Kirjoittaja Aihe: Yön Kansa II, 23.-24.8.2008 Petäjävedellä  (Luettu 5625 kertaa)

Nuppu

 • Nyyppäri
 • *
 • Viestejä: 9
  • Profiili
Yön Kansa II, 23.-24.8.2008 Petäjävedellä
« : 08.07.2008, 14:19:04 ip »
23.-24.8.2008, Yön kansa II

Petäjävedellä, Keski-Suomessa (n.30km Jyväskylästä)

Viisi vuotta sitten Draculan viimeinen perillinen murhattiin ja alamaailma menetti yksinoikeutetun valtiaansa. Nyt monikin haluaisi astua Jaromir Rákóczin jättämiin saappaisiin, vaikka sitten väkisin. Mutta pitäisikö nuo saappaat saattaa myös tavallisten kuolevaisten tietoon, ja millä tavoin?

Yön kansa II on löyhästi jatkoa tammikuussa 2007 pelatulle ykkösosalle. Kyseessä on nykymaailmaan sijoittuvaa fantasiaa, jossa ihmisten yhteiskunnan rinnalla elää "yön kansaa", eli mustia haltioita, vampyyrejä, ihmissusia ja muuta taikamaailman väkeä. Kyseessä on eläytymis-, tunnelma- ja ihmissuhdepainotteinen larppi, jossa taistelu pyritään pitämään minimissä. Luvassa on juonittelua, jonka tarkoituksena on ratkaista yön kansojen sisällä kyteviä erimielisyyksiä, ja päätöksiä joiden seuraukset voivat olla kauaskantoisia. Peli on aloittelijaystävällinen mutta kokeneemmille pelaajille löytyy haasteellisempiakin hahmoja.

Pelissä on käytössä pelinjohtajien soveltama yksinkertainen taistelujärjestelmä, joka perustuu hahmoille annettuihin pisteisiin. Tarkempaa tietoa löytyy pelin sivuilta.

Pelissä on noin kaksikymmentä hahmoa ja pelimaksu tulee olemaan alle 10e. Peli alkaa n. klo 16.00 ja kestää innostuksen mukaan myöhään yölle. Majoitus järjestetään pelipaikalla tai allekirjoittaneen vanhempien kotona (1km pelipaikasta) ettei tarvitse yöhön lähteä matkustamaan.

Tämä siis suoraan larp.fi:n mainoksestamme. Sen verran päivitystä tähän, että about 12 pelaajaa on jo ilmoittautunut eli toinen samanmoinen ilmoittautumisrysäys olisi kiva vielä saada, sillä hahmoja on kirjoitettu 23 pelinjohdon hahmot mukaanlukien. Mikäli Petäjävesi tuntuu kaukaiselta paikalta, ei huolta! Asunhan minäkin nykyään Oulussa! Kimppakyytiä siis voidaan järjestää.


Yhteyttä voi ottaa siis minuun eli Maria "Nuppu" Soanjärveen
040-5369726 7holic (at) gmail.com tai yonkansa (at) gmail.com
Lisää tietoa ja ilmoittautumiset osoitteessa http://www.yonkansa.webs.com/
Maria "Nuppu" Soanjärvi
"Do or do not. There is no Try."

R-Biter

 • Larppaaja
 • **
 • Viestejä: 63
  • Profiili
Yön Kansa II, 23.-24.8.2008 Petäjävedellä
« Vastaus #1 : 14.07.2008, 11:05:11 ap »
Itehä en tiiä pääsenkö, mutta jos joku haluaa nii pääsee meikän kämpille Jyppilään yöksi. Sielä on jo sillon uus kämppis joka ansainnee terrorisaatiota.
Leena Heikkinen

OIEI:n hallituksen puheenjohtaja 2012-2013

"Kaikki on sallittua, paitsi se, mikä on erikseen kielletty."

Nuppu

 • Nyyppäri
 • *
 • Viestejä: 9
  • Profiili
Yön Kansa II, 23.-24.8.2008 Petäjävedellä
« Vastaus #2 : 02.08.2008, 23:06:57 ip »
Jeespoks.

Eli ilmoittautuminen on "virallisesti" niinku muka päättynyt, MUTTA tosiasia on että kaipaisimme vielä neljää pelaajaa ja itseasiassa enemmällekin voidaan tehdä vielä hahmoja ... niin että jos innostaa, niin käykää kurkkaamassa ja ilmoittautukaa huoletta. Mikäli kuitenkin jokin huolettaa niin kysykää minulta (7holic at gmail piste com).

Jos kyyti huolettaa niin minä ainakin olen täältä Oulusta lähdössä jollain (mikäli yksin niin bussilla, mikäli kaksin niin omalla autolla) eli kimppakyydeistä voidaan sitten vähän sopia ja sumplia. :D
Maria "Nuppu" Soanjärvi
"Do or do not. There is no Try."