Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1

Hei jäsenistö,

Viimeisimmässä kokouksessa (6.5.2020) OIEI:n hallitus teki linjauksen, joka toivottavasti auttaa osaltaan koronan leviämisen estämisessä, sekä tuo harrastajillemme turvallisuudentunnetta ja mielenrauhaa, niin tapahtumien järjestäjille, kuin osallistujillekin.
OIEI:n hallitus linjasi, että kaikille oieiläisille, jotka joutuvat perumaan osallistumisensa OIEI:n peliin oman sairastumisensa vuoksi, maksetaan pelimaksu takaisin OIEI:n puolesta. Hallitus suosittaa, että kotiin jäädään vähäisimmästäkin flunssan oireesta. Tällä toivomme helpottavamme päätöksen tekoa sekä pelaajalle, että vievämme pois taloudellista stressiä pelinjohdon harteilta. Korvausta haetaan OIEI:lta suoraan (ei esimerkiksi pelinjohtajilta, jotka tilittävät pelimaksut OIEI:lle kuten ennenkin) lomakkeella, joka tulee piakoin OIEI:n lomakepankkiin ( http://www.oiei.fi/index.php?page=lomakkeet ). 
Samaten OIEI haluaa tehdä selväksi, että se vastaa OIEI:n tapahtumien kuluista sekä korvaa kaikkien OIEI:n pelien pelaajille näiden pelimaksut, mikäli koko tapahtuma perutaan COVID-19 epidemian vuoksi. Tällä haluamme varmistaa, ettei tapahtumanjärjestäjien tarvitse huolehtia koronan vuoksi tapahtumien rahallisesta puolesta, ottamalla harteillemme tapahtumien taloudellisen riskin esimerkiksi siinä tapauksessa, että pelipaikan vuokrista ei saada koko summaa takaisin. Näin myöskään pelaajien ei tarvitse miettiä, saako pelimaksunsa takaisin vai ei jos tapahtuma esimerkiksi yllättävien rajoitusten tai vaikkapa pelinjohtotiimin sairastumisen vuoksi perutaan, ja osa pelin kustannuksista on jo maksettu.
Nämä linjaukset ovat voimassa ainakin vuoden 2020 loppuun saakka. Seuraamme pandemian etenemistä, ja toimenpiteiden jatkoa harkitaan, mikäli pandemia vielä 2021 jyllää ja vaikuttaa tapahtumien järjestämiseen.

Ensisijaisesti suosittelemme seuraamaan aktiivisesti tapahtumanjärjestäjien omia tiedotteita, niin OIEI:n tapahtumissa, kuin muissakin liveroolipeleissä. Ymmärrämme, että hartaasti odotettujen ja hypetettyjen tapahtumien peruuntuminen voi harmittaa. Muista kuitenkin, että tämä on myös tapahtumanjärjestäjille raskasta aikaa ja kaikkien harrastajien terveys ja turvallisuus tulee aina ensin. Suosittelemme siis odottelemaan rauhassa ohjeistuksia, ja lähettämään järjestäjille korkeintaan tsemppiä ja jaksamista, eikä kuormiteta ylimääräisillä kyselyillä.

Terveisin,
OIEI:n hallitus
2
Varasto / Vs: Larppikirjasto
« Uusin viesti kirjoittanut kraah 10.03.2020, 15:31:09 ip »
Kirjastovastaavina toimivat vuoden 2020 alusta allekirjoittanut (Hanna Puolakka) ja Jenny Kangasvuo. Kirjasto jaetaan tasan "kahdeksi toimipisteeksi" Iihin ja Tuiraan. Kirjat kulkeutuvat myös Iistä Ouluun, joten älä pelkää pyytää niitä! Lisäämme lähiaikoina päivitetyn listan, jossa kirjat näkyvät olinpaikkoineen ja lainatilanteineen.
3
Sekalainen joukko matkalaisia kulki polulla jännittyneinä. Mikäli ikivanha kartta pitäisi paikkaansa, hetkenä minä hyvänsä he näkisivät–

Polku kaarsi loivasti vasemmalle ja mutkan takana häämötti pieni aukio, jolla seisoi hirsirakennuksia. Tämän täytyi olla karttaan merkitty paikka, Mullistuksen jälkeen tyhjilleen jäänyt ja vuosisadoiksi unohdettu Telbe!

