OIEI:n toiminta > Muu toiminta

Ensiapu ja muu sellainen koulutus

(1/2) > >>

R-Biter:
Heippa vaan hei.

On ollu jonkun kans joskus puhetta että kannattaskohan järkätä ensiapukursseja oieiläisille. Tässä siis avoimesti tiedustelen, keitä semmonen kiinnostas ja mikä on kenenkin hintakatto?

SPR:n kautta järkätyt kurssit maksaa satasen per lärvi, 155 e ammattiautoilijapätevyydellä. Kuvittelisin, että kesällä tai syksyllä tämmöstä järjestettäessä yhdistys vois tulla rahalla vähän vastaan, mutta tässä puhutaan nyt ehkä kymmenestä eurosta per osallistuja tai vastaavasta.

Mutta siis, kiinnostaisko noilla hinnoilla kettään tai kiinnostaako joku muu koulutus? Tai tietääkö joku halvempaa keinoa hankkia EA-korttia?

Danju:
Olikohan vuonna 2009 kun oltiin järjestämässä EA -koulutusta OIEIläisille, ja vaikka luvattiin tukea muistaakseni puolet kurssin hinnasta niin ei osallistujia riittänyt edes sitä kymmentä, että oltaisiin saatu kurssi järkättyä. Toki nyt voi olla ajat muuttunut ja ihmiset enemmän kiinnostuneita ja valmiita maksamaan. (Toivottavasti olisikin!)

Jarkeldo:
Joo no meitsiä ainakin kiinnostaa. Harmittaa joka kertaa alkubriiffissä, kun ei voi ensiaputaitoa kysyttäessä nostaa kättään. Ehkä saisin minäkin enemmän kunnioitusta, jos vallitsisin ensiavun taitoja.

Varmaan puhutte tästä semmoisissakin medioissa, joita lukee muutkin kuin Karo ja koti-ikäväiset hipit.

(Siinä teille samalla varastoon nimi tulevaa bändiä varten: Karo ja koti-ikäväiset. Ehkä vielä parempi vois olla Karo ja the koti-ikäväiset.)

Nyt meen takas elämään jännää elämääni.

Haltiamieli:
Oma ea-kortti tarvisi kieltämäti jo päivitystä, joten kiinnostusta olisi kurssille! Tosin jos hinta on tuon satasenkaan (plus miinus parikymppiä) niin voi olla vähän nihkeä opiskelijabudjetille...

R-Biter:
Oma lehmähän mulla on tässä ojassa, kun pitäs saaha ammattipätevyyspäiviä kuorma-autokorttiin. Ossaahan sitä nyt ensiapua antaa vanhentuneellaki kortilla.

Mulla on tähän semmonen vaihtoehtosen järjestäjän kysely päällä, katotaan mitä siitä seleviää. Mielestäni voitas kuitenki, sitten ku yhistyksen rahatilanne sen sallii, mahollisesti tehä joku päätös ea-koulutuksen rahallisesta tuennasta. Mitä mieltä tästä on jäsenistö (eli Karo ja koti-ikäväiset, jotka tätä varmaan vaan lukkee)?

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta