Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Ryuugan

Sivuja: [1] 2 3 ... 8
1
Kaikille on nyt lähetetty hahmot oli pelimaksunsa maksanut tai ei. Jos et ole omaasi saanut, niin ota välittömästi yhteyttä!

2
Yhtä naispelaajaa kaivattaisiin peruutuksen johdosta!

3
No-life / Tour de Massage 28.6-3.7
« : 21.06.2011, 21:04:00 ip »
Onko hartiat jumissa? Eikö veri kierrä varpaissa? Kaipaatko muuten vain rentoutusta?

Fysioterapiaopiskelija Jonne kiertää Juhannuksen jälkeisellä viikolla reitin
Rovaniemi-Tornio-Oulu-Rovaniemi, mukanaan raahattava hierontakeskus(tm). 

Kaipaatko kotikäyntiä? -Onnistuu
Oletko ikinä miettinyt hierontaa luonnon helmassa (pun intended)? -Can do.
Eikö ole varaa mennä ammattihierojalle tai kaveripiirissä ei ole ketään innokasta/tarpeeksi taitavaa hierojaa? -No problemo

Tarjoan larppaajille ja muille lapsenmielisille hierontaa edulliseen 15e/krt
hintaan, joka sisältää yhden seuraavista vaihtoehdoista: Niska-hartiaseutu,
Selkä&pakarat tai Jalat. 5e hieron myös/pelkästään kädet ja 30e saa
kokovartalohieronnan.
Hieronnan tuotto käytetään fysioterapiaopiskelijan ruokkimiseen,
matkoihin, sekä raahattavan hierontakeskuksen(tm) hankkimisesta
aiheutuneiden kulujen kattamiseen. Paremman lihaskunnon puolesta!

Hieronnasta kiinnostuneet voivat ilmoittautua sähköpostitse
(jonne_karila@hotmail.com) tai puhelimitse (040-7782749) ja ilmoittaa
samalla a)milloin? b)missä? ja c) minkä tyyppisen hieronnan haluaa. Jos
nimetyillä paikkakunnilla on isompi porukka (2+), niin voidaan sopia
pakettihinta erikseen. Rovaniemelle tämä tarjous pätee koko kesän aina
lokakuun loppuun asti.

4
Peli on nyt täynnä, mutta ilmoittautua voi vielä varapelaajaksi tai NPC-pelaajaksi.

5
11 ilmoittautumista on kolahtanut tällä hetkellä postiluukusta, eli hyvin on vielä tilaa!

Mainittakoon vielä, että ilmoittautuminen suljetaan 17.7.2001, koska pelaajille halutaan antaa hyvin aikaa valmistautua. Tämä tarkoittaa sitä, että maailmainfo, hahmojako ja proppausohjeet lähtevät tuolloin matkaan. Hahmot lähetetään viimeistään 24.7.2011.

PS. tarkkailkaa myös FB-sivua, jonne päivittyy tasaisin väliajoin kaikenlaista:
http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=200756439948270

PPS. Myös WoD-teemainen tarinablogini on avattu osoitteeseen: http://voidlarp.blogspot.com/

6
Näin pelinjohtajana haluaisin pitää viimeisen julkisen puheenvuoron, ennen pysyvää siirtymistäni Savonlinnan luonnonkauniisiin maisemiin. Toivon että ainakin Realityn pelaajat lukevat tämän.

Tämä tyhmä, sisälukukyvytön ja ylimielinen nuori mies on nyt järjestänyt larppeja viiden vuoden ajan, ja niiden aikana olen oppinut hyvin paljon erityisesti ihmisistä. Ainoa motivaationi järjestää pelejä on ollut lapsenmielinen into nähdä pienten tarinoiden siirtyvän paperilta elämään, tarjota ihmisille _erilaisia_ pelejä ja kokeilla itse kaiken aikaa uutta.

 Kuten varmasti jokainen pelejä joskus järjestänyt tietää, yleensä larpeista tulee rahallisesti takkiin, jokin homma kusee ja pelaajat haukkuvat pelin jälkeen suohon. Masokismi on varmastikin ammattisairaus, sillä pelien tekeminen ja johtaminen on rankkaa työtä. Jostain syystä aktiivisimmat pelintekijät jaksavat kuitenkin jatkaa. Syy on todennäköisesti siinä, että se yksikin onnistunut peli loistaa pimeydessä kuin majakka, syösten heikommat käytännön toteutukset unohduksen suohon.

Larppiskene on muuttunut vuosien aikana huomattavasti. Silloin kun aloitin vuonna 2002, ihmiset vain halusivat pitää hauskaa. Ei haitannut, että pelipaikkana oli kivinen rinne, mutapelto ja metsä, joista jokainen proppasi eri fantasiarotujen asuinsijoja.
 
Vaatimustaso on kuitenkin noussut, vaikka mahdollisuudet toteuttaa pelejä ovat pysyneet suhteellisen samalla tasolla.  Toki jo Dragonbane osoitti, että hyvää peliä ei saada pelkällä rahalla aikaan.

Pelaajat kuitenkin vaativat parempaa, unohtaen  joskus, että pelinjohtajat tekevät larppeja muun elämänsä ohessa, joskus jopa koulu- tai työmenestyksen kustannuksella. Vaatimuksena tuntuu olevan, että pelinjohtajat ovat täydellisiä organisaattoreita, jotka osaavat ennustaa ryhmäkemioiden toimimista, nähdä kaikki mahdolliset ongelmakohdat ja vielä keksiä ratkaisun kaikkeen mitä liittyy pelien käytännön järjestelyihin. Kaikkea tätä vaaditaan ilman koulutusta. Ymmärtäisin hyvin jos larpit olisivat kaupallisia hankkeita, maksaen 100e/vkl, mutta kun ne eivät ole. Pelinjohtajat ovat uskaliaita nuoria miehiä ja naisia, jotka haluavat kokeilla omia kykyjään käytännössä ja ehkä oppia niistä.

Suurin ongelma mitä olen omissa peleissäni huomannut, on oma haluni tehdä uutta ja erilaista. Varsinkin kun siirrytään pois majatalopeleistä, avautuu täysin uusi maailma jossa on lukematon määrä mahdollisuuksia ja kompastuskiviä. Kaupunkipelit ovat tällaisia, vaelluspelit ovat tällaisia ja Reality oli tällainen. Minua ei kuitenkaan ikinä ole pelottanut järjestää kokeellisia pelejä, sillä tiedän oppivani niistä aina niin valtavasti erilaisia asioita. Onnistuivat pelit tai eivät.

 ”Epäonnistumisista oppii parhaiten,” on lause joka on muutenkin viitoittanut minun elämäni tietä, sillä epäonnistumisiin ei missään nimessä pidä juuttua, vaan nousta yrittämään uudestaan, vaikka kaikki todennäköisyydet olisivat sinua vastaan.

Mutta myös ihmiset kasvavat, ja kasvamiseen liittyy aina muutos. Joitakin ei edes itse huomaa, mutta osa on tietoisia päätöksiä, kuten harrastuksen lopettaminen. Minun kohdallani larppaus on jo jonkin aikaa ollut tällainen kahdesta syystä. Ensimmäinen on se, että larppien määrä on vähentynyt vuosien aikana jatkuvasti, ja ne joita yritetään järjestää, kaatuvat yleensä osallistujien puutteeseen. Toinen on se, että minusta tuntuu, että pystyn ilmaisemaan itseäni huomattavasti paremmin muita kanavia pitkin, kuten pöytäroolipelaamisen kautta.

Kiitän kanssalarppaajia kaikista näistä vuosista, hyvistä ja huonoista hetkistä, mutta muistakaa miksi larppaatte ja löytäkää sisäinen lapsenne. Lapsista myös löytyy uusia larppaajia, sillä skene tarvitsee täällä pohjoisessa uuden larppaajasukupolven.

Rakkaudella,

Jonne

7
Peli on nyt ohi ja kaikki selvisivät hengissä kotiin.

Kiitos kaikille pelaajille, vaikka käytännön järjestelyt kusivatkin
liian vähäiseen ihmismäärään.

Kritiikkiä ja muuta voi laittaa joko foorumille tai voidlarp@gmail.com

8
Peruuntumisen vuoksi pelissä on yksi kolmen päivän paikka auennut urhealle sissille. Mutta myös yhden päivän seikkailijoita ja NPC-pelaajia kaivataan

9
Minulla on ilo ilmoittaa, että pelissä on nyt tarpeeksi pelaajia, jotta se voidaan pelauttaa! Jos halukkaita vielä on, niin yhden päivän ryhmässä on vielä tilaa, ja pakon edessä 3 päivän ryhmiäkin voidaan laajentaa.

Tarkennan vielä, että yhden päivän ryhmä tulee olemaan pelissä la 21.8

Pelimaksu on myös varmistunut - 10e/3 päivän ryhmiltä ja 5e/ 1pv ryhmältä

10
Ensimmäinen setti maailmainfoja & hahmoja lähetetty, ja tästä eteenpäin niitä lähetetään kun kyseinen ryhmä täyttyy, mutta kuitenkin viimeistään kaksi viikkoa ennen peliä.

Huomauttaisin tähän väliin, että jos peliin ei saada vielä paria ilmoa, täytyy järjestämistä harkita tai sitten alkaa säätämään niin maan perkeleesti!

11
Viimeisiä paikkoja viedään! Toinen 3 päivän ryhmä on nyt täynnä, ja toisessa on vielä pari paikkaa jäljellä! 1 päivän pelaajiakin mahtuu vielä pari kappaletta

12
Peli on fyysisesti niin rankka kuin siitä itse teet, mutta Viiville suosittelen yhden päivän reissua, niin ei tarvitse miettiä että olis liian rankkaa.

13
Ilmoittautumisia kaivataan (myös niiltä jotka ovat näin tehneet pelkästään suullisesti)! Ilmoittautumisaikaa on heinäkuun loppuun asti, ja hahmot lähetetään pelaajille elokuun 1. viikolla pelimaksun maksamisen jälkeen.

Sekä 3 että 1 päivän pelaajia kaivataan. Tule mukaan fiilistelemään ja tetsaamaan!

14
Muu toiminta / Larppaajakin tarvii lomaa!
« : 04.06.2010, 10:16:18 ap »
Tuo viikonloppu on ensimmäinen joka mulle sopii, kun muuten olen koko heinäkuun töissä. Olis eka vapaa vkl, ja kiinnostaa! Parempi vaihtoehto vain olisi se seuraava viikonloppu, kun ei tulis kevyttä "Savonlinna-Rovaniemi-Kemijärvi" rundia 12h sisään, ja ehtisin jo muutenkin perjantaina paikalle. Eli oma ehdotukseni on tuo 6.-8.8, silloin kun ei ole larppejakaan päälle menossa.

Ps. Henriikallakin kiinnostaa moinen + Mulla on auto käytössä Rovaniemi-Kemijärvi välillä

15
Proppilandia / Ohjeet siiville yms.
« : 25.05.2010, 08:09:31 ap »
http://www.instructables.com/id/How-to-make-a-pair-of-Angel-Wings/

Linkin takaa löytyy hyvät ja selkeät ohjeet siipien tekemiseen, ja kyseisellä sivustolla on myös paljon muita ohjeita joita voi larppauksessa hyödyntää

Sivuja: [1] 2 3 ... 8