Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Kertta

Sivuja: 1 2 [3]
31
Askolan familiasta on saatavilla lainaan peliä varten:

EDIT: lista uusittu

1) Vihreä pitkähihainen, puuvillainen alusmekko. Hihansuissa ja helmassa on kukkakirjailut, voidaan vaihtaa/poistaa pelinajaksi. Selässä kiristysnyörit.

2) Sininen hihaton päällysmekko, puuvillaa. Ei koristenauhoja tällä hetkellä, hyvin simppeli. Voidaan buustata tarvittaessa.

3) Viininpunainen puuvillatunika

4) Valkoinen aluspusero, koristeraidat hihoissa

5) Nahkainen, vaalea liivi

6) Isokokoinen musta kelsiturkki, menee siis isommallekin miehelle joskin hihat saattaa jäädä lyhyeksi

7) 150 cm x 105 cm pala mustaa tekoturkista, joka menee viitaksi hyvin (on tosin lyhyt, joten tarjoaa vain lisälämpöä)

Tuon näitä S-treffeille (vaikka kukaan ei haluaisikaan  8) ) nähtäväksi ja osaa voi myös tiirailla netissä täältä: http://www.student.oulu.fi/~kreettaa/muuta/lainapuvut.html .

 Jos haluat jotain lainaan, niin soita 050-3709669 tai mailaa kreettaa@paju . oulu . fi tai pistä privaa irkissä -> grt. En lue foorumia useasti, niin ei kannata tänne vastata.

EDIT: Löytyi näköjään kaavojakin mekkojen yläosille, jos on tarvetta sellasille niin multa saapi lainaan.

32
No-life / Totuus Kotkanpesästä
« : 09.02.2006, 11:16:18 ap »
Harva tietää, mikä oli Mapen ja Saulin alkuperäinen tarkoitus Kotkanpesää perustettaessa. Nyt totuus on kuitenkin paljastunut: http://www.kotkanpesa.fi/kotkanpesa.htm

JÄITTE KIINNI!

33
Menneet tapahtumat 2006 / Autolla joo
« : 10.01.2006, 14:24:27 ip »
Me mennään autolla ja autoon mahtuu meidän lisäksi kolme henkilöitymää. Pelin aikatauluista kun ei ole vielä tietoa, niin ei ole meidänkään, mutta luultavimmin tulemme paikalle lauantaina ja lähdemme sunnuntaina.

34
Menneet tapahtumat 2005 / Kyytiä tarjolla
« : 14.12.2005, 11:09:42 ap »
Meno: lauantaina iltapäivästä (klo 13-15), vapaana 3 paikkaa

Paluu: sunnuntaina aamupäivästä/puoliltapäivin, vapaana 2 paikkaa (Hani, jos ette olekaan tulossa tällä kyydillä pois, niin kerro)

Yhteyttä ottakaatten puhelimitse 050-3709669

35
OIEI 10 vuotta / Keskustelua äänestyksestä
« : 07.10.2005, 11:59:58 ap »
Lainaus käyttäjältä: "atropia"
2) Mikä Dagoni oli se missä oli huppupäisten klaani?


Dagon 838 (2000)

Lainaus käyttäjältä: "atropia"
3) Mikä oli se joulun alla pelattu 80-luvulle sijoittuva supertunnelmallinen (olisiko ollut) Oulun Energian saunailtapeli?


The Peli (1999)

36
OIEI 10 vuotta / Keskustelua äänestyksestä
« : 06.10.2005, 20:04:58 ip »
Kommentoin tässä vaiheessa omia valintojani kuitenkin :)

Oli runsauden pulaa, ja ehkä tulen muuttamaan tuota listaa johonkin suuntaan.  Lopulliseen listaan päässet pelit valitsin sen mukaan, missä peleissä olen saanut vahvimmat kokemukset eläytymisestä, joissa on oikeasti päässyt sisälle jonkun toisen elämään, niin ajatuksien kuin tunteidenkin tasolla.

Näitäkin mietin ahkerasti: Ouroboros Cottage, Mökki, Vieraan vallan alla, VTT ja Rakkautta ja Anoreksiaa. Tässä listassa on sellaisia, missä kokonaisuus on toiminut saumattomasi omalla ja hahmon kohdalla.

Sitten olisi vielä ollut tunnelmallisia pelejä, joiden toteutuksessa ei ole moittimista, ainoastaan omassa eläytymisen tasossa. Eli siis ympäristö on ollut nautittava, vaikka ei ole itse ollut täysin pelivireessä henkilökohtaisista syistä. Tämmöisitä peleistä voisin mainita Syysillan tulet ja Kesäyön unelma.

Elikkäs pähkinkäuoressa: oli hankala valita, kun omia valintakategorioitakin oli niin monta.

37
OIEI 10 vuotta / ÄÄNESTÄ KOLME PARASTA LARPPIA!
« : 06.10.2005, 19:54:50 ip »
(Mitä, kukaan ei oo vielä aloittanut äänestämistä, ei oo totta, here goes)

Marsin sota 1
Vapaa Avaruus (the original)
Krasnojarsk

38
Olemme menossa tuonne autolla, ainakin jos saamme auton täyteen. Peliä edeltävä yöpyminen onnistuu Kallen porukoilla, jotka asuvat kätevästi lähellä. Mukana menossa tällä hetkellä allekirjoittaneen lisäksi Kalle ja ilmeisesti Lotta, eli kaksi paikkaa on vielä vapaana. Tässä mainos, käykää kotisivuilta katsomassa lisätietoja. Pelissä on vielä hahmoja vapaana.

Niin ja vastailkaa mulle jotakin kautta jos olette lähdössä mukaan.

"Mitä täällä oikein tapahtuu? On tapahtunut niin paljon... Aikuiset ovat varovaisia, lapsetkaan eivät enää leiki. Jos tarut todella ovat totta ja hämärän tulet syttyvät, voi olla liian myöhäistä. Muistan kun olin pieni ja
mummu kertoi tarinoitaan. Hän kertoi jostain tulista, jotka saattavat varottaa, mutta jotka saattavat myös tuoda tuhon mukanaan. Äiti sanoi mummun olevan vain höperö, mutta viime aikoina monet mummun tarinoista ovat palanneet mieleeni..."

Hämärän Tulet on jännittynyttä, pelokasta ja ahdistavaa tunnelmaa hakeva alhaisfantasiapeli. Fantastiset piirteet tulevat lähinnä suomalaisesta ja skandinaavisesta kansanperinteestä, taruista ja mytologioista, sekä Pyhämaan seudun omasta historiasta ja uskomuksista.

Hahmoja 20-25, pelimaksu 10-15?, sisältäen propatun pelipaikan, ruokaa ennen ja jälkeen pelin, sekä pelin aikana pientä suuhunpantavaa, yösijan ja saunan. Pelin viitteellinen, joustava ikäraja 16, mahdolliset konfliktit
nyrkkitappeluin ja hidastetusti puukoin tms.

*PJt Tiina Rantamaa, Hanna-Kaisa Sadwinski ja Mika Lindqvist

*Kotisivut: http://xy.utu.fi/hamarantulet/index.shtml

*sähköposti: hamaran_tulet@suomi24.fi

39
No-life / Aurinko risukasassa
« : 25.05.2005, 11:44:45 ap »
Tänään tulee uusi tietokone.

Olen töissä jonkinasteisesti elokuusta marraskuuhun, tekemässä juuri niitä asioita mitä haluankint ehdä. Ja paras osa: mut pyydettiin töihin. Nimim. ikinä en ole työpaikkaa hakenut, odottelen vain kutsuja.  :D

Vielä kun jaksais 2 päivää niin pääsis lomalle. Ens viikolla ei mitään tekemistä! Jipii!

40
4 ovarin tentti perjantaina. Lukeminen aloitettu optimistisesti ajoissa.
-> tulos:  Artturi ollut kipeänä sunnuntaista.

Koettakaa itse lukea älykkäistä organisaatiosta ja tietojohtamisesta englanniksi kun kuumeinen kääpiö on joko sylissä, tuhoaa konetta, rikkoo astioita keittiössä, vaatii lisää muumeja, eikä nuku. Jepa jee.

Ei kait tässä muuta, mutta HALUAN saada sitten todistukseen erinomaiset tiedot joka ikisestä opintokoknaisuudesta. Voi voi. Pitää kai kesällä teettää niitä perfektionisti-paitoja.

Ja eilen, kun viimeinkin pääsimme ulos testaamaan hellettä, kastuimme tottakai kävelyreissun takaisintulomatkalla koko sakki, joten Artturi on edelleen kipeä ja vielä pahempana.

Väsyttää kun ei saa nukuttua öisin kun tentti stressaa. Lailliset piristeet ei enää tehoa.

Lisätäänpä vielä: auto on rikki, eikä korjaannu ennekuin taivaasta tipahtaa sopiva osa. Tähän mennessä maksettu 200e siitä hyvästä, että saatiin tietää mikä siellä on rikki. Olisko kellään rahapuuta?

Äh joo, ja eilen tajusin, etten pääsekään Sukujuhlaan tentin ja töiden takia. *snif*

41
AJOJAHTI
28.5.2005
Hiukkavaara, Oulu

Ajojahti on larppihenkinen ja softairpainotteinen väkivaltafiilistely Oulun Hiukkavaarassa. Kyseessä on kokeilullinen larpin ja muovikuulakonfliktin sekoitus, jossa dynaaminen juonen kehittely ja hahmot kaikille osallistujille. Tapahtuma kuvaa käytännönläheisesti ison luokan asekauppaa ja terrorismia, jossa raha ja ideologia ohittaa ihmisarvon.

On kesä 2005 ja uuden paavin valinta on saanut monet uskonnolliset äärilahkot liikkeelle. Viranomaisilta piilossa Mogra Goran katveessa, jossakin Iskokin ja Pecin välimaastossa, paikallinen rikollisliiga valmistelee raskasta ja arvokasta kuljetusta valmiiksi myytäväksi. Aikaa ei ole tuhlattavana sillä Naton satelliitit nuuskivat maastoa taajaan eikä kiinnijäämisen varaa ole.

http://www.nato.int/kfor/multimedia/maps/cia_kosovo_rel1998.jpg

Oieiläisistä muodostetaan oma ääriuskonnollinen terroristijoukko "Tyatiran seurakunta", joka on hoitamassa ylemmästä käskystä tuhovoimaansa rajua kasvattamista Kosovon reuna-alueilla. Seurakunta on vielä nuori eikä kovin hyvin organisoitu.

Tapahtuma alkaa lauantaina 28.5, niin, että paikalla ollaan kello 11.00-12.00 (aika varmentuu myöhemmin) ja päättyy 18.00, jonka jälkeen voi tunnin tai pari iskuskella nuotiolla ja tarjolla on myös henkevä telttasauna.

Tapahtuma maksuton mutta omat varusteet, puhkupyssyt, suojaimet ja kuulat pitää olla mukana. Terroristiporukasta voidaan yhteisvoimin tehdä tiettyä "muotia" noudattavaa ja yhtenäistää varusteita.

Ilmoittautuminen yllä mainittuun tapahtumaan mielellään sähköpostitse osoitteeseen:
kalle Askola / kaskola@student.oulu.fi
Yhteyttä voi ottaa myös puhelimitse 0440 55 66 22

Tapahtuma jatkuu tavanomaisempana ryhmätaisteluna (Oulu vs. Oulunsalo) samana päivänä kello 21.00 ja tästä taistelu jatkuu taas tuimana aamulla 6.00 eteenpäin.

Mikäli haluat osallistua Ajojahdin jälkeiseen ampujaiseen Oulunsalolaisia vastaan ilmoittaudu Heikki Ojalalle
Heikki Ojala / heikki.ojala@oulu.fi / 040 778 58 92


Ja joka voittaa ja loppuun asti ottaa minun teoistani vaarin, sille minä annan vallan hallita pakanoita, ja hän on kaitseva heitä rautaisella valtikalla, niinkuin saviastiat heidät särjetään - niinkuin minäkin sen vallan Isältäni sain - ja minä annan hänelle kointähden. Jolla on korva, se kuulkoon, mitä Henki seurakunnille sanoo.

 tapahtuman toinen järjestäjä
 Kalle Askola

42
Larppaaminen / tunnustakaa
« : 27.04.2005, 16:32:29 ip »
Täh ja mitä?

Tästä tuli jostain rkk:n kautta joskus vuosi sitten (?) joku kysely, mutta asiaan ei reagoitu. Ei kai se liity meihin mitenkään.

Mitä tietoa siitä on saatavilla noin ylipäätään?

43
Kokoontumiset / Onko tarvetta budjettiopastukselle?
« : 25.04.2005, 15:14:36 ip »
Jos ihmiset tuntevat tarvetta budjettiopastukselle, niin voisin kouluttaa tässä toukokuun aikana pelinjohtajia raha-asioiden ihmeelliseen maailmaan.

Ei mitään vaikeeta, sellasia yksinkertaisia asioita, kuten mistä larpin raha-asiat koostuu, miten ne hoidetaan sotkematta omia rahoja sekaan ja miten tehdä homma mahdollisimman yksinkertaisesti.

Ilmotelkaa jollain tavalla, jos on kiinnostusta, niin tod. näk. 10.5. olisi sitten tälläinen opastus mahdollista.

Niin, voi siis kysyä ihan millon vaan multa näistä larppien raha-asioista, toi vaan olis tuollainen yleisluonteinen juttu, josta sattais olla vanhemmillekin j:lle hyötyä *wink wink*

44
SARCOIDOSAN SISÄOPPILAITOS
la  20.8.2005
Villa Pukkila, Hietasaari, Oulu

PELI ON TÄYNNÄ! Halutessasi voit ilmoittautua peruutuspaikkalistalle.

Rajatila Productions ylpeänä esittää:

Toivotamme mitä sydämellisimmin
Teidän Korkeutenne
erittäin tervetulleeksi jatkamaan opintojanne
maineikkaaseen sekä perinteitä kunniottavaan kouluumme
Sarcoidosaan.

Uusi lukukausi alkaa 20.8. kuluvaa vuotta.
Teitä pyydetään kohteliaimmin ilmoittamaan saapumisestanne
viimeistään 20.7. kuluvaa vuotta.

Ohessa lista tarvikkeista, joita tarvitsette...

---------------------------------------------------------

Sarcoidosan sisäoppilaitos lähettää kutsun kaikille haltijavaltakuntien
johtaville perheille keväisin. Nuoret hallitsijanalut kaikkialta
Eutyreoidan mantereelta koulutetaan perinteikkäässä oppilaitoksessa.
Täällä on parhaat mahdollisuudet opiskella politiikkaa, magiaa,
itsepuolustusta, etikettiä, taiteita ja paljon muuta.

Tilaisuutesi pelata haltijaprinsessaa/-prinssiä on nyt täällä!
Varaa paikkasi auringossa, ilmoittaudu vaikka saman tien osoitteeseen
sarcoidosa@oiei.fi! Etusija aloittelijoilla, mutta myös vanhoille
parroille löytyy pelattavaa. Paikkoja tarjolla noin 25.

Ilmoittautumisviestistäsi tulee käydä ilmi ainakin seuraavat seikat:
- Nimi:
- Ikä:
- Pelikokemus: (aloitteleva/noin 15 pelattua peliä/larppasin ennen kuin
sinä synnyit)
- Hahmotoiveet:
- Ruoka-aineallergiat:

Kyseessä on siis löyhästi fantasiaklassikoihin perustuva peli. Lisätietoja
ja kysymyksiin vastaa: E. Starck (estarck@gmail.com / sarcoidosa@oiei.fi)

Paikalle suositellaan saapumaan jo perjantai-iltana, sillä
briiffit ja proppaaminen tapahtuu silloin. Peli alkaa lauantaina
aamulla klo 10, sen jälkeen paikalle saapuvia ehdottomasti ei oteta peliin
mukaan, eikä pelimaksua palauteta.

järj. Eve Starck / OIEI ry

45
No-life / Mutta entä me perfektionistit?
« : 03.03.2005, 21:29:33 ip »
Eikö kukaan muu tunne itseää perfektionistiksi ääliöyden sijaan? Teettäisin mieluusti seuraavanlaisella tekstillä varustettuja paitoja itselleni vaikka 10 kpl (eivät lopu heti kesken).(pakko selvittää vielä, että merkkivälejä pitää säätää, en vaan jaksanut näin myöhään...)

Syttyykö kukaan muu? :D

Sivuja: 1 2 [3]