Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Vermilion

Sivuja: [1]
1
Menneet tapahtumat 2008 / TRI 24.-26.10, Rovaniemi
« : 26.10.2008, 19:47:20 ip »
Kurja! Mie ku odotin, että niitä kuvia tulisi suhteellsien nopeasti. : D

2
Menneet tapahtumat 2008 / TRI 24.-26.10, Rovaniemi
« : 26.10.2008, 15:54:30 ip »
Kiitokset pelistä, oli aivan loistavaa. Ensisijaisesti kiitokset PJ:ryhmälle, kontakteille ja kaikille muille, joiden kanssa tuli sählättyä pelin aikana. Pisin peli, mitä on ikinä tullut pelattua. Jos pelistä pitää sanoa jotain huonoa, niin sanoisin, että univaje oli suurin miinus tässä. Tästä syystä oma lauantai illan pelini kärsi jonkin verran, mutta oli kivaa. Kokemuksena aivan loistava. :)

3
Peli oli loistava. Iso käsi valtterille, samille ja karoliinalle. Tykkäsin helkkaristi. Kodin tien mestarit oli loistavia. Kiitokset myös aliisalle, joka teki hyvää lihakeittoa. Muut lapsetkin olivat loistavia. Emmille kiitokset siitä, että oli ihan loistava ja piti minusta huolta <3. Karoliinalle kiitokset hahmosta. Kiitos ja kumarrus.

4
Peli oli loistava. Pidin Envyistä enemmän, kuin Prideista. Meidän johtaja oli todellinen bilehile xD. Kiitokset muillekkin jengin jäsenille. Anniinalle menee myös suurkiitos, kun järjesti tämän pelin. Jamo saakeli, taas sie pääsit tekemään meidän jengissä jotain ärsyttävää. Ei sillä, että se haittaisi =D. Mutta oli kivaa ja Lauralle ja muille kyydissä olleille kiitos seurasta. Yrskä oli taas täydellinen sekopää. :D

6
Kuulosta mielenkiintoiselta. Pitääpi harkita tuloa. :D

-EDIT
Jos vain Rovaniemeltä päin saa tulla.

7
Voisin koittaa tulla, mutta kaikki riippuu täysin porukoista ja, että ketä täältä päin on lähdössä. =D

8
Hämähäkki huone ja muut oli muistaakseni 1.kerroksessa.

9
Emille ja Valtterille kiitokset pelistä. Oli eirttäin mukavaa pelata taas pitkästä aikaa. Pitää kiittää Nanniinaa, Satua ja muita, jotka pitivät minut järjissäni, koska en ole elämäni aikan pelännyt koskaan yhtä paljon xD. Harmillista oli kuitenkin se, että jouduin menemään pelin aikana off-game tilaan. Eniten ärsytti, kun en voinut jäädä loppu briiffiin. Kaikki kontaktit olivat myös mukavia, mutta Mikki ja Natsku olitte loistavia rooleissanne. Kiitokset kaikille kanssapelaajille. Oli erittäin mahtavaa. :D

Sivuja: [1]