OIEI:n toiminta > Muu toiminta

Mahdollisuuksia uusien promokuvien ottoon

(1/1)

Tarantella:
Hei! Meille on tarjottu mahdollisuuksia erilaisten promokuvien ottoon.

Ensimmäinen mahdollisuus on Studio Kuution kanssa tulevan kesän aikana. Kun päivämäärä varmistuu, tiedoitetaan lisää.

Toinen mahdollisuus on seuraava:
"Hei

Olen mukana Viinivaaran lähdeluontoa puolustavassa Vesivaara-liikkeessä ja menneen talven aikana mielessäni on pyorinyt valokuvaus- ja taideprojekti näihin ainutlaatuisiin mutta äärimmäisen uhattuihin lähteisiin liittyen. Luontokuvien ja -videoiden lisäksi mielessäni on ollut aitojen ihmisten tai roolihahmojen valokuvaaminen veden äärellä, ja tähän jokunen haltiatar, ritari tai muu menneisyyden hahmo sopisi vallan hienosti.

Kysäisenpä nyt, olisiko teillä tarvetta tavanomaista hienommille peli- tai kuvausympäristöille tai haluaisitteko muuten nähdä tämän upean luontokohteen?

Minä ja muut vesivaaralaiset järjestämme oikein mielellämme tutustumisretkiä Viinivaaraan ja Ylikiimingin harjujaksolle kaikenlaisille ihmisille ja porukoille, joten alueeseen kannattaa todella käydä tutustumassa niin kauan kuin siellä vielä vesi
virtailee."

Eli sinne saa lähteä myös retkelle, jos kiinnostaa. Kyselin nyt mahdollista alustavaa aikataulua projektille, mutta ilmeisesti tarkoitus olisi siis kesän aikana, sovittavalla aikataululla käydä luonnossa kuvailemassa. Kiinnostaako?

Tarantella:
Huomio! Nyt niitä malleja Studio Kuution kuvauksiin tarvittaisiin!

Ensimmäinen kuvaus on torstaina, 5.7. klo 16.00 alkaen. Jos tänne saadaan 7-10 tyyppiä, saataisiin vastalahjaksi oma sessio tiistaina, 10.7. klo 16.00 alkaen.

Mikäli pääset edes toiseen kuvaukseen, laita viestiä osoitteeseen hallitus (at) oiei.fi Ei tarvitse olla fotogeeninen tai osata poseerata, propitkin hoituvat kyllä. Nyt tarvitsemme vain talkoomielistä porukkaa. Lisäinfoa:

"Kimmo toivoisi "väkijoukoksi" n. 7- 10 kpl OIEI:läistä. Propeiksi keskiaikaista/historiallista kevyttä vaatetta (lannevaatteita, kietaisuhuiveja yms.). Mahdollisimman paljon ihoa muttei nakuilua. Värit vaatteissa vaaleita, kellertäväviä, ruskeita. Jos ei omaa sopivia niin paikalle tuodaan kankaita joista voidaan väkertää jotain peittävää hakaneulojen yms avulla. Näiden maalaisten ohella muutama panssaroitu ritari/soturi tyyppi joukkoon (OIEI:n kamina + joku nahkapanssari / chaini ja muuta rekvisiittaa. Varustus myös näille muiltaosin kevyt.

Jos OIEI osallistuu niin viikkoa myöhemmin olisi korvaukseksi kuvaus jossa vapaa-valintaiset mallit kuvautetaan vapaavalintaisessa proppauksessa ja kuvat tulevat OIEI:n käyttöön. Ilmaiskaa samalla minkälaisia kuvia OIEI haluaa käyttöönsä jotta studio voidaan rakentaa vastaamaan toiveita taustan ja valaisun suhteen."

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Siirry pois tekstitilasta