulevaisuuteen aikaan, jolloin ihmiskunta on jo pitkään asuttanut universumin muita alueita. Kutsumme Teidät mukaan kokemaan tulevaisuuden ihmisen jännityksen ja kauhun hetkiä uudestaan!

Peli EI sovellu heikkohermoisille tai helposti ylitsepääsemätöntä ahdistusta kokeville pelaajille. Peli on myös hyvin intensiivinen ja raskaita asioita käsittelevä. Varatkaa siis sydämentahdistimeen uudet paristot ja rauhoittavat lääkkeet mukaan. Wink
Pelinjohto hoitaa kyydityksen pelipaikalle. Pelipaikalla ei ole mahdollista yöpyä. Pelissä ei ole ruokailua, pelimaksu menee kokonaisuudessaan pelipaikkaan.

RealGame Corporation v.2
Ma 8.3.2010 (pohjoisen hiihtolomaviikon ensimmäinen päivä)
Rovaniemi
K18 (Peli sisältää äärimmäisen voimakkaita ja mieltä järkyttäviä kohtauksia)
Pelimaksu: Ilmoitetaan myöhemmin (max. 10e)
Maksimi pelaajamäärä: 6 henk.
Pelinjohto: Hanna Tallavaara ja Valtteri Niskavaara

****

Ilmoittautuminen sähköpostiosoitteeseen tallahanna(at)hotmail.com seuraavalla kaavakkeella:

Nimi:
Ikä:
Kotikunta:
Sähköpostiosoite(jos eri kuin mistä ilmoittaudutaan):
Puhelinnumero:
Pelikokemus:
Olitko ensimmäisessä osassa:
Jos olit ensimmäisessä osassa, mistä tykkäsit/et tykännyt:

Sairaudet/vammat, joista pelinjohdon on hyvä tietää (myös stressipohjaiset):
Pelot/fobiat, jotka aiheuttavat ylitsepääsemätöntä ahdistusta (et halua missään nimessä että niitä aiheuttavia asioita esiintyy pelissä. Sinun ei tarvitse kertoa normaaleja pelkäämiäsi asioita, me tiedämme ne jo):
Muut asiat, mistä pelinjohdon on hyvä mielestäsi tietää sinusta:

4
Heippahei!

Halloween-viikonloppuna kuvattiin zombeja. Tässä olisi traileri tulevasta tuotoksesta. Hope you enjoy!

Traileri tiedostona (161mb)
Traileri Facebookissa


Kokonaisesta tuotoksesta sitten myöhemmin 8)

5
Höyrypunk tyyliseen maailmaan vuonna 1890 perustuva synkkä vaihtoehtoinen todellisuus larppi, jonne haetaan kokeneita larppaajia. Peli käsittelee tiedettä, vanhoillisia käsitteitä sekä politiikkaa ja sen kiemuroita. Varoitus: Pelissä on hankala luottaa toisiin pelaajiin!

Peli pelataan Jyrhämäjärven rannalla sijaitsevalla vuokramökillä noin 25km päässä Rovaniemen keskustasta 14.8-16.8.2009. Pelaajia otetaan 34, pelimaksu on 12€ ja maksu suoritetaan ennen peliä. Pelipaikalla voi yöpyä ja siellä on sauna. Vähäisen huoneluvun vuoksi yökoomaaminen pitää tapahtua pääsääntöisesti muualla kuin oleskelutilassa (saunassa voi koomata! ^_^)

Oheisessa linkissä kiinnostuneille Pelaajan manuaali, jossa selitetään tarkemmin pelin hienouksia. Tiedoston koko johtuu kuvien määrästä.
http://www.megaupload.com/?d=VQWKUHED

Edit: Pelissä ei ole kunnollisia käsinpideltäviä sarjatuliaseita (Jäi Pelaajan manuaalista pois)

Vaihtoehtoisesti voi katsella Pelaajan manuaalia ja kuvamateriaalia lataamatta niitä koneelle seuraavista linkeistä
Pelaajan manuaali:
http://docs.google.com/View?id=dg99czns_6cbt45bdz
Kuvamateriaalia:
http://picasaweb.google.fi/ari.suoyrjo/Steampunk#

Pelipaikka:
http://picasaweb.google.fi/ari.suoyrjo/JyrhamajarvenMokki#

Ikäraja on 15-vuotta

Yhteystiedot
Ari Suoyrjö
Puh: 044 297 7656
Kiireelliset viestit: ari.suoyrjo@gmail.com
Peliin ilmoittautuminen: hoyrypunk@gmail.com (Ilmoittautumislomake löytyy Pelaajan manuaalista)

6


"Lukemattomia kertoja useissa eri maailmoissa on koettu auringonlaskuja kuten tämä. Lukemattomia kertoja joku on istunut katsomassa sitä ja sanonut hiljaa mielessään "kaunista". Siitäkin huolimatta yksikään heistä ei ole tuntenut tätä samaa katkeransuloista tunnetta tietäen, että kun aurinko nousee jälleen, ei paluuta enää ole. Tuhansia sukupolvia kestäny rauha on historiaa" -Kuultu päivänä, jolloin Vastarintaliike syntyi.

Tourniquet-trilogian ensimmäinen osa pelautettiin vuonna 2004 Rovaniemellä. Nyt on tullut aika kerääntyä yhteen kertomaan tarina aivan uudella tavalla uudistettuna ja suurempana. Tourniquet-maailma odottaa Sinua jälleen!

Tourniquet 1: Valon Vangit -ReRolli
5.-7.6.2009
Hirvikarin leirikeskus, Rovaniemi
Pelimaksu ~10e (+- 2e mahdollinen)
Pelaajamäärä: 30 henk.
Genre: Scifi
Pelinjohto: Valtteri Niskavaara ja Jarmo Laine

Pelissä noudatetaan OIEI:n NoRules -sääntöjärjestelmää. Peli on aloittelijaystävällinen. Aikaisempiin Tourniquet-peleihin osallistuminen ei ole mitenkään vaatimus, mutta vanhoillekin pelaajille löytyy varmasti uusia ja jänniä asioita. Peliviikonloppuna tarjoillaan lauantaina yksi(1) lämmin ateria, joka sisältyy pelimaksuun. Ilmoittautuaksesi peliin, lähetä seuraava lomake täytettynä osoitteeseen tourniquet3(at)gmail(piste)com


Ilmoittautuminen

a) Henkilötiedot
Nimi:
Ikä:
Linkki kuvaan (kuvan voit myös lähettää liitteenä):
Sähköposti:
Puhelinnumero:
Kotipaikkakunta:
Pelikokemus:
Pelinjohtokokemus:
Erikoistaidot (kädentaidot, ensiaputaidot, ninjavoimat jne.):
Allergiat:
Fyysistä toimintaa rajoittavat tekijät:

b) Jatka lausetta
Jos olisin ollut osallisena jossain historian tapahtumassa, se olisi:
Nautin eniten ollessani/tehdessäni:
Jos olisin sotilaana armeijassa, asemani olisi:
Jos osallistuisin mielenosoitukseen, asiani koskisi:
Jos pystyisin muuttamaan maailmasta yhden asian, muuttaisin:
Jos voisin elää jonkin kirjan/elokuvan maailmassa, eläisin:
Jos voisin opiskelematta oppia jonkun taidon, tahtoisin osata:

c) Valitse yksi vaihtoehdoista
Pelaan mieluiten johtajaa/seuraajaa/itsenäistä hahmoa.
Pelaan mieluiten hahmoja, jotka painottuvat fiilistelyyn/tekemiseen/juonitteluun.
Tunnen olevani ennen kaikkea ajattelija/toimija/puhuja.
Tahtoisin mieluiten olla luonnossa/sisätiloissa/julkisilla paikoilla.

d) Muuta
Minkälaista hahmoa tahtoisit pelata?
Minkälaista hahmoa en missään nimessä tahdo pelata?
Pystytkö pelaamaan parisuhteita? Jos kyllä, niin minkälaisia?
Onko joku ihminen, jota et halua vastapelaajaksesi?
Olitko jossain aikaisemmassa pelisarjan pelissä?
Onko jotain muuta mitä tahtoisit kertoa pelinjohdolle?

7
Pistetään tännekki. Lisätietoja minipeleistä jne: http://rolli.org/keskustelu/viewtopic.php?t=305

Eli jos joltakulta jäi Dome keväällä väliin ni nyt sitte tuonne  8)

***

Rovaniemen Liveroolipelaajat Ry:n Itsepäisyysviikonloppu
12.-14.12.2008
Hirvikari, Rovaniemi
n. 6e/henk.


Rollin ensimmäinen virallinen minipeliviikonloppu järjestetään itsenäisyyspäivä-viikonloppuna. Luvassa yleistä koomailua, häröilyä, hengailua, saunomista, lautapelejä ja minilarppeja halukkaille. Tapahtuma on varsin vapaamuotoinen ja mihinkään toimintaan paikalla ei ole mikään pakko osallistua jos tahtoo vain hengailla ja viettää aikaa. Tapahtuman osallistumismaksu menee täysin Hirvikarin vuokran maksuun, joten mitä enemmän kavereita keräätte mukaan hengailemaan, sitä vähemmän homma tulee kustantamaan per henkilö! Eli niitä ei-larppaajiakin saa kutsua mukaan katsomaan meininkiä.

Mikäli olet tulossa, ilmottaudu mukaan sähköpostilla osoitteeseen rolliry (at) gmail.com

Ilmottautumislomake
Nimi:
Ikä:
Sähköpostiosoite:
Puhelinnumero:

****

Rollin logokilpailu

Rovaniemen Liveroolipelaajien uusi logo valitaan Itsepäisyysviikonloppuna. Nyt kannustammekin kaikkia enemmän tai vähemmän kuvataiteellisia ihmisiä laittamaan mielikuvituksensa liikkeelle ja kehittelemään uutta logoa yhdistykselle! Logon suunnitteluun annetaan vapaat kädet, mutta mainittakoon että selkeä logo on plussaa. Selkeitä logoja on helppo käyttää useissa eri tarkoituksissa kuten vaikkapa kangasmerkkeinä! Kilpailu on avoin kaikille eikä vaadi osallistumista Itsepäisyysviikonloppuun tai yhdistyksen toimintaan.

Logon voitte tehdä joko tietokoneella ja lähettää sähköpostilla ( rolliry (at) gmail.com ) tai piirtää paperille ja tuoda sitten Itsepäisyysviikonloppuna paikalle. Osallistumalla omalla logollasi kilpailuun annat myös luvan yhdistykselle käyttää logoa yhdistyksen tarkoituksissa vapaasti.

Virallinen logo valitaan lauantaina osallistujien joukosta ja pyrimme väsäilemään päivän aikana vielä yhdistykselle lipun logolla ja nostamme sen salkoon asiaankuuluvin kunnianosoituksin :)
Jätä siis nimesi ja kättesi jälki Rollin historiaan!

8

“Tämä maailma on Avalon. Tämä on maailma, jota jumalten asuttamaksi kutsutaan. Tämä on maailma, jonka Luoja itse on laupeudessaan laulullaan luonut. Avalonin Hän on luonut silmiensä alle, aivan kuten Munduksen on Hän luonut Avalonin silmien alle. Täällä Luojan silmien alla näemme, kuulemme, haistamme ja tunnemme. Elämme, laulamme ja kiitämme alla Luojan silmien. Näin tehden ja toteuttaen Hänen lakiaan me kaipaamme Hänen suosioonsa. Ehkä näin joskus Taivas on jälleen myös meidän.”

Avalon - Jumalten Kaupunki
25.-27.7.2008
Leirikari, Rovaniemi
Pelimaksu: ~8e
Pelaajamäärä: 60 henk.
Kotisivut: http://www.waltrodom.com/avalon/


Olkaa tervetulleita Avalonin maailmaan. Avalon on low-fantasy -liveroolipeli. Pelin maailma muistuttaa meidän Keski-Aikaamme höystettynä useilla eri mytologioilla ja kansantaruilla. Kokeneemmatkin pelaajat löytävät pelistä mitä suurimmalla todennäköisyydellä haasteita, mutta peli soveltuu myös aloittelijoille ja ensikertalaisille. Oletko Sinä valmis kohtaamaan Jumalten Kaupungin?

Pelinjohto:
Valtteri Niskavaara
Sami Kouva
Karoliina Kemppainen

Ilmoittautuminen: Täytä alla oleva kaavake ja lähetä tiedot osoitteeseen avalonlarp (at) gmail.com

Nimi:
Ikä:
Kotipaikkakunta:
Puhelinnumero:
Sähköposti:
Linkki kuvaan (voit myös lisätä liitetiedostoksi):

Larp-kokemus:
Pelinjohto-kokemus:
Erikoisruokavaliot:
Muut allergiat:
Liikkumista/toimintaa rajoittavat tekijät:
Pelaajat, joita en halua tekemisiin hahmoni kanssa:

Tuottaako parisuhteiden pelaaminen ongelmia?
Tuottaako fiilistely / päänsisäinen pelaaminen ongelmia?
Tuottaako proppaamiseen panostaminen ongelmia?
Muita ongelmia?

Olen harrastanut seuraavia aktiviteetteja elämäni aikana:
Olen jokseenkin osaava seuraavissa kädentaidoissa:
Olen saanut koulutuksen / olen koulutuksessa seuraavalle alalle:
Olen musikaalisesti lähinnä lahjakasta seuraavilla osa-alueilla:
Minulla on muita erikoistaitoja:
Olen valmis käyttämään taitojani myös pelissä:
Olen valmis käyttämään taitojani myös auttamaan pelin proppaamisessa:


Valitse seuraavista vaihtoehdoista kustakin yksi.
Toivoisin pelini painottuvan: Fiilistelyyn / Toimintaan / Juonitteluun / Parisuhteisiin
Toivoisin hahmoni olevan: Johtaja / Seuraaja / Itsenäinen
Mieluiten pelaisin: Puhujaa / Taiteilijaa / Käsityöläistä / Tutkijaa / Sotilasta
Vapaa-aikanani löydän itseni todennäköisimmin: Urheilemasta / Lukemasta / Piirtämästä / Laulamasta / Soittamasta (instrumenttia)

Jos omistaisin 10 000 hengen zombiarmeijan, tekisin ensimmäisenä seuraavaa:
Muuta (Mikäli olit Alkusoitossa, kirjoita tähän myös lyhyt kuvaus edellisen hahmosi toiminnasta ja suunnitelmista):


Lisätietoja pelistä voi kysellä joko pelin sähköpostiosoitteesta (avalonlarp@gmail.com), puhelimitse Valtterilta (040-8453614), IRC:n kautta (#avalon @ IRCNet) tai nykimällä pelinjohtajia hihasta.

9
Menneet tapahtumat 2008 / Dome, 12.4, Oulu, Sanginjoki
« : 02.04.2008, 18:21:46 ip »"Tervetuloa Domeen. Ensimmäiseksi haluaisimme onnitella Teitä pääsystänne projektiimme tuhansien hakijoiden joukosta. Tarkoituksenamme on luoda täydellinen yhteiskunta näinä vaikeina aikoina. Päästäksemme tähän, luomme näin yhteiskunnan, jossa jokaisella on mahdollisuus tavoittaa täydellinen onnellisuuden taso. Jotta voisimme saavuttaa tämän, olemme valitettavasti joutuneet poistamaan Teiltä kaikki muistot aikaisemmasta elämästänne. Siitäkin huolimatta saavuttaaksemme täydellisen onnellisuuden tason, olemme säilyttäneet aikaisemmasta elämästänne yhden tärkeimmän/rakkaimman muiston tukemaan persoonallisuuttanne. Tämä on Dome. Uskomme vakaasti että tulette viihtymään."

Sanginjoella 12.4 pelattava Dome on kertomus täynnä mysteerejä ja salaisuuksia. Peliin ei tarvitse erityisesti ilmoittautua, vaan kaikki halukkaat paikalle pamahtavat ovat tervetulleita. Toivoisimme kuitenkin että ilmoittaisitte tällä foorumilla tai sähköpostilla osoitteeseen waltro (at) gmail.com mahdollisesta saapumisestanne, jotta voimme hieman suunnitella tarjoilua pelissä.
 Proppaukseksi peliin kelpaa valkoiset - tai vähintäänkin vaaleat vaatteet - ja mahdollisesti jotain pientä turkoosia. Peli koostuu lähinnä fiilistelystä ja teoreettisten pulmien ratkaisusta, joten kannattaa varautua pelaamaan oman pienen pään sisällä.

Viikonloppu alkaa jo perjantaina ja paikalle voi saapua myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. Viikonlopun aikana on luvassa myös minipelejä (mm. Oven Takana) halukkaille ja niitä voidaan pelailla perjantaina tai lauantaina Domen jälkeen. Paikalta pitää poistua sunnuntaina heräilyn ja siivoilun jälkeen. Toivomme myös jo tässä vaiheessa myös niitä ihmisiä, jotka ovat Sanginjoelta poistumassa jo lauantaina, kantamaan kortensa kekoon siivouksen suhteen. Pienellä panoksella on suuri vaikutus lopputulokseen jos kaikki sen verran jaksavat tarjota apua harrastukselle.

Tapahtuma maksaa osallistujille kaksi euroa (2e), joka on vaivaiset 12 mummon markkaa.  Ikärajaa tapahtumassa ei ole. Tapahtuman aikana noudatetaan Suomen lakeja ja tapahtuma on päihteetön. Mikäli Sanginjoen alueella tavataan päihteiden alaisia henkilöitä, tapahtuman järjestäjillä on oikeus poistaa ko. henkilöt alueelta ja tarvittaessa hälyttää poliisi paikalle.

Pelinjohto: Valtteri Niskavaara ja Sami Kouva
Turvallisuusvastaava: Tero Säkkinen
Siivousvastaava: Karoliina Kemppainen

Lisätietoja täältä foorumilta, sähköpostilla yllämainittuun osoitteeseen tahi soittamalla minulle (040-8453614).

10
From: <ade_bejbeh>
To: Kaikki ihqt ystit <3
Subject: Ette arvaa!

Siis hei, ihan mieletöntä!

Muistattekste ku Aki ja ne muut oli sillon siellä jollain mökillä, vissii vuos sitte pääsiäisenä, ja niillä oli ollu ihan mieletön yö? No, Aki tossa ehotti, et me voitais lähtee vähän isommalla porukalla tällä kertaa vähän ISOMPAAN mestaan. Vähänkö siistii! Se vissii meinas et mentäis sinne vanhalle orpokodille vai mikä se oli ja oltais siellä sit yötä. Mä oon ainaki messissä! Ihan sikamageeta! Keskiyön Kerho kokoontuu jälleen, (IIH!) ja on valmis ottamaan uusia jäseniä.

Älkää ny viittikö nössöillä! Tässä nähään kuka on oikeesti kovis ja kuka ei ;)

Nii, ja porukoille ei sit kerrota!!!1


****

Keskiyön Kerho
2.-4.11.2007
Rovaniemi, Steiner-koulu
Ikäraja 15v
Pelaajamäärä: 20 henkeä


Keskiyön Kerho on testatun rungon päälle rakennettu kauhupeli. Luvassa on fiilistelyä ja pelkoa kaikille jotka tahtovat tunnelmallista larppia. Peli ei sovellu heikkohermoisille, mutta kaikki jotka ovat valmiita pieneen pelkoon ja säikähtelyyn toivotamme tervetulleeksi. Kovahermoisimmillekin olemme kuitenkin luvanneet "turvahuoneen" jonne voi mennä rauhoittumaan jos pelko käy ahdistavaksi.

Peliin on varattu kokeellisessa vedoksessa mukanaolleille hahmot, mutta muutkin ovat tervetulleita ja jopa toivottuja.

Pelin traileri löytyy osoitteesta:
http://www.waltrodom.com/kk/keskiyon_kerho_traileri.avi (53,7 MB)
(HUOM! Älkää häiriintykö vaikka trailerissa lukeekin Rovaniemen Larppaajat. Nykyisinhän olemme Rovaniemen Liveroolipelaajat.)

Pelinjohtona toimii Valtteri Niskavaara ja Emmi Tähtinen.

Ilmoittautuaksesi peliin täytä seuraava lomake ja lähetä se osoitteeseen keskiyonkerho@gmail.com

****

Nimi:
Ikä:
Kotipaikkakunta:
Sähköposti:
Puhelin:

Pelikokemus?

Olitko kokeellisessa vedossa?

Mitä odotat peliltä?

Pidätkö fiilistely-peleistä?

Pelkäätkö pimeää (+ muut pelot)?

Sairauksia/allergioita joista pelinjohdon olisi hyvä tietää?

Tuottaako sinulle ongelmia pelata ihmis-suhteita? Jos niin minkälaisia?

Luuletko pystyväsi pelaamaan yömyöhään ja pystytkö pelaamaan sen soittamatta äidille?

Luotatko enemmän ystävään kuin perheenjäseneen?

Koetko itsesi loukatuksi jos törmäät pelissä uskonnolliseen materiaaliin?

Mitä pelkäät eniten?

Pääsetkö pelipaikalle jo perjantaina? Jos et niin milloin?

Mikä on ehdoton yläraja pelimaksulle jonka pystyt maksamaan?

***

Lisäinformaatiota pelimaksusta ja sen sellaisesta seuraa.

11
Hei sinä rohkea larppaaja.

Tervetuloa osallistumaan Satujenmaan toiseen näytökseen... jossa kaikki
menee vikaan. On tullut aika legendaarisen fantsupelin toiselle osalle,
larppaajia ympäri Suomea on kokoontunut Rovaniemen läheistöllä
sijaitsevaan leirikeskukseen jatkamaan tarinaa Satujenmaasta.

Lauantaiaamuna pelaajat alkavat valmistautua rooleihinsa - pieni joukko
larppaajia lähtee käymään kyläkaupassa ja menomatkalla ei mitään
porotokkaa ja liukasta tietä kummempaa näy. Harmittomat heitot ja pienen
pienet käytännön pilat muuttuvat epäkuoleman vakaviksi erheiksi kun
Satujenmaan kuningas Hurmaava vetää jalkoihinsa sukkahousuja ja
lonkerohirviö teippaa viimeiset proppinsa kasaan.

Mikä oli se hassu heppu paluumatkalla, minne olivat porot kadonneet?
Lapin luonto luo outoa taikaa ja on mieletön ja ennen kaikkea vaarallinen.

---

Satujenmaa 2 gRiEfPLAY

Hillittömän vähähumoristinen parodia larppaamisesta. Tiedossa on
epäkuolleita ja muuta mikä on jokaisen larppaajan sydäntä lähellä. Jos
genre on pakko pakottaa niin se on "legendary epic power fairy glam doom
death larp".

Pelipaikka ja -aika: Hirvikarin leirikeskus, Rovaniemi, Helmikuun 2.
viikonloppu 9.-11.2.2006
Pelaajamäärä: 35+
Pelimaksu: Korkeintaan 10 euroa

Peli on aloittelijaystävällinen, mutta ei lapsiystävällinen, pelin
luonteen vuoksi ikäraja peliin on 15 vuotta. Alaikäisiltä on oltava
allekirjoitettu vanhempien lupalappu. Peli ei ole pelottavin asia
maailmassa, mutta heikkohermoisimpia pelinjohto kehoittaa miettimään
kahdesti.

Pelijohto: Jori Hiltunen (+358 40 7789 435), Aleksi Pöykkö,
Valtteri Niskavaara
Sähköposti: satujenmaa@gmail.com tai jorhi86@gmail.com
Pelin nettisivut: http://sm.ineve.net/

---

Ilmoittautuminen tapahtuu satujenmaa@gmail.com sähköpostilaatikkoon (tai
jorhi86@gmail.com)

Nimi:
Ikä:
Ruumiinrakenne ja pituus:
Ruoka-allergiat:
Sairaudet ja muut tärkeät pelinjohtoa mahdollisesti kiinnostavat tiedot:
Pelikokemus:

Otitko osaa Satujenmaa tai Satujenmaa 2 -larppiin?
Jos otit, olisitko halunnut pelata uudestaan samaa hahmoa?

Kuinka sait tietää tästä pelistä?
Mitä ajattelit elokuvasta Fear and Loathing in Las Vegas/Pelkoa ja Inhoa
Las Vegasissa?
Jos sanon kahva, sinä ajattelet: ???

Millaista hahmoa haluaisit pelata?
Voitko pelata hahmoa joka on parisuhteessa?
Tarvitsetko tulostetun hahmon vai riittääkö sähköpostiversio?
Onko sinulla toiveita ihan mistä vaan?

12
Menneet tapahtumat 2006 / Ropecon 06
« : 15.08.2006, 14:27:27 ip »
Kuvasia ajattelin laittaa tänne. Laittakaahan muutkin ihmiset jos löytyy.
Näistä kuvasista suuri kiitos Jossulle, jolla kamera oli 90% conista.

http://s40.photobucket.com/albums/e236/Waltro-/Ropecon%2006/

13
Proppilandia / Hämähäkinseitit...
« : 02.01.2006, 18:57:08 ip »
...mitenkäs niitä on parasta propata..?

Myös muista kauhupeleissä käytetyistä propeista voi avautua, kaikki tieto on tervetullutta.

Sivuja: [1]