OIEI:n toiminta > Muu toiminta

Larppileiri!

(1/13) > >>

eve:
Hep!

Larppileiristä oli puhetta. Olen antanut itselleni kertoa, että Tiia voisi hoitaa byrokratia/organisointihommaa. Vieläkö juttu kiinnostaa?

Eilisessä hallukokouksessa puhuttiin seuraavaa (lainaan pöytäkirjaa):


--- Lainaus ---Larppileiriä varten seuraavaan hallituksen kokoukseen mennessä vähintään neljä (4) vastuuhenkilöä ilmoittaa halukkuudestaan Eeva Starckille. Halukkaiden tulee myös tehdä helmikuun (2006) loppuun mennessä kirjallinen suunnitelma larppileiristä, jotta tapahtumasta voidaan tehdä ostotarjous Oulun kaupungille. Larppileiri voidaan järjestää esim. viiden päivän mittaisena päiväleirinä, johon kuuluu viikonloppuna järjestettävä larppi. Mikäli halukkaita järjestäjiä ei ilmoittaudu, larppileiriä ei voida järjestää.
--- Lainaus päättyy ---


Niin että täysi-ikäisiä organisoivia henkilöitä kaivataan. Jonkinlaista rahallista korvaustakin ollaan mietitty, mutta sen suuruudesta ei ole tässä vaiheessa vielä minkäänlaisia takeita.

Alkakaas miettimään, ei tuhlata aikaa!

/eve

kEhNo:
voiko tekoon osallistua kaikki oiein jäsenet vai mites?

Vee:
Mie voin tästä Even ohitse vastata, että kyllä. Kunhan olet jäsen ja valmis suunnittelemaan leiriä etukäteen ja toteuttamaan sitten käytännössä.

kEhNo:
Olisin kiinnostunut osallistumaan myöskin kokemuksen vuoksi että larp leirin vetämistä voisi kokeilla myös muilla paikkakunnilla, lähinnä omassa asuinpaikkakunnassa.

eve:
Hieno homma, rohkeaa toimintaa!
Haluatko vastuullisen duunin vai pelkän nakkihomman? Näin vinkkinä, vastuullisen vetäjän hommasta voi saada muutakin kuin kokemusta ja lämmintä kättä...  8)

Tosiaan, kaikki jäsenet ovat tervetulleita osallistumaan, mutta tässä vaiheessa haen lähinnä vastuunkantajia ja pääasiallisia vetäjiä.

/eve

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta