Kirjoittaja Aihe: Kadonnut kaupunki -- täydennysjoukkoja 28.8  (Luettu 3651 kertaa)

Ukkoslapsi

  • Hallitus
  • Larppaaja
  • *****
  • Viestejä: 93
    • Profiili
    • http://www.livejournal.com/users/elina_punakettu/
    • Sähköposti
Kadonnut kaupunki -- täydennysjoukkoja 28.8
« : 26.08.2008, 16:52:12 ip »
Tervehdys

Tämä tulee foorumille kohtuullisen myöhään koska foorumin sisäänkirjautumisjärjestelmä on rikki. Tunnukseni on odotellut aktivoitumistaan jo viime viikolta.

Olin jo hylkäämässä foorumi-lähestymistavan aikataulun, mutta Elina esitti mielipiteen että tämän pölyttyvä viestini kannattaa edelleen sinne toimittaa, ja tarjoutui avuliaasti postittajaksi. Oletettavasti hän tuntee sosiaalista dynamiikkaanne minua paremmin, joten mikäs siinä.


Pekko Koskinen

________________

KADONNUT KAUPUNKI -- TÄYDENNYSJOUKKOJA 28.8


Tervetuloa Ouluun 2008. Toivottavasti kaupunkilaisidentiteettinne on toiminut jouhevasti, ilman suurempia ongelmia. Haluamme huomauttaa että jotkin ongelmanne ovat tarkoituksellisia, ja osa identiteettiinne suunniteltua profiilia -- pahoittelemme näistä koituvaa vaivaa.

Toivotamme teidät tervetulleeksi henkilökohtaisen profiilinne laajennukseen. Toimenkuvanne on arvioitu laajennuskelpoiseksi, ja näin ollen tarjoamme teille rajattua auktoriteettia Oulun todellisuusrakenteen ylläpidossa. Onneksi olkoon. Voitte laajennuksiin tutustumisen jälkeen suorittaa henkilökohtaisen arvion ovatko laajennukset yhteensopivia identiteettinne kanssa.

Joka tapauksessa, rohkaisemme teitä saapumaan paikalle, ja kokeilemaan mainittuja laajennuksia. Tämä vastaisi profiilinne mukaista toiminta-arviota; arviosta poikkeava toiminta käynnistää vääjäämättä virhetarkastuksen.


Teidän,

Oulu 2008

______

Milloin ja missä?
Torstai 28.8, klo 18.00. Peli alkaa Valve Cafesta (Hallituskatu 7), ja liikkuu Oulun keskustan alueella. Tunnistuskeino Valve Cafessa: Kaksi vihreää lappua kahvipöydällä.

Kuinka kauan kestää?
Aktiivinen peli kestää noin 2.5 tuntia. Jälkibrieffiä ei ole koska pelillä ei ole varsinaista loppua. Peli ei kuitenkaan edellytä myöhempää osallistumista pelaajiltaan.

Pelin tyyli?
Pelaaminen on kaupungin arkeen sulautuvaa, kokeellishenkistä ja keskustelupohjaista. Keskeistä pelille ovat uudenlaiset havainnointi- ja hahmotustavat, arkiseen maailmaamme kohdistettuna. Peli pelataan Kadonneen kaupungin kontekstissa (katso tarkemmin alla).

Kuka on Hahmoni?
Sinä itse.

Mitä ennakkotietoja tarvitsen?
Sen mitä tiedät nykypäivän Oulusta. Peli lähtee liikkeelle arkitodellisuudestamme.

Muita valmistautumistarpeita?
Ei.

Kontakti-info ja ilmoittautuminen:
sp: pekko [piste] koskinen [kissa häntineen] gmail [piste] com
p: 050 5388600

Soita, tekstaa tai lähetä postia. Ainoa tarvittava ilmoittautumistieto on nimesi. Jos ilmoittaudut torstain kuluessa, soittaminen tai tekstaaminen on suositeltavaa.

Mikä on Kadonnut kaupunki?
Teoskokonaisuus joka tekee Oulusta toisenlaisen, yhdistellen monia eri fiktiivisiä tekniikoita, esityksellisistä pelillisiin:

http://www.kadonnutkaupunki.net/
http://www.flowprod.fi/pirjo-ylimaunula/kadonnut-kaupunki-2008/
Elina Väänänen
...
Lammas on tietenkin laatikossa.