Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Swatninja

Sivuja: [1] 2 3 ... 28
1
Tie vain jatkuu jatkumistaan
ovelta mistä alkavan sen näin.
Nyt se on kaukana edessäpäin,
jos voin, sitä joudun seuraamaan.

He saavat aloittaa matkan uuden;
minä jaloin uupunein vaeltaen
majatalon valaistun vihdoin haen
ja lepoon, uneen saan tilaisuuden.


                         Vanha matkalaulu

Eletään Neljättä Aikaa, Sauronin mahti on murtunut ja Varjo väistynyt Keski-Maan yltä. Suurin osa haltioista on purjehtinut Suuren meren yli Kuolemattomille maille, kääpiöt asuvat rauhallisin mielin omissa kaivannoissaan yllättävän sopusoinnussa Keski-Maan Vapaiden Kansojen parissa. Sormuksen Sodassa nujerretut örkit ovat kadonneet miltein kokonaan maan päältä ja kallioiden uumenista, eikä yksikään olento, elävä tai kuollut, enää ikinä pidä hobitteja vähäpätöisinä.

On vuosi 45 Neljättä Aikaa ja kuluvan vuoden kolmannen kuukauden loppu. Ihmisten Vallan aika on tässä. Harmaavuorten ja Sumuvuorten risteysalueella kesäkuu viipyilee tapansa mukaan viileänä, joskin aurinko silti hellii Framin linnan raunioita. Varjoveden tienoilta löytyy kulkutie, jonka Pohjalaiset ovat Framin aikaan löytäneet. Silmiltä kätköissä, mutta auki vanhat tavat ja taidot tunteville. Hiljainen Aldarod ottaa aina matkalaiset vastaan.

--------------------------------------------------------------------

MITÄ JA MISSÄ:
Kaksipäiväinen liveroolipeli 'Ihmisten Aika VII - Aldarod' pelataan 5.-6.6.2020 Pyhäjoella, noin 90 kilometriä Oulusta Ylivieskan suuntaan. Pelin järjestää Niina ja Mikko Heikura, apuna Sami Kouva sekä Oulun Interaktiiviset Eläytyjät ry (http://oiei.fi) :n tuki. Peli sijoittuu Keski-Maan pohjoisosassa olevan Varjoveden (Graylin) alueella olevaan majataloon nimeltä Aldarod. Peli on suunnattu sekä Ihmisten Aika -pelisarjan niin kutsutuille "seikkailija"-jatkohahmoille, että arviolta n. 10:lle uudelle hahmolle. Vanhoista jatkohahmoista huolimatta, pelinjohto kohtelee kaikkia hahmoja tasapuolisella rakkaudella ja intensiteetillä (vaikka kauemmin sarjassa pelanneilla onkin toki jo yhteistä taivasta allaan).

Peli alkaa kaikilla pelaajilla perjantaina 5.päivä ja päättyy lauantaina 6.päivä. Ilmoittautuessa sitoudut pelaajana tähän.

Pelipaikkana toimii Metsähallituksen omistama Palosaaren vuokratupa, josta lisätietoja: https://www.luontoon.fi/palosaarivuokratupa
Pelipaikka on kokonaisuudessaan käytössämme aikavälin pe 5.6. Klo. 14 - su 7.6. Klo. 12

Nettisivulla on ilmoitettu kattavasti pelipaikan fasiliteetit, varustelu ja osoite sekä ajo-ohjeet. Mukaan omat makuupussit/liinavaatteet ja jos mahdollista, kannattaa myös varautua makuualustalla (sänkypaikkoja ei välttämättä löydy ihan kaikille). Huomioi yöpymistä varten pakatessasi, että yöpymisvälineet olisivat ingame-meneviä (esimerkiksi räikeän makuupussin voi peittää pelimaailmaan sopivalla viltillä).
Kyydit pelipaikalle ja pois pyritään sopimaan yhteisesti pelin facebook-eventin yhteydessä. Pelinjohto ei autotilan rajallisuuden vuoksi pysty kyyditsemään pelaajia.

KENELLE:
Peli on noin 25:lle pelaajalle, pelaajien alaikäraja on 16 vuotta. Sisällöllisesti peli sopii myös aloittelijoille. Keskimaan ja Ihmisten Aika-larppisarjan teemojen mukaisesti peli on fiilistely-painotteinen, hahmojen välistä kanssakäymistä on paljon ja hahmot joutuvat puolustamaan itselleen tärkeitä arvoja – tavalla tai toisella, henkisesti tai fyysisesti. Peli on seitsemäs osa vuonna 2010 alkanutta Ihmisten Aika -saagaa. Kuten sanottua, pelin hahmoista osa on jatkohahmoja ja osa uusia, juuri tätä peliä varten kirjoitettuja. Pelinjohto pyrkii tekemään ehdottoman parhaansa sen suhteen, että tämä jako ei kuitenkaan hahmoissa laadullisesti tai sisällöllisesti näy. Lisäksi toivotamme peliin lämpimästi tervetulleeksi myös pelinjohdon osoittamaan avustaja-/npchahmoon (voit myös ilmoittautua erikseen avustajaksi, mikäli kokonainen hahmo ei kiinnostusta herätä), joista lisää mainintaa ilmoittautumislomakkeessa/-lomakkeissa!

Mikäli pelaajia ilmoittautuu enemmän kuin on hahmoja, pelinjohdolla on veetto-oikeus hahmojen jakamiseen. Yleensä tämä pelinjohtaja suosii ensikertalaisia/aloittelevia larppaajia parhaansa mukaan.

AIKATAULUT:
Ilmoittautuminen peliin aukaistaan sähköpostitse jatkohahmojen pelaajille (lähetetään oma ilmoittautumislinkki, jatkavien ilmot vain tätä kautta) ja uusille pelaajille pelimainoksen loppuun lisättävällä google formilla viimeistään su 12.1.2020. Ilmoittautuminen peliin päättyy 31.3.2020.

Hahmot on pyrkimys lähettää noin kuukautta ennen peliä, tarkemmat aikamääreet likempänä. Lyhytkuvaukset, maailmankuvaus ja kansainfot tulevat pelaajavalintojen yhteydessä. Peliä varten on myös mahdollista pitää proppi-/ompelupajaa, mikäli moiseen on pelaajien puolesta halua tai tarvetta.

Alustavien aikatauluarvioiden mukaan pelin alkubriiffi on pe 5.6. noin klo. 19-20, suunniteltu aloitusajankohta on noin klo. 20-21 ja lopetus lauantaina 6.6. klo. 20-21. Pelipaikalla on luonnollisesti yöpymismahdollisuus myös la-su yölle. Peliaikataulu on järjestelty sillä ajatuksella, että perjantaina pelaajat saavat hahmoissa tutustua toisiinsa ja aloittaa pelillisiä intressioitaan - tämä otetaan huomioon sitten lauantaina siten että nukkumisaikaa tarjotaan 10-12 asti, kunnes peli taas muuttuu aktiivisemmaksi. Pelin pe-la yö on kokonaan ingame-aikaa, jos pelaaja ei tahdo nukkua ingamessa, on tarjolla erillinen pelinjohdon osoittama offgame-yöpymispaikka.

PROPPAUS:
Peliin proppautuminen on tyylillisesti niin sanottua “keskiaikafantsua”. Koska pelin hahmot ovat pääsääntöisesti joko a) sekoitus eri ihmiskansoja TAI b) vaeltajia, on proppautuminen lähtökohtaisesti aika vapaata. Pelaajille lähetetään hahmojaon jälkeen kansainfot ja maailmankuva, joissa kerrotaan eri kansojen pukeutumistyyleistä tarkemmin, mutta ne on koottu esimerkkimielessä (ja valmiin taustamateriaalin saatavuuden vuoksi) täysin vapaasti hyödynnettäviksi. Konfliktin mallinnus lateksi- ja boffoasein, muunlaiset astalot sallittuja vain varmistettuina (esim terästikari tuppeen sidottuna) koristeina!

MUUTA:
Pelin aikana, sekä perjantaina että lauantaina, on hahmoille suunniteltu liikkumista Palosaaren tuvan ympäristössä - käytännössä pelaaja voi niin halutessaan pelata lauantain suurimmilta osin tuvan sisätiloissa, mutta perjantaille on luvassa samoilua käytännössä kaikille pelaajahahmoille ja osalle mahdollisista avustajahahmoista.

Pelin puolesta tarjolla on perjantaina kevyttä naposteltavaa ja lauantaina tukevampi aamiainen/lounas ja lämmin päivällisruoka. Pelissä on myös tarjolla pientä purtavaa, mutta pelaajia kehotetaan syömään perjantaina ennen peliä kunnolla ja varaamaan itselleen pelin ulkopuolisen ajan ruuat. Pelaajien toivotaan auttavan pelinjohtoa ruuan esivalmisteluissa perjantaina, mutta muutoin ruuasta vastaa siihen osoitettu päähenkilö ja hänen avustajansa.

Pelissä ovat voimassa Suomen- ja fysiikan lait, sekä OIEI:n NoRules-säännöt. Peliin valmistautuessa kannattaa jo valmiiksi tutustua NoRulesiin (http://oiei.fi/index.php?page=norules). Konfliktin mallinnus lateksi- ja boffoasein. Metalliaseet on sallittuja vain koristeina. Peli on päihteetön tapahtuma, tuvan pihapiiriin osoitetaan erillinen tupakkapaikka ja jokainen kantaa tumppinsa pois metsäalueelta. Tuvan sisätiloihin saa tuoda lemmikkejä ja pihalla on erikseen tarha koirille, joten mahdollisten allergisten kannattaa ottaa ehdottomasti huomioon se, että tuvassa on varmasti aiemmin yöpynyt eläimiä. Saunarakennukseen ei saa tuoda eläimiä, joten se on allergiavapaa.

HINTALAPPU:
Pelimaksu tulee oletettavasti olemaan 30-35 euroa OIEI:n jäseniltä, muilta +10 euroa. Mikäli haluat liittyä OIEI:n jäseneksi ennen peliä, voit maksaa OIEI:n jäsenmaksun vuodelle 2020 tilisuorituksena Oulun Interaktiivisten Eläytyjien omalle tilille - OIEI:n jäsenenä saat jäsenalennuksen OIEI:n peleihin sekä muita jäsenetuja. OIEI:n jäsenmaksu vuodelle 2020 on 10 euroa/aikuinen, 5 euroa/alle 18-vuotias tai 15 euroa/perhekunta. Liittymisohjeet ja lisäinfoa löytyy OIEI:n nettisivuilta.

Pelimaksu tulee maksaa etukäteen osoitetulle tilille. Pelimaksun deadline tullaan ilmoittamaan vielä erikseen, kunhan pelin budjettiehdotus on esitetty/hyväksytty hallituksen toimesta. Mikäli pelimaksua ei ole maksettu deadlineen mennessä, pelaajan ilmoittautuminen peliin katsotaan peruuntuneeksi. Perutilanteessa jo maksettu pelimaksu pyritään korvaamaan paikkaajan pelimaksulla, mutta mikäli hahmolle ei ole paikkaajaa, pelimaksua ei palauteta. Tämä johtuu yksinomaan siitä, että pelin kustannuksista noin 2/3 menee ennalta maksettavaan pelipaikkaan.

YHTEYSTIEDOT:
Mahdolliset kysymykset ja yhteydenotto pelinjohdolle osoitteeseen ihmisten.aika@gmail.com
tai Niinalle yv:llä täällä facebookissa.
(Koetamme käydä lukemassa myös foorumeja joilla mainos on, mutta varmimmin tavoitat suoraan sähköpostilla.)

Huom! Halutessasi voit ilmoittautua alla olevasta linkistä myös NPC-/apuhahmoksi, pelinaikainen ruokailu sisältyy kokemukseen. Näitä paikkoja on myös täytettävissä jonkin verran. Täytä tuolloin ainakin perustiedot hahmotoiveeseen asti (kirjoita tähän toive NPC-/apuhahmosta) ja halutessasi myös loppu ilmo.

Ilmoittautuminen:

Pelaajat: Aukeaa viim. 12.1.2020
Apuhenkilöt: Aukeaa viim. 12.1.2020

Pelimainos facebookissa: https://facebook.com/events/s/liveroolpeli-ihmisten-aika-vii/2719002954815414/

Tervetuloa kohti Keski-maata!

2
Hei kaikki ilmoittautuneet!

Kaikille ilmon laittaneille on lähetetty Ihmisten Ajan sähköpostista kuittausmaili - jos et ole saanut kuittausta, ilmoittautumisesi ei ole tullut perille. Ilmeisesti tällainen tilanne on nyt sattunut, joten jos olet täyttänyt ilmolomakkeen mutta kuittausta ei ole tullut, otathan asap yhteyttä sähköpostilla ihmisten.aika@gmail.com!

3
Keski-Maa liveroolipeli: Ihmisten Aika VI - Vihan vimma

Pohjoisen kruunu, varjonsa lyö kovan kolmipiikkisen;
Kuljetko enää alas, jos käyt rinteelle Vuoren Punaisen?

Ei Punaista kruunua omistanut Durin, ei Bolg, eikä Varjot Angmarin;
Jylhä ja iätön on itsensä herra, vuori Gundabadin

Kelle se milloin suojansa suo, vai suoko alkuunkaan;
Tänne ei tulet apuja tuo, huudot hukkuu hämärään

Kadonneille on Punainen Vuori usein viimeinen määränpää;
Sillä kun liekkisi loppua lepattaa niin kylmä kivi ymmärtää

Muista silti jos käyt vuorelle kaltaisiasi hakemaan;
Aina verta vaatii rinteet kolkot, taas uudelleen ne punaisiksi maalataan

Sillä aina viimeisenä korvissasi kuulet tuulen Gundabadin;
Tuulen jonka kanssa kilpaa iäti soi kuoleman sointu vain


Eletään Neljättä Aikaa. Sauronin mahti on murtunut ja Varjo väistynyt Keski-Maan yltä. Suurin osa haltioista on purjehtinut Suuren meren yli Kuolemattomille maille, kääpiöt asuvat rauhallisin mielin omissa kaivannoissaan yllättävän sopusoinnussa Keski-Maan Vapaiden Kansojen parissa. Sormuksen Sodassa nujerretut örkit ovat kadonneet miltein kokonaan maan päältä ja kallioiden uumenista, eikä yksikään olento, elävä tai kuollut, enää ikinä pidä hobitteja vähäpätöisinä.

On vuosi 44 Neljättä Aikaa ja kuluvan vuoden kolmannen kuukauden puoliväli. Ihmisten Vallan aika on tässä. Enää ei Vapaiden Kansojen tarvitse pelätä alati väijyvää Varjoa, vaan myös Ilúvatarin nuoremmat lapset saavat elää Melkorin painostuksesta vapaata elämää, kuten Kaiken Isä on hyväksi nähnyt antamalla ihmisille sekä kuoleman lahjan että vapaan tahdon hyvän ja pahan välille. Niin hyvässä kuin pahassa.

Harmaavuorten ja Sumuvuorten risteysalueella kesäkuu on jo läsnä. Pohjoisessa, missä on aina talvi, ylettyy auringon lämmittävä valo hellimmään jopa Framin linnan raunioita. Täällä, Framista länteen, on kuitenkin alue joka vasta totuttelee paikkaansa auringossa - Gundabadissa varjo viipyilee, eikä Vuori anna armoa. Näillä rinteillä kuolema on läsnä, jollei muinaisissa hengissä, niin nyt elävien iholla.

------------------------------------------------------------------------------------------


Kaksipäiväinen liveroolipeli 'Ihmisten Aika VI - Vihan vimma' pelataan 10.-11.5.2019 Rokualla, noin 80 kilometriä Oulusta kaakkoon. Pelin järjestää Niina ja Mikko Heikura, apuna Sami Kouva sekä Oulun Interaktiiviset Eläytyjät ry (http://oiei.fi) :n tuki. Peli sijoittuu Keski-Maan pohjoisosassa olevalle Gundabadin vuorelle, Sumuvuorten pohjoispäähän, kylän keskukseen johon Gundabadin monimuotoinen asuinkunta on olosuhteiden pakottaessa kokoontunut asumaan ja oleskelemaan. Edellinen Ihmisten Aika -pelisarjan osa sijoittui myös Gundabadin vuorelle ja pelisarjan osien V ja IV välillä on pelillisesti kulunut kaksi viikkoa. Edellisessä pelissä Gundabadissa syntyneet haavat eivät ole vielä arpeutuneet, jos edes parantuneet, mutta Vuori tai Keski-Maa eivät odota.

Peli alkaa kaikilla pelaajilla perjantaina 10.päivä ja päättyy lauantaina 11.päivä. Ilmoittautuessa sitoudut pelaajana tähän.

Pelipaikkana toimii Oulun NMKY:n Rokuan leirikeskus, josta lisätietoja: http://www.onmky.fi/rokuan-leirikeskus/
Nettisivulla on ilmoitettu kattavasti pelipaikan fasiliteetit, varustelu ja osoite sekä ajo-ohjeet. Mukaan omat makuupussit/liinavaatteet, sänkypaikkoja löytyy kaikille. Huomioi yöpymistä varten pakatessasi, että yöpymisvälineet olisivat ingame-meneviä (esimerkiksi räikeän makuupussin voi peittää pelimaailmaan sopivalla viltillä).
Kyydit pelipaikalle ja pois pyritään sopimaan yhteisesti pelin facebook-eventin yhteydessä. Pelinjohto ei autotilan rajallisuuden vuoksi pysty kyyditsemään pelaajia.

Peli on noin 40:lle pelaajalle, pelaajien alaikäraja on 16 vuotta. Sisällöllisesti peli sopii myös aloittelijoille. Keski-Maan ja Ihmisten Aika-larppisarjan teemojen mukaisesti peli on fiilistely-painotteinen, hahmojen välistä kanssakäymistä on paljon ja hahmot joutuvat puolustamaan itselleen tärkeitä arvoja – tavalla tai toisella. Peli on kuudes osa vuonna 2010 alkanutta Ihmisten Aika -saagaa. Pelin hahmoista osa on jatkohahmoja ja osa uusia, juuri tätä peliä varten kirjoitettuja. Pelinjohto pyrkii tekemään ehdottoman parhaansa sen suhteen, että tämä jako ei kuitenkaan hahmoissa laadullisesti tai sisällöllisesti näy. Vaikka irl aikaa pelin edellisen osan ja tämän nykyisen välillä on kaksi vuotta, ingame aikaa on kulunut vain kaksi viikkoa.

Peliin proppautuminen on tyylillisesti niin sanottua “keskiaikafantsua”. Koska pelin hahmot ovat pääsääntöisesti joko a) monesta eri ihmiskansasta kokoontuva yhdyskunta TAI b) vaeltajia, on rapautuminen lähtökohtaisesti aika vapaata. Pelaajille lähetetään hahmojaon jälkeen kansainfot ja maailmankuva, joissa kerrotaan eri kansojen pukeutumistyyleistä tarkemmin, mutta ne on koottu esimerkkimielessä vapaasti hyödynnettäviksi.

Ilmoittautuminen peliin aukaistaan sähköpostitse jatkohahmojen pelaajille (lähetetään oma ilmoittautumislinkki, jatkavien ilmot vain tätä kautta) ja uusille pelaajille pelimainoksen loppuun lisätyllä google formilla. Jos olit viime pelissä, muttet halua jatkaa vanhalla hahmollasi, ilmoittauduthan pelimainoksen lopussa olevan linkin kautta. Ilmoittautuminen peliin päättyy 31.3.2017.

Mikäli käy niin, että pelin ilmoittautumisaikaa joudutaan pidentämään, tämä ilmoajan pidennys ei kuitenkaan tule koskemaan jatkohahmojen pelaajia. Huomioithan, että vaikka ilmoittautumisaikaa on, nopeampi ilmoittautuminen helpottaa pelinjohdon järjestelmällisyyttä ja jännitystä tarvittavan pelaajamäärän kasaan saamisesta.

Alustavien aikataulu arvioiden mukaan pelin alkubriiffi on noin klo. 19-20, suunniteltu aloitusajankohta on noin klo. 20-21 ja lopetus lauantaina 20-21). Pelipaikalla on luonnollisesti yöpymismahdollisuus myös la-su yölle. Peliaikataulu on järjestelty sillä ajatuksella, että perjantaina pelaajat saavat hahmoissa tutustua toisiinsa ja aloittaa pelillisiä intressioitaan - tämä otetaan huomioon sitten lauantaina siten että nukkumisaikaa tarjotaan 10-12 asti, kunnes peli taas muuttuu aktiivisemmaksi. Pelin pe-la yö on kokonaan ingame-aikaa, jos pelaaja ei tahdo nukkua ingamessa, on tarjolla erillinen offgame-yöpymispaikka.

Peli pelataan suurimmilta osin sisällä, mutta peliin sisältyy molempina pelipäivinä vaihtelevasti ulkoilmaa. Hahmosta riippuen osa pelaajista aloittaa pelin perjantaina kevyellä samoilumatkalla.

Pelin puolesta tarjolla on perjantaina kevyttä naposteltavaa ja lauantaina tukevampi aamiainen/lounas ja lämmin päivällisruoka (viime pelin mitoituksesta on opittu). Pelissä on myös tarjolla pientä purtavaa, mutta pelaajia kehotetaan syömään perjantaina ennen peliä kunnolla ja varaamaan itselleen pelin ulkopuolisen ajan ruuat. Huom! Lauantain päivällinen tehdään osittain yhteistuumin pelaajien kanssa, mikä tarkoittaa sitä että pelaajat pääsevät joko ennen peliä tai pelin aikana ingame tekemään kevyitä ruokavalmisteluja, ihan myös ingameen pätevistä syistä - mentaliteetilla “jos meillä haluat syödä, kuori lanttu”.

Pelissä ovat voimassa Suomen- ja fysiikan lait, sekä OIEI:n NoRules-säännöt. Peliin valmistautuessa kannattaa jo valmiiksi tutustua NoRulesiin (http://oiei.fi/index.php?page=norules). Konfliktin mallinnus lateksi- ja boffoasein. Metalliaseet on sallittuja vain koristeina. Peli on päihteetön tapahtuma, leirikeskuksen alueella on erilliset tupakointipaikat ja tupakoida saa ainoastaan noilla osoitetuilla tupakkapaikoilla. Leirikeskuksen sisätiloihin ei saa tuoda lemmikkejä.

Mikäli pelaajia ilmoittautuu enemmän kuin on hahmoja, pelinjohdolla on veto-oikeus hahmojen jakamiseen. Yleensä tämä pelinjohtaja suosii ensikertalaisia/aloittelevia larppaajia parhaansa mukaan. Hahmot on pyrkimys lähettää 19.-21.4.2019 viikonloppuna, mikä on noin kolme viikkoa ennen itse peliä. Peliä varten on myös mahdollista pitää proppi-/ompelupajaa, mikäli moiseen on pelaajien puolesta halua tai tarvetta.

Pelimaksu tulee oletettavasti olemaan 35 euroa OIEI:n jäseniltä, muilta 45 euroa. Mikäli haluat liittyä OIEI:n jäseneksi ennen peliä, voit maksaa OIEI:n jäsenmaksun vuodelle 2019 tilisuorituksena Oulun Interaktiivisten Eläytyjien omalle tilille - OIEI:n jäsenenä saat jäsenalennuksen OIEI:n peleihin sekä muita jäsenetuja. OIEI:n jäsenmaksu vuodelle 2019 on 10 euroa/aikuinen, 5 euroa/alle 18-vuotias tai 15 euroa/perhekunta. Liittymisohjeet ja lisäinfoa löytyy OIEI:n nettisivuilta.

Pelimaksu tulee maksaa etukäteen osoitetulle tilille. Pelimaksun deadline on sunnuntaina 14.4.19. Mikäli pelimaksua ei ole maksettu deadlineen mennessä, pelaajan ilmoittautuminen peliin katsotaan peruuntuneeksi. Perutilanteessa jo maksettu pelimaksu pyritään korvaamaan paikkaajan pelimaksulla, mutta mikäli hahmolle ei ole paikkaajaa, pelimaksua ei palauteta. Tämä johtuu yksinomaan siitä, että pelin kustannuksista noin 2/3 menee ennalta maksettavaan pelipaikkaan.

Mahdolliset kysymykset ja yhteydenotto pelinjohdolle osoitteeseen ihmisten.aika@gmail.com tai Niinalle yv:llä täällä facebookissa.
(Koetamme käydä lukemassa myös foorumeja joilla mainos on, mutta varmimmin tavoitat suoraan sähköpostilla.)

Huom! Halutessasi voit ilmoittautua alla olevasta linkistä myös NPC-/apuhahmoksi, pelinaikainen ruokailu sisältyy kokemukseen. Näitä paikkoja on myös täytettävissä jonkin verran. Täytä tuolloin ainakin perustiedot hahmotoiveeseen asti (kirjoita tähän toive NPC-/apuhahmosta) ja halutessasi myös loppu ilmo.

Ilmoittautuminen:
https://goo.gl/forms/T62UVGOAEq58GTv72

Tapahtuma FB:ssä: https://www.facebook.com/events/330984927488672/

Tervetuloa peliin!

4
Zombie Walk tulee taas. Älkää laittako siis peliänne tämän päälle ;D

Tapahtumasta enemmän tietoa lähempänä ajankohtana:
https://www.facebook.com/events/1512999309019953/
www.zombiewalkoulu.oiei.fi

5
Hallitus tiedottaa 2013 / Vs: Suunnittele OIEI:lle t-paita
« : 10.04.2013, 04:36:53 ap »
Allsprite. Minulla on olemassa kaksi ehdotelmaa olemassa niin mietin että paljonko niitä pitää muuttaa/säätää. Laitampa tulemaan.

6
Hallitus tiedottaa 2013 / Vs: Suunnittele OIEI:lle t-paita
« : 10.04.2013, 03:16:50 ap »
Muutama kyssäri

- Voiko paita olla kaksipuoleinen ?
- Onko kaksivärisyys aivan ulkona kuvioista ?
- Onko paitapaino jo valittu vai onko nuo mitat ja muut suuntaa-antavia ?

Eipä muuta. Paidat hyvä!.

7
Zombie Walk Oulu 7

Epäkuolleet ovat taas tulossa maailmanlopun aattona.
Tervetuloa harjoittelemaan loppuvuodeksi ennustettua viimeistä maailmanlaajuista Zombiekävelyä varten.

Zombie Walk Oulu 7 järjestetään lauantaina 29.9.2012   
Teemana tänä syksynä on "Zombien Maailmanloppu"
Kokoonnumme Rotuaarilla klo 18.00

Lisätietoa:
http://zombiewalkoulu.oiei.fi/

Facebook tapahtuma:
https://www.facebook.com/events/339161896115204/

8
Jepander.

Tunnustan että olen siirtynyt ylireagoinnin puoleen mutta hei.. semmoinen minä olen tälläisissä tapauksissa kuten myös ymmärtääkseni aika moni muukin. Kun yrittää parhaansa tehdä jotain mukavaa jonka tuntee toisten välinpitämättömyyden takia menevän piloilleen niin hermostuu helposti. Esitän vilpittömät pahoitteluni niille jotka ovat tunteneet itseänsä loukattavan koska palaute ei ole enää palautetta jos sillä pyritään toista loukkaamaan.

 Yksi asia ei kuitenkaan muutu ja se on kysymys siitä että miksi  kerta toisensa jälkeen halutaan painaa mahdollisimman lujaa siitä napista jonka he tiedetään toista satuttavan juuri sillä herkimmällä hetkellä?. Se on asia mitä meidän kaikkien pitäisi vissiin miettiä. Jos larpin tekeminen ei ole kivaa koska kohta se sattuu niin kuka niitä enää sen jälkeen tekee?.

Niin ja sääntörikkomuksilla tarkoitettiin ensisijaisesti turvallisuussääntöjen rikkomista joka olisi voinut johtaa vaaratilanteeseen, aiheuttivat vapaaehtoisille NPC:eille fyysistä kipua sekä oli muutenkin pelin hengen vastaista.  Näistä epäkohdista ilmaistiin loppubriiffissä yleisesti ja yksilöidymminkin. Pelin jälkeen turhautti se että ihan larppaamisen toiminnalle olennaisista asioista lähdetään lipsumaan ja käyttäydytään epäasiallisesti minkä takia halusin erikseen vielä ilmaista myös niille jotka pelissä eivät olleet että tälläistä tapahtuu eikä moinen  todellakaan ole toivottavaa tulevaisuudessa ainakaan minun tapahtumissa.  Asioista on nyt puhuttu asianomaisten kanssa ja toivon mukaan tästäkin hässäkästä on opittu yhtä sun toista.


9

Esitän tässä seuraavaksi syvät pahoitteluni.

Ehdin jo täydellisesti unohtaa että pohjoissuomalaisen larppiscenen kirjoittamattoman säännön mukaan tapahtumissa ilmenevistä sääntö tai lakirikkomuksista ei saa puhua julkisesti. Sekä sen että ne jotka tälläisestä asiasta kärsivät, joutuvat uhreiksi. tuntevat epämukavuutta tai loukaantuvat, tulee pitää turpansa kiinni omista tuntemuksistaan.

Lupaan tästä eteenpäin pyrkiä noudattamaan tätä sääntöä paremmin.


10
Peli on ohi. Tässä kuvia: https://picasaweb.google.com/Swatninja/SateilylaboratorioDCLX?authkey=Gv1sRgCKaTuI3kndT5TA

Säteilylaboratoriossahan oli tehty pieni ihmiskoe joka päättyi erittäin huonosti. Viime hetkellä saatiin kuitenkin rakennettua toimiva ase jolla sekä loppuvastus että pikkumöröt saatiin tuhottua. Lopuksi koko asema räjähti ilmaan hahmojen lennellessä helikopterilla karkuun viimeisellä hetkellä.

Tahdomme kiittää Mörkö/rakennusryhmää joka valvoi pitkään ja kärsi kuulien ristitulessa jotta pelaajilla olisi mukavaa. Kiitoksia myös pelaajille osallistumisestanne. Toivottavasti oli mukavaa!

Toivottavasti tulevaisuudessa ei ole tarpeen ennen pelejä erikseen ilmoittaa että pelissä ei ole erillisiä itse keksittäviä hahmoja jotka voivat vapaasti puhua pelin ulkopuolisista asioista ja antaa oikeutuksen käyttäytä kuin idiootti sekä aukoa päätään pelinjohdolle kun he yrittävät estää mielestään pelin henkeen sopimattoman  ja muiden pelaajien tunnelmaa rikkovan toiminnan.

Lisäksi jatkuvat sääntörikkomukset tulevat tekemään vain lisää rajoituksia tämänlaisiin peleihin tulevaisuudessa... Aivan... sitten joskus tulevaisuudessa.


muhahaha....

11
Peli täynnä. Varalle pääsee ja kannattaa tulla jos kiinnostaa.

12
Vielä mahtuu muutama konsolipeliemulaatiolarpista kiinnostunut mukaan!

14


Duaden Techin huippusalaiseen säteilylaboratorioon ei ole saatu yhteyttä 48 tuntiin. Tilannetta tarkastamaan lähetetään erikoisryhmä, joka saapuu laitoksen uusien työntekijöiden mukana. Mutta millainen tilanne heitä perillä odottaakaan? Sinun ratkaisusi voivat vaikuttaa jopa koko maailman tulevaisuuteen!

Tänä syksynä saapuu uusi FPS/RPG joka lähestyy larppaamista hieman erilaiselta kannalta. Luvassa kiperää pulmanratkaisua, tiukkaa toimintaa ja synkkiä salaisuuksia. Voit pelata sotilasta, tutkijaa, teknikkoa, lääkäriä (tai niiden yhdistelmää) joilla kullakin on omat vahvuutensa ja heikkoutensa. Lisäksi jokaisella hahmolla on vaihtelevissa määrin yksilöllisiä kykyjä, hidasteita, agendoja sekä eeppisiä erikoisominaisuuksia tiukan paikan varalle!


Tekijät: Mikko Heikura ja Kari Holopainen
Julkaisija: OIEI ry
Julkaisupäivä: 19.11.2011
Pelialueena: Sanginjoen_Leirikeskus.map
Pelaajia n. 12
RATED MATURE 17+
Hinta: TBA (n. 5 e)
Taistelumallinnus: bofferit/airsoft (ensisijaisesti jousitoimiset)
Tarvittavat lisäosat: Silmäsuojaus

Ennakkotilaukset ja lisätietopyynnöt osoitteeseen: sateilylaboratorio@gmail.com

Kerro seuraavat asiat:
Nimi:
Ikä:
sähköposti:

Valitse mieluisin hahmoluokkasi, laita sulkuihin toiseksi mieluisin sekä jaa neljä (4) kykypistettä seuraaviin taitoihin (Minimi 0 - Maksimi 3)

Sotilas - Tutkija - Teknikko - Lääkäri

Aseet: (Erivahvuisten aseiden käyttötaito)
Tekniikka: (Erilaisten teknisten sovellusten korjaaminen ja käyttö)
Tiede: (Erilaisten tieteellisten asioiden ymmärtäminen ja käyttö)
Lääketiede: (Erilaisten vammojen hoito ja lääkintatarvikkeiden käyttö)

Jos haluat vaikuttaa hahmoluokkasi valintaan, kerro tässä mahdollisista tiettyyn luokkaan sopivista propeistasi, henkisistä, fyysisistä sekä kuvitteellisista kyvyistäsi tai muusta palavasta halustasi:
(Varoitus: Emme lupaa että hahmollasi on täsmälleen nämä ominaisuudet.)

Kerro mahdollisista rajoituksistasi jotka rajoittavat pelinautintoasi:
---------

Disclaimer:
Tapahtuma EI OLE airsoftscenaario tai "killeri" vaan liveroolipeli eli "larppi"
Pelinjärjestäjät pitävät oikeuden valita pelaajansa. Saamasi hahmo ei välttämättä vastaa ennakkotoivomuksiasi mutta otamme kaikki toiveet huomioon ja noudatamme ainakin kertomiasi rajoitteita. On mahdollista ettei pelissä tarjota lämmintä ruokaa. Ilmoittautuessaan pelaajat lupautuvat noudattamaan pelin henkeä ja sääntöjä, joilla pyritään kaikkien osapuolien hyvinvointiin ja hyvään tunnelmaan sekä pelikokemukseen. Ylimääräiset ja pelinjohdon hyväksymättömät softair ja/tai muut aseet ovat ehdottomasti kiellettyjä. Jokainen pelaaja myös hankkii itse itselleen sopivat silmäsuojat (lisäohjeita ja apua on saatavilla tarvittaessa). Pelaa peliä sopivan välimatkan päässä ruudusta ja hyvin valaistussa huoneessa! Muista myös tietyin väliajoin vetreyttää olkalihaksiasi ajoittaisin pyörimisliikkein.

All information subject to change.

15
Se on tänään!

klo 18.00 Rotuaarilla.

Räyh örp görrrr.....

Sivuja: [1] 2 3 ... 28