Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Tulevat OIEI:n tapahtumat / Ihmisten Aika VI - Vihan vimma, 10. - 12.5.2019, Rokua
« Uusin viesti kirjoittanut Swatninja 13.01.2019, 22:45:23 ip »
Keski-Maa liveroolipeli: Ihmisten Aika VI - Vihan vimma

Pohjoisen kruunu, varjonsa lyö kovan kolmipiikkisen;
Kuljetko enää alas, jos käyt rinteelle Vuoren Punaisen?

Ei Punaista kruunua omistanut Durin, ei Bolg, eikä Varjot Angmarin;
Jylhä ja iätön on itsensä herra, vuori Gundabadin

Kelle se milloin suojansa suo, vai suoko alkuunkaan;
Tänne ei tulet apuja tuo, huudot hukkuu hämärään

Kadonneille on Punainen Vuori usein viimeinen määränpää;
Sillä kun liekkisi loppua lepattaa niin kylmä kivi ymmärtää

Muista silti jos käyt vuorelle kaltaisiasi hakemaan;
Aina verta vaatii rinteet kolkot, taas uudelleen ne punaisiksi maalataan

Sillä aina viimeisenä korvissasi kuulet tuulen Gundabadin;
Tuulen jonka kanssa kilpaa iäti soi kuoleman sointu vain


Eletään Neljättä Aikaa. Sauronin mahti on murtunut ja Varjo väistynyt Keski-Maan yltä. Suurin osa haltioista on purjehtinut Suuren meren yli Kuolemattomille maille, kääpiöt asuvat rauhallisin mielin omissa kaivannoissaan yllättävän sopusoinnussa Keski-Maan Vapaiden Kansojen parissa. Sormuksen Sodassa nujerretut örkit ovat kadonneet miltein kokonaan maan päältä ja kallioiden uumenista, eikä yksikään olento, elävä tai kuollut, enää ikinä pidä hobitteja vähäpätöisinä.

On vuosi 44 Neljättä Aikaa ja kuluvan vuoden kolmannen kuukauden puoliväli. Ihmisten Vallan aika on tässä. Enää ei Vapaiden Kansojen tarvitse pelätä alati väijyvää Varjoa, vaan myös Ilúvatarin nuoremmat lapset saavat elää Melkorin painostuksesta vapaata elämää, kuten Kaiken Isä on hyväksi nähnyt antamalla ihmisille sekä kuoleman lahjan että vapaan tahdon hyvän ja pahan välille. Niin hyvässä kuin pahassa.

Harmaavuorten ja Sumuvuorten risteysalueella kesäkuu on jo läsnä. Pohjoisessa, missä on aina talvi, ylettyy auringon lämmittävä valo hellimmään jopa Framin linnan raunioita. Täällä, Framista länteen, on kuitenkin alue joka vasta totuttelee paikkaansa auringossa - Gundabadissa varjo viipyilee, eikä Vuori anna armoa. Näillä rinteillä kuolema on läsnä, jollei muinaisissa hengissä, niin nyt elävien iholla.

------------------------------------------------------------------------------------------


Kaksipäiväinen liveroolipeli 'Ihmisten Aika VI - Vihan vimma' pelataan 10.-11.5.2019 Rokualla, noin 80 kilometriä Oulusta kaakkoon. Pelin järjestää Niina ja Mikko Heikura, apuna Sami Kouva sekä Oulun Interaktiiviset Eläytyjät ry (http://oiei.fi) :n tuki. Peli sijoittuu Keski-Maan pohjoisosassa olevalle Gundabadin vuorelle, Sumuvuorten pohjoispäähän, kylän keskukseen johon Gundabadin monimuotoinen asuinkunta on olosuhteiden pakottaessa kokoontunut asumaan ja oleskelemaan. Edellinen Ihmisten Aika -pelisarjan osa sijoittui myös Gundabadin vuorelle ja pelisarjan osien V ja IV välillä on pelillisesti kulunut kaksi viikkoa. Edellisessä pelissä Gundabadissa syntyneet haavat eivät ole vielä arpeutuneet, jos edes parantuneet, mutta Vuori tai Keski-Maa eivät odota.

Peli alkaa kaikilla pelaajilla perjantaina 10.päivä ja päättyy lauantaina 11.päivä. Ilmoittautuessa sitoudut pelaajana tähän.

Pelipaikkana toimii Oulun NMKY:n Rokuan leirikeskus, josta lisätietoja: http://www.onmky.fi/rokuan-leirikeskus/
Nettisivulla on ilmoitettu kattavasti pelipaikan fasiliteetit, varustelu ja osoite sekä ajo-ohjeet. Mukaan omat makuupussit/liinavaatteet, sänkypaikkoja löytyy kaikille. Huomioi yöpymistä varten pakatessasi, että yöpymisvälineet olisivat ingame-meneviä (esimerkiksi räikeän makuupussin voi peittää pelimaailmaan sopivalla viltillä).
Kyydit pelipaikalle ja pois pyritään sopimaan yhteisesti pelin facebook-eventin yhteydessä. Pelinjohto ei autotilan rajallisuuden vuoksi pysty kyyditsemään pelaajia.

Peli on noin 40:lle pelaajalle, pelaajien alaikäraja on 16 vuotta. Sisällöllisesti peli sopii myös aloittelijoille. Keski-Maan ja Ihmisten Aika-larppisarjan teemojen mukaisesti peli on fiilistely-painotteinen, hahmojen välistä kanssakäymistä on paljon ja hahmot joutuvat puolustamaan itselleen tärkeitä arvoja – tavalla tai toisella. Peli on kuudes osa vuonna 2010 alkanutta Ihmisten Aika -saagaa. Pelin hahmoista osa on jatkohahmoja ja osa uusia, juuri tätä peliä varten kirjoitettuja. Pelinjohto pyrkii tekemään ehdottoman parhaansa sen suhteen, että tämä jako ei kuitenkaan hahmoissa laadullisesti tai sisällöllisesti näy. Vaikka irl aikaa pelin edellisen osan ja tämän nykyisen välillä on kaksi vuotta, ingame aikaa on kulunut vain kaksi viikkoa.

Peliin proppautuminen on tyylillisesti niin sanottua “keskiaikafantsua”. Koska pelin hahmot ovat pääsääntöisesti joko a) monesta eri ihmiskansasta kokoontuva yhdyskunta TAI b) vaeltajia, on rapautuminen lähtökohtaisesti aika vapaata. Pelaajille lähetetään hahmojaon jälkeen kansainfot ja maailmankuva, joissa kerrotaan eri kansojen pukeutumistyyleistä tarkemmin, mutta ne on koottu esimerkkimielessä vapaasti hyödynnettäviksi.

Ilmoittautuminen peliin aukaistaan sähköpostitse jatkohahmojen pelaajille (lähetetään oma ilmoittautumislinkki, jatkavien ilmot vain tätä kautta) ja uusille pelaajille pelimainoksen loppuun lisätyllä google formilla. Jos olit viime pelissä, muttet halua jatkaa vanhalla hahmollasi, ilmoittauduthan pelimainoksen lopussa olevan linkin kautta. Ilmoittautuminen peliin päättyy 31.3.2017.

Mikäli käy niin, että pelin ilmoittautumisaikaa joudutaan pidentämään, tämä ilmoajan pidennys ei kuitenkaan tule koskemaan jatkohahmojen pelaajia. Huomioithan, että vaikka ilmoittautumisaikaa on, nopeampi ilmoittautuminen helpottaa pelinjohdon järjestelmällisyyttä ja jännitystä tarvittavan pelaajamäärän kasaan saamisesta.

Alustavien aikataulu arvioiden mukaan pelin alkubriiffi on noin klo. 19-20, suunniteltu aloitusajankohta on noin klo. 20-21 ja lopetus lauantaina 20-21). Pelipaikalla on luonnollisesti yöpymismahdollisuus myös la-su yölle. Peliaikataulu on järjestelty sillä ajatuksella, että perjantaina pelaajat saavat hahmoissa tutustua toisiinsa ja aloittaa pelillisiä intressioitaan - tämä otetaan huomioon sitten lauantaina siten että nukkumisaikaa tarjotaan 10-12 asti, kunnes peli taas muuttuu aktiivisemmaksi. Pelin pe-la yö on kokonaan ingame-aikaa, jos pelaaja ei tahdo nukkua ingamessa, on tarjolla erillinen offgame-yöpymispaikka.

Peli pelataan suurimmilta osin sisällä, mutta peliin sisältyy molempina pelipäivinä vaihtelevasti ulkoilmaa. Hahmosta riippuen osa pelaajista aloittaa pelin perjantaina kevyellä samoilumatkalla.

Pelin puolesta tarjolla on perjantaina kevyttä naposteltavaa ja lauantaina tukevampi aamiainen/lounas ja lämmin päivällisruoka (viime pelin mitoituksesta on opittu). Pelissä on myös tarjolla pientä purtavaa, mutta pelaajia kehotetaan syömään perjantaina ennen peliä kunnolla ja varaamaan itselleen pelin ulkopuolisen ajan ruuat. Huom! Lauantain päivällinen tehdään osittain yhteistuumin pelaajien kanssa, mikä tarkoittaa sitä että pelaajat pääsevät joko ennen peliä tai pelin aikana ingame tekemään kevyitä ruokavalmisteluja, ihan myös ingameen pätevistä syistä - mentaliteetilla “jos meillä haluat syödä, kuori lanttu”.

Pelissä ovat voimassa Suomen- ja fysiikan lait, sekä OIEI:n NoRules-säännöt. Peliin valmistautuessa kannattaa jo valmiiksi tutustua NoRulesiin (http://oiei.fi/index.php?page=norules). Konfliktin mallinnus lateksi- ja boffoasein. Metalliaseet on sallittuja vain koristeina. Peli on päihteetön tapahtuma, leirikeskuksen alueella on erilliset tupakointipaikat ja tupakoida saa ainoastaan noilla osoitetuilla tupakkapaikoilla. Leirikeskuksen sisätiloihin ei saa tuoda lemmikkejä.

Mikäli pelaajia ilmoittautuu enemmän kuin on hahmoja, pelinjohdolla on veto-oikeus hahmojen jakamiseen. Yleensä tämä pelinjohtaja suosii ensikertalaisia/aloittelevia larppaajia parhaansa mukaan. Hahmot on pyrkimys lähettää 19.-21.4.2019 viikonloppuna, mikä on noin kolme viikkoa ennen itse peliä. Peliä varten on myös mahdollista pitää proppi-/ompelupajaa, mikäli moiseen on pelaajien puolesta halua tai tarvetta.

Pelimaksu tulee oletettavasti olemaan 35 euroa OIEI:n jäseniltä, muilta 45 euroa. Mikäli haluat liittyä OIEI:n jäseneksi ennen peliä, voit maksaa OIEI:n jäsenmaksun vuodelle 2019 tilisuorituksena Oulun Interaktiivisten Eläytyjien omalle tilille - OIEI:n jäsenenä saat jäsenalennuksen OIEI:n peleihin sekä muita jäsenetuja. OIEI:n jäsenmaksu vuodelle 2019 on 10 euroa/aikuinen, 5 euroa/alle 18-vuotias tai 15 euroa/perhekunta. Liittymisohjeet ja lisäinfoa löytyy OIEI:n nettisivuilta.

Pelimaksu tulee maksaa etukäteen osoitetulle tilille. Pelimaksun deadline on sunnuntaina 14.4.19. Mikäli pelimaksua ei ole maksettu deadlineen mennessä, pelaajan ilmoittautuminen peliin katsotaan peruuntuneeksi. Perutilanteessa jo maksettu pelimaksu pyritään korvaamaan paikkaajan pelimaksulla, mutta mikäli hahmolle ei ole paikkaajaa, pelimaksua ei palauteta. Tämä johtuu yksinomaan siitä, että pelin kustannuksista noin 2/3 menee ennalta maksettavaan pelipaikkaan.

Mahdolliset kysymykset ja yhteydenotto pelinjohdolle osoitteeseen ihmisten.aika@gmail.com tai Niinalle yv:llä täällä facebookissa.
(Koetamme käydä lukemassa myös foorumeja joilla mainos on, mutta varmimmin tavoitat suoraan sähköpostilla.)

Huom! Halutessasi voit ilmoittautua alla olevasta linkistä myös NPC-/apuhahmoksi, pelinaikainen ruokailu sisältyy kokemukseen. Näitä paikkoja on myös täytettävissä jonkin verran. Täytä tuolloin ainakin perustiedot hahmotoiveeseen asti (kirjoita tähän toive NPC-/apuhahmosta) ja halutessasi myös loppu ilmo.

Ilmoittautuminen:
https://goo.gl/forms/T62UVGOAEq58GTv72

Tapahtuma FB:ssä: https://www.facebook.com/events/330984927488672/

Tervetuloa peliin!
2
Tulevat OIEI:n tapahtumat / Pohjoinen minipeliviikonloppu, 8.-10.3.2019, Rovaniemi
« Uusin viesti kirjoittanut GiiGi 11.12.2018, 19:09:37 ip »
Rovaniemen liveroolipelaajat ry ja Oulun Interaktiiviset Eläytyjät ry järjestävät pohjoisen minipeliviikonlopun maaliskussa Rovaniemellä!

Onko sinulla pöytälaatikossa tai mielen päällä lyhyt larppi, pelidemo tai mekaniikkaidea, jota tahtoisit kokeilla käytännössä? Tuntuuko, että kaipaisit larppaajien seuraa mutta monen tunnin tapahtumaan ei juuri nyt riitä panokset? Tässäpä sinulle! Minipeliviikonlopun on nimensä mukaisesti tarkoitus tarjoilla mahdollisuus pelauttaa mahdollisimman laaja skaala minipelejä Rovaniemellä, leirikeskusolosuhteissa maaliskuun alussa.

Mitä: Minipelejä koko viikonlopun verran!
Kenelle: Sekä pelinjärjestäjille että pelaajille
Missä: Leirikeskus Leirikarissa, Rovaniemellä
Paljonko maksaa: Osallistumismaksu on 10 € pelaajille ja 5 € pelinjärjestäjille.

Leirikarista löytyvät kaikki modernit fasiliteetit ja sänkypaikkoja 70 hengelle. Osallistumismaksuun sisältyy sänkypaikka, sauna, sekä kahvia ja teetä viikonlopun ajan. Keittiöt (2 kpl) ovat käytettävissä koko viikonlopun ajan. Tapahtumaan on mahdollista osallistua myös vain esimerkiksi yhden päivän verran, jos koko viikonloppu on haastava.

Pelinjohtajien ilmoittautuminen: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdZ7vxIm8uvJ91SdQL1MO2u16gECTJKgY9mlWfCmJSmRF0Jow/viewform?fbclid=IwAR3VHYHmZgHM1aH1pzhG6MaUDm5t0-tbAIDRt_ObyBf_LjSX0JxQd44olS8http://rolliry.fi/pohjoinen-minipeliviikonloppu/
https://www.facebook.com/events/291086451741749/

3
Tulevat OIEI:n tapahtumat / Hyperion: Tuuliajolla, 5.-7.4.2019, Kaijonharjun nuorisotalo
« Uusin viesti kirjoittanut GiiGi 11.12.2018, 19:06:38 ip »
Päivä 14 tuuliajolla. Miehistön välit ovat kiristyneet, sillä kaksi viikkoa sitten WSU lomautti kaikki ja poimuajokaan ei toimi. Tänään SS Charonin miehistö telakoituu Hyperioniin tuodakseen tarvittavia varaosia aluksen korjaamiseen. SS Charonin tehtävä on myös viedä tutkimuslaitokselta paennut geenimuunneltu Camilla takaisin Maahan.

Hyperion -larppikampanjan kolmanteen osaan kaivataan runsaasti NPC-pelaajia SS Charonin miehistöksi!
Ilmoittautumislomake avataan myöhemmin.

https://www.facebook.com/events/2075973599160118/
4
Menneet tapahtumat 2019 / Oiein peliviikonloppu 11.-13.1.2019, Kaijonharjun nuorisotalo
« Uusin viesti kirjoittanut GiiGi 11.12.2018, 19:04:10 ip »
OIEI:n ensimmäinen perinteinen lauta- ja videopeliviikonloppu saapuu tammikuussa nuorisotalolle lähellä sinua (eli Kaijonharjuun)!

Tarkoituksena on tuoda paikalle ainakin Playstation 3 (mm. Singstar, Rock Band, tanssipelejä, Tekken...), muitakin konsoleja saa tuoda! Sivuhuoneisiin voi vetäytyä myös pelaamaan lauta- ja roolipelejä, tuokaa omia mukana!

Yhdistys tarjoaa teet, kahvit ja pientä naposteltavaa. Osallistumismaksu on korkeintaan muutaman euron, hinta tarkentuu myöhemmin.

Tapahtuma on avoin myös muille kun OIEI:n jäsenille.

https://www.facebook.com/events/783786545292070/
5
Hallitus tiedottaa 2018 / Oiein syyskokous 19.11.2018
« Uusin viesti kirjoittanut GiiGi 06.11.2018, 15:55:37 ip »
Välitän hallituksenviestin tännekin:

----
Hei!

Tervetuloa Oulun Interaktiivisten Eläytyjien sääntömääräiseen syyskokoukseen maanantaina 19.11.2018 kello 18.30 alkaen. Kokous pidetään Kaijonharjun nuorisotalolla, osoitteessa Kalevalantie 5, Oulu.

Kokouksessa valitaan hallitus ja toiminnantarkastajat vuodelle 2019 sekä hyväksytään hallituksen valmistelemat toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2019, jotka löytyvät liitteistä (jäsenille lähetetty sposti).

Samalla kun valitaan hallitus vuodelle 2019, haluamme täten tehdä tiettäväksi, että vuoden 2019 jäsenmaksu on myös mahdollista maksaa OIEI:n tilille heti kokouksen jälkeen, kun se on vahvistettu.

HUOM! Jäsenmaksua päätettiin nostaa kevätkokouksessa.
Vuoden 2019 jäsenmaksu on 10 euroa aikuisilta, 5 euroa alle 18-vuotiailta ja 15 euroa /perhejäsenyys. Jäsenmaksun tulee olla maksettuna viimeistään 28.2.2019.
Tilitiedot: FI2380001670507384 (Danske Bank), saajana Oulun Interaktiiviset eläytyjät Ry. 

Kokoukseen on kutsuttu kaikki OIEI:n jäsenet. Tarjolla on kahvia ja kokouspullaa, lämpimästi tervetuloa!

Jos haluat osallistua kokoukseen etäyhteyden välityksellä, ilmoita siitä hallituksen sähköpostilistalle (hallitus(at)oiei.fi) viimeistään perjantaina 16.11.

Terveisin OIEI:n hallitus vm. 2018
6
Menneet tapahtumat 2018 / Väärän lipun alla, 8.12.2018, Kaijonharjun nuokkari
« Uusin viesti kirjoittanut GiiGi 13.09.2018, 12:15:55 ip »
OIEIn pikkujoulupeli vuonna 2018! Ilmo auki syyskuun loppuun saakka!


Hylkiö, yhteiskunnan vihollinen, tappaja, kurkunleikkaaja, murhaaja, kaappari, merten kauhu, merirosvo - heitä on kutsuttu läpi aikojen erilaisin tavoin, mutta aina pelolla, kauhulla, ihastuksella ja osin kunnioituksella. Oman vapautensa luojia, tasa-arvoisia keskenään - vaarallisia valtaeliitin loppumattomalla varallisuudella hankitulle hallintokoneistolle. Koneistolle, johon kadonnutta massaa, sen sisältämää yksilöä on vaikea saada takaisin. Samalla tuolle koneistolle juuri reunalla elävät hylkiöt ovat kuitenkin aina olleet tärkeässä asemassa, jopa korvaamattomia; he ovat horisontista nouseva tumma pilvi, illan hämäryydestä nouseva varjo - syntipukkeja ja sijaisuhreja yhteiskunnan muille ongelmille ja aina joskus, se väärä lippu jonka alla äärimmäisetkin teot ovat oikeutettuja.


”Väärän lipun alla” on Renegade Colonies -peliuniversumiin sijoittuvan scifikampanjan itsenäinen osa, joka pelataan keväälle suunnitellusta pelistä juhlavammaksi pikkujoulupeliksi laajennettuna.

Yhdistyneen Maan ja Siirtokuntien väliset jännitteet ja kasvava avaruuspiraattien muodostama uhka ovat pelimaailman nykyhetkien tapahtumien keskiössä ja tarinan nyt avautuvassa luvussa sijoitutaan tunnetun avaruuden reunavyöhykkeiden hylkiöiden, tappajien ja sankarien - vapaudennälkäisten avaruusmerirosvojen magneettisaappaisiin. Pelin tapahtumien keskustassa on piraattiyhteiskunnan hallintojärjestelmä, Cabala of Equals – neuvosto ja sen jäsenten keskinäiset valtasuhteet. ”Väärän lipun alla” sijoittuu kartoitetun avaruuden rajamailla sijaitsevalle avaruusasemalle, johon valitut edustajat ovat kokoontuneet vuotuiseen neuvonpitoon ja päätöksentekoon – ja tietenkin juhlimaan, tanssiaisten merkeissä. Pelin roolit ovat pääsääntöisesti kaapparialusten kapteeneja, perämiehiä ja luotseja sekä aseman ja alusten muuta väkeä ja miehistöä – seassa ehkä muutama yllätysvieraskin.

Pelin on tarkoitus olla tempoltaan rauhallinen ja painottua neuvotteluihin, kaupankäyntiin, hahmojen keskinäiseen juonitteluun ja kaveