Kirjoittaja Aihe: OULU 2008 ELÄMYSPUISTO, 6.-13.9.2008, Oulu  (Luettu 3779 kertaa)

Spielwut

  • Konkari
  • ***
  • Viestejä: 202
    • Profiili
OULU 2008 ELÄMYSPUISTO, 6.-13.9.2008, Oulu
« : 29.08.2008, 23:24:49 ip »
TIEDOTE

OULU 2008 ELÄMYSPUISTO AVAA OVENSA 6.9.

Kadonnut Kaupunki 2008 on reilun viikon mittainen dramatisoitu kaupunkitapahtuma, joka koostuu erilaisista esityksistä, retkistä ja peleistä ja jossa katsojalla on rooli: matkailija tulevaisuudesta, joka on valinnut kohteekseen Oulun 2008. Tapahtumaviikon ajan 6.-13.9. Oulu on muinaiskohde, eksoottinen turistikeidas, elämyspuisto, jossa mikä tahansa arkinen muuttuu jännittäväksi - jopa scifiksi!
Tekijöinä toimii joukko oululaisia ja muualta Suomesta tulleita teatteri-, tanssi- ja media-alan sekä roolipelien ammattilaisia.

Katsoja voi tutustua Ouluun 2008 kotisohvalta internetin välityksellä, käymällä teatterissa tai astumalla kadulle: Oulun keskustassa Rotuaarilla sijaitseva Info-kioskimme myy viikon ajan erilaisia retkiä, jotka voi kokea yksin, ystävien kanssa tai oppaan opastamana.
Retkistä kattavin on Don Walshin opastama kaupunkikävely, joka johdattaa katsojan todella syvälle uuteen historialliseen Ouluun. Tätä henkilökohtaisemmalle tasolle pääsee Huoneessa, jossa yksi katsoja kerrallaan kokee 15 minuutin persoonahoidon. Mieltä avartaneen viikon päätteeksi voi vielä ottaa osaa Oulua 2008 kehittävään työpajaan ja pistää kaiken uusiksi!

K!Kaupugin kohureportteri Ylva Lost pitää turistit ajan tasalla siitä, mitä elämyspuistossa tapahtuu viikon aikana ja mitä kytee pinnan alla. Mielipiteitä ja juorupaljastuksia Oulusta 2008 voi jokainen lähettää osoitteeseen ylva.lost@gmail.com.
Kaikesta tästä voi lukea nettisivuiltamme www.kadonnutkaupunki.net, mistä löytyvät myös esitysten tarkemmat ajat ja retkikohteet. Henkilökohtaisen kontaktin Don Walshiiin, elämyspuiston rakennuttajaan ja päähenkilöön saa nettiyhteisössä www.facebook.com.
Lippujen varaukset ja lisätietoja Kadonneen kaupungin palvelevasta puhelimesta 040-726 1155.

Mitä Oulussa ei ole, sitä et voi edes kuvitella. Kaikkea voi tapahtua. Saatat rakastua. Lähde Ouluun 2008!

Ydintyöryhmään kuuluvat:
Käsikirjoittaja, ohjaaja: Janne Saarakkala (Todellisuuden Tutkimuskeskus)
Koreografia: Vaatu Kalajoki ja Pirjo Yli-Maunula
Esiintyjät: Sami Henrik Haapala, Vaatu Kalajoki, Pirjo Yli-Maunula, Jonna Wikström, Laura Ollikainen ja Sini-Sisko Kalajoki
Peliohjaaja ja –käsikirjoittaja: Pekko Koskinen
Ohjelmoija ja kontekstisuunnittelija: Toni Alatalo
                                 
Pirjo Yli-Maunula
Kadonnut Kaupunki, tuottaja
Flow Productions
pirjo@flowprod.fi  
www.kadonnutkaupunki.net

Ps. Allekirjoittanut toimii välikätenä jos moiseen tarve herää.
"If god gives you lemons, find a new god!"

Tero Säkkinen
0407498023