Matkalaiset suuntasivat rakennuksista suurimpaan, joka oli aiemmin ollut jonkinlainen majatalo. Seikkailun ensimmäinen etappi oli tullut päätökseensä ja nyt olisi hyvä tilaisuus levähtää. Seuraavina päivinä olisi aikaa tutkia loput kylän rakennuksista, selvittää mihin kukin asettuisi asumaan sekä kartoittaa historiantutkimuksen kannalta kiinnostavimmat kohteet. Työtä ja tutkittavaa riittäisi vielä pitkäksi aikaa!

*~*~*~*~*~*

“Kolmas retkikunta Lännen Ääreen” on fantasia- ja seikkailuteemainen liveroolipeli, joka pelataan Pohjois-Ruotsissa, Skellefteån lähellä sijaitsevassa Tällbergin larppikylässä. Vaikka pelipaikka sijaitseekin Ruotsissa, kaikki materiaali ja itse larppi ovat täysin suomenkielisiä. Peli on aloittelijaystävällinen.

Peli sisältää metsäseikkailua, aarteenetsintää, tutkimusmatkailua, tunnelmointia, mysteereitä sekä kylän arkisia askareita.
Maailmanloppuja, kauhua, metsässä vaanivia mörköjä tai suurta pahuutta ei ole luvassa.

Ilmoittautuminen on auki 2.2.-29.2.2020, minkä jälkeen kaikki ilmoittautuneet saavat sähköpostia pelaajavalinnoista. Ilmoittautuminen tapahtuu pelin nettisivuilta löytyvän GoogleForms-lomakkeen kautta.
Pelimaksu tarkentuu myöhemmin, mutta se tulee luultavasti olemaan noin 20-30e Oulun Interaktiiviset Eläytyjät ry:n (OIEI) jäsenille ja +10e muille. Mukaan peliin mahtuu noin 20 hahmoa.

Lisätietoa pelin nettisivuilla: https://retkikuntalanteenlarp.wordpress.com/
Pelinjohdon sähköposti: retkikuntalanteen.larp[ät]gmail.com
Pelin pääjärjestäjänä toimii Sonja V.
5
Hallitus tiedottaa 2020 / Hallitus ja toimihenkilöt 2020
« Uusin viesti kirjoittanut TuomioKirves 19.01.2020, 14:54:14 ip »
Hallitus 2020 on järjestäytynyt ja tehtävät jaettu seuraavasti

Puheenjohtajaksi valittiin yhdistyksen syyskokouksessa 2019 Hanna Puolakka.
Varapuheenjohtajaksi valittiin Susanna Veijalainen
Sihteeriksi valittiin Jenny Kangasvuo
Tiedottajaksi valittiin Juuso Vattulainen
Jäsenvastaavaksivalittiin Hanna Puolakka
Varajäsenvastaavaksi valittiin Kaj Wallin
Rahastonhoitajaksi valittiin Kreetta Askola
Pelivastaavaksi valittiin Viivi Junno

Toimihenkilöiksi seuraavat
Varastovastaavina jatkavat Markku Peltoniemi ja Viivi Junno
Kirjastovastaaviksi valittiin Hanna Puolakka ja Jenny Kangasvuo
Webmasterina jatkaa Kaj Wallin
S-treffivastaavina jatkavat kevään loppuun asti Jenna Vikman ja Jaakko Hietala.
Häirintäyhdyshenkilöinä jatkavat Johanna Verhiö ja Juho Korolainen
Kirjanpitäjäksi valittiin Kreetta Askola

Terveisin tiedottajanne.
6
Hallitus tiedottaa 2020 / Jäsenmaksu
« Uusin viesti kirjoittanut kraah 19.01.2020, 14:21:30 ip »
JÄSENMAKSU:

OIEI:n jäsenmaksu vuodelle 2020 on 10 euroa/henkilö, tai 15 euroa/perhejäsenyys. Jäsenmaksun eräpäivä on 28.2.2020.

Jäsenmaksun voi maksaa joko tapahtumien yhteydessä käteisellä jäsenvastaava Hanna Puolakalle, varajäsenvastaava Kaj Wallinille tai OIEI:n tilille, jolloin viestiksi laitetaan ”jäsenmaksu Etunimi Sukunimi”. OIEI:n tilinumero on: FI2380001670507384 . Mikäli maksat jäsenmaksusi tilille, lähetä samalla seuraavat tiedot jäsenvastaavalle osoitteeseen jasenvastaava(at)oiei.fi:

Koko nimi:
Syntymävuosi:
Postiosoite: (halutessasi, jäsenkortin postittamista varten)
Sähköposti:
Olitko OIEI:n jäsen vuonna 2019? (Kyllä/ei)
Saako sinulle lähettää OIEI:n tiedotteita? (Kyllä/ei)

Mikäli et ole varma, oletko maksanut jo tämän vuoden jäsenmaksun, voit varmistaa asian kysymällä jäsenvastaava Hannalta (jasenvastaava(at)oiei.fi) .
7
Tie vain jatkuu jatkumistaan
ovelta mistä alkavan sen näin.
Nyt se on kaukana edessäpäin,
jos voin, sitä joudun seuraamaan.

He saavat aloittaa matkan uuden;
minä jaloin uupunein vaeltaen
majatalon valaistun vihdoin haen
ja lepoon, uneen saan tilaisuuden.


                         Vanha matkalaulu

Eletään Neljättä Aikaa, Sauronin mahti on murtunut ja Varjo väistynyt Keski-Maan yltä. Suurin osa haltioista on purjehtinut Suuren meren yli Kuolemattomille maille, kääpiöt asuvat rauhallisin mielin omissa kaivannoissaan yllättävän sopusoinnussa Keski-Maan Vapaiden Kansojen parissa. Sormuksen Sodassa nujerretut örkit ovat kadonneet miltein kokonaan maan päältä ja kallioiden uumenista, eikä yksikään olento, elävä tai kuollut, enää ikinä pidä hobitteja vähäpätöisinä.

On vuosi 45 Neljättä Aikaa ja kuluvan vuoden kolmannen kuukauden loppu. Ihmisten Vallan aika on tässä. Harmaavuorten ja Sumuvuorten risteysalueella kesäkuu viipyilee tapansa mukaan viileänä, joskin aurinko silti hellii Framin linnan raunioita. Varjoveden tienoilta löytyy kulkutie, jonka Pohjalaiset ovat Framin aikaan löytäneet. Silmiltä kätköissä, mutta auki vanhat tavat ja taidot tunteville. Hiljainen Aldarod ottaa aina matkalaiset vastaan.

--------------------------------------------------------------------

MITÄ JA MISSÄ:
Kaksipäiväinen liveroolipeli 'Ihmisten Aika VII - Aldarod' pelataan 5.-6.6.2020 Pyhäjoella, noin 90 kilometriä Oulusta Ylivieskan suuntaan. Pelin järjestää Niina ja Mikko Heikura, apuna Sami Kouva sekä Oulun Interaktiiviset Eläytyjät ry (http://oiei.fi) :n tuki. Peli sijoittuu Keski-Maan pohjoisosassa olevan Varjoveden (Graylin) alueella olevaan majataloon nimeltä Aldarod. Peli on suunnattu sekä Ihmisten Aika -pelisarjan niin kutsutuille "seikkailija"-jatkohahmoille, että arviolta n. 10:lle uudelle hahmolle. Vanhoista jatkohahmoista huolimatta, pelinjohto kohtelee kaikkia hahmoja tasapuolisella rakkaudella ja intensiteetillä (vaikka kauemmin sarjassa pelanneilla onkin toki jo yhteistä taivasta allaan).

Peli alkaa kaikilla pelaajilla perjantaina 5.päivä ja päättyy lauantaina 6.päivä. Ilmoittautuessa sitoudut pelaajana tähän.

Pelipaikkana toimii Metsähallituksen omistama Palosaaren vuokratupa, josta lisätietoja: https://www.luontoon.fi/palosaarivuokratupa
Pelipaikka on kokonaisuudessaan käytössämme aikavälin pe 5.6. Klo. 14 - su 7.6. Klo. 12

Nettisivulla on ilmoitettu kattavasti pelipaikan fasiliteetit, varustelu ja osoite sekä ajo-ohjeet. Mukaan omat makuupussit/liinavaatteet ja jos mahdollista, kannattaa myös varautua makuualustalla (sänkypaikkoja ei välttämättä löydy ihan kaikille). Huomioi yöpymistä varten pakatessasi, että yöpymisvälineet olisivat ingame-meneviä (esimerkiksi räikeän makuupussin voi peittää pelimaailmaan sopivalla viltillä).
Kyydit pelipaikalle ja pois pyritään sopimaan yhteisesti pelin facebook-eventin yhteydessä. Pelinjohto ei autotilan rajallisuuden vuoksi pysty kyyditsemään pelaajia.

KENELLE:
Peli on noin 25:lle pelaajalle, pelaajien alaikäraja on 16 vuotta. Sisällöllisesti peli sopii myös aloittelijoille. Keskimaan ja Ihmisten Aika-larppisarjan teemojen mukaisesti peli on fiilistely-painotteinen, hahmojen välistä kanssakäymistä on paljon ja hahmot joutuvat puolustamaan itselleen tärkeitä arvoja – tavalla tai toisella, henkisesti tai fyysisesti. Peli on seitsemäs osa vuonna 2010 alkanutta Ihmisten Aika -saagaa. Kuten sanottua, pelin hahmoista osa on jatkohahmoja ja osa uusia, juuri tätä peliä varten kirjoitettuja. Pelinjohto pyrkii tekemään ehdottoman parhaansa sen suhteen, että tämä jako ei kuitenkaan hahmoissa laadullisesti tai sisällöllisesti näy. Lisäksi toivotamme peliin lämpimästi tervetulleeksi myös pelinjohdon osoittamaan avustaja-/npchahmoon (voit myös ilmoittautua erikseen avustajaksi, mikäli kokonainen hahmo ei kiinnostusta herätä), joista lisää mainintaa ilmoittautumislomakkeessa/-lomakkeissa!

Mikäli pelaajia ilmoittautuu enemmän kuin on hahmoja, pelinjohdolla on veetto-oikeus hahmojen jakamiseen. Yleensä tämä pelinjohtaja suosii ensikertalaisia/aloittelevia larppaajia parhaansa mukaan.

AIKATAULUT:
Ilmoittautuminen peliin aukaistaan sähköpostitse jatkohahmojen pelaajille (lähetetään oma ilmoittautumislinkki, jatkavien ilmot vain tätä kautta) ja uusille pelaajille pelimainoksen loppuun lisättävällä google formilla viimeistään su 12.1.2020. Ilmoittautuminen peliin päättyy 31.3.2020.

Hahmot on pyrkimys lähettää noin kuukautta ennen peliä, tarkemmat aikamääreet likempänä. Lyhytkuvaukset, maailmankuvaus ja kansainfot tulevat pelaajavalintojen yhteydessä. Peliä varten on myös mahdollista pitää proppi-/ompelupajaa, mikäli moiseen on pelaajien puolesta halua tai tarvetta.

Alustavien aikatauluarvioiden mukaan pelin alkubriiffi on pe 5.6. noin klo. 19-20, suunniteltu aloitusajankohta on noin klo. 20-21 ja lopetus lauantaina 6.6. klo. 20-21. Pelipaikalla on luonnollisesti yöpymismahdollisuus myös la-su yölle. Peliaikataulu on järjestelty sillä ajatuksella, että perjantaina pelaajat saavat hahmoissa tutustua toisiinsa ja aloittaa pelillisiä intressioitaan - tämä otetaan huomioon sitten lauantaina siten että nukkumisaikaa tarjotaan 10-12 asti, kunnes peli taas muuttuu aktiivisemmaksi. Pelin pe-la yö on kokonaan ingame-aikaa, jos pelaaja ei tahdo nukkua ingamessa, on tarjolla erillinen pelinjohdon osoittama offgame-yöpymispaikka.

PROPPAUS:
Peliin proppautuminen on tyylillisesti niin sanottua “keskiaikafantsua”. Koska pelin hahmot ovat pääsääntöisesti joko a) sekoitus eri ihmiskansoja TAI b) vaeltajia, on proppautuminen lähtökohtaisesti aika vapaata. Pelaajille lähetetään hahmojaon jälkeen kansainfot ja maailmankuva, joissa kerrotaan eri kansojen pukeutumistyyleistä tarkemmin, mutta ne on koottu esimerkkimielessä (ja valmiin taustamateriaalin saatavuuden vuoksi) täysin vapaasti hyödynnettäviksi. Konfliktin mallinnus lateksi- ja boffoasein, muunlaiset astalot sallittuja vain varmistettuina (esim terästikari tuppeen sidottuna) koristeina!

MUUTA:
Pelin aikana, sekä perjantaina että lauantaina, on hahmoille suunniteltu liikkumista Palosaaren tuvan ympäristössä - käytännössä pelaaja voi niin halutessaan pelata lauantain suurimmilta osin tuvan sisätiloissa, mutta perjantaille on luvassa samoilua käytännössä kaikille pelaajahahmoille ja osalle mahdollisista avustajahahmoista.

Pelin puolesta tarjolla on perjantaina kevyttä naposteltavaa ja lauantaina tukevampi aamiainen/lounas ja lämmin päivällisruoka. Pelissä on myös tarjolla pientä purtavaa, mutta pelaajia kehotetaan syömään perjantaina ennen peliä kunnolla ja varaamaan itselleen pelin ulkopuolisen ajan ruuat. Pelaajien toivotaan auttavan pelinjohtoa ruuan esivalmisteluissa perjantaina, mutta muutoin ruuasta vastaa siihen osoitettu päähenkilö ja hänen avustajansa.

Pelissä ovat voimassa Suomen- ja fysiikan lait, sekä OIEI:n NoRules-säännöt. Peliin valmistautuessa kannattaa jo valmiiksi tutustua NoRulesiin (http://oiei.fi/index.php?page=norules). Konfliktin mallinnus lateksi- ja boffoasein. Metalliaseet on sallittuja vain koristeina. Peli on päihteetön tapahtuma, tuvan pihapiiriin osoitetaan erillinen tupakkapaikka ja jokainen kantaa tumppinsa pois metsäalueelta. Tuvan sisätiloihin saa tuoda lemmikkejä ja pihalla on erikseen tarha koirille, joten mahdollisten allergisten kannattaa ottaa ehdottomasti huomioon se, että tuvassa on varmasti aiemmin yöpynyt eläimiä. Saunarakennukseen ei saa tuoda eläimiä, joten se on allergiavapaa.

HINTALAPPU:
Pelimaksu tulee oletettavasti olemaan 30-35 euroa OIEI:n jäseniltä, muilta +10 euroa. Mikäli haluat liittyä OIEI:n jäseneksi ennen peliä, voit maksaa OIEI:n jäsenmaksun vuodelle 2020 tilisuorituksena Oulun Interaktiivisten Eläytyjien omalle tilille - OIEI:n jäsenenä saat jäsenalennuksen OIEI:n peleihin sekä muita jäsenetuja. OIEI:n jäsenmaksu vuodelle 2020 on 10 euroa/aikuinen, 5 euroa/alle 18-vuotias tai 15 euroa/perhekunta. Liittymisohjeet ja lisäinfoa löytyy OIEI:n nettisivuilta.

Pelimaksu tulee maksaa etukäteen osoitetulle tilille. Pelimaksun deadline tullaan ilmoittamaan vielä erikseen, kunhan pelin budjettiehdotus on esitetty/hyväksytty hallituksen toimesta. Mikäli pelimaksua ei ole maksettu deadlineen mennessä, pelaajan ilmoittautuminen peliin katsotaan peruuntuneeksi. Perutilanteessa jo maksettu pelimaksu pyritään korvaamaan paikkaajan pelimaksulla, mutta mikäli hahmolle ei ole paikkaajaa, pelimaksua ei palauteta. Tämä johtuu yksinomaan siitä, että pelin kustannuksista noin 2/3 menee ennalta maksettavaan pelipaikkaan.

YHTEYSTIEDOT:
Mahdolliset kysymykset ja yhteydenotto pelinjohdolle osoitteeseen ihmisten.aika@gmail.com
tai Niinalle yv:llä täällä facebookissa.
(Koetamme käydä lukemassa myös foorumeja joilla mainos on, mutta varmimmin tavoitat suoraan sähköpostilla.)

Huom! Halutessasi voit ilmoittautua alla olevasta linkistä myös NPC-/apuhahmoksi, pelinaikainen ruokailu sisältyy kokemukseen. Näitä paikkoja on myös täytettävissä jonkin verran. Täytä tuolloin ainakin perustiedot hahmotoiveeseen asti (kirjoita tähän toive NPC-/apuhahmosta) ja halutessasi myös loppu ilmo.

Ilmoittautuminen:

Pelaajat: Aukeaa viim. 12.1.2020
Apuhenkilöt: Aukeaa viim. 12.1.2020

Pelimainos facebookissa: https://facebook.com/events/s/liveroolpeli-ihmisten-aika-vii/2719002954815414/

Tervetuloa kohti Keski-maata!
8
Menneet tapahtumat 2019 / OIEI:n pikkujoulut 15.12.2019
« Uusin viesti kirjoittanut kraah 02.12.2019, 22:42:20 ip »
OIEI järjestää pikkujoulut Kaijonharjun nuorisotalolla, sunnuntaina 15. joulukuuta 2019 klo 12.00 – 20.00.
Ohjelmassa vapaamuotoista seurustelua, secret Santaa ja muutakin, jos joku tahtoo ohjelmaa järjestää, mutta mitään kiveen hakattua aikataulua ei ole, alkamis- ja loppumisajan lisäksi.

Oiei tarjoaa jouluherkkuja. Tapahtuma on maksuton!

Ajankohtaisen tiedotuksen löydät Facebookista: https://www.facebook.com/events/1320290248132231/
9
Hallitus tiedottaa 2019 / Vs: Syyskokous SIIRRETTY, uusi aika ma 2.12. klo 18:30
« Uusin viesti kirjoittanut kraah 02.12.2019, 22:05:18 ip »
Yhdistyksen syyskokouksen pöytäkirja on nyt luettavissa täällä:

https://docs.google.com/document/d/1mFN8tRxMBEyvDU9YpfdVBFOCgoAWO_qDk2UWqqCeTM8/edit?ts=5de55763
10
Hallitus tiedottaa 2019 / Syyskokous SIIRRETTY, uusi aika ma 2.12. klo 18:30
« Uusin viesti kirjoittanut kraah 10.11.2019, 14:29:02 ip »
HUOM! Kaijonharjun nuorisotila perui pahimmoilleen vuoromme 25.11., jonka vuoksi myös syyskoukous täytyi siirtää. Vaihdoimme mieluummin aikaa, kuin paikkaa, joten syyskokous siirrettiin pidettäväksi maanantaina 2.12. klo 18.30 S-treffien yhteydessä, Kaijonharjun nuorisotalolla.

Alla oleva (päivitetty) syyskokouskutsu esityslistoineen ja liitteineen on lähetetty jokaiselle jäsenelle.

----

Hei!

Tervetuloa Oulun Interaktiivisten Eläytyjien sääntömääräiseen syyskokoukseen maanantaina 2.12. kello 18.30 alkaen. Kokous pidetään Kaijonharjun nuorisotalolla, osoitteessa Kalevalantie 5, Oulu.

Kokouksessa valitaan hallitus ja toiminnantarkastajat vuodelle 2020 sekä hyväksytään hallituksen valmistelemat toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2020, jotka löytyvät liitteistä.

Samalla vuoden 2020 jäsenmaksu on myös mahdollista maksaa käteisellä jäsenvastaavalle tai OIEI:n tilille heti kokouksen jälkeen.

Vuoden 2020 jäsenmaksu on 10 euroa aikuisilta, 5 euroa alle 18-vuotiailta ja 15 euroa /perhejäsenyys. Jäsenmaksun tulee olla maksettuna viimeistään 28.2.2020.
Tilitiedot: FI2380001670507384 (Danske Bank), saajana Oulun Interaktiiviset eläytyjät Ry.  Lisää viestiksi nimi (tai nimet), kenen osalta jäsenmaksu maksetaan.

Kokoukseen on kutsuttu kaikki OIEI:n jäsenet. Tarjolla on kahvia ja kokouspullaa, lämpimästi tervetuloa!

Jos haluat osallistua kokoukseen etänä, ilmoita siitä hallituksen sähköpostilistalle (hallituslista (at) oiei.fi) viimeistään perjantaina 29.11.

Terveisin OIEI:n hallitus vm. 2019

***

Syyskokouksen esityslista

Aika: 2.12.2019 klo 18.30
Paikka: Kaijonharjun nuorisotalo, Kalevalantie 5, 90570 Oulu

Yhdistyksen syyskokouksessa käsitellään seuraavat asiat:

§1. kokouksen avaus

§2. valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja tarvittaessa kaksi ääntenlaskijaa

§3. todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

§4. hyväksytään kokouksen työjärjestys

§5. vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä liittymis- ja jäsenmaksujen suuruudet seuraavalle kalenterivuodelle

§6. valitaan hallituksen puheenjohtaja ja muut jäsenet

§7. valitaan yksi tai kaksi toiminnantarkastajaa ja varatoiminnantarkastajaa taikka yksi tai kaksi tilintarkastajaa ja varatilintarkastajaa

§8. Muut esille tulevat asiat

§9. Kokouksen päättäminen
Sivuja: [1] 2 3 ... 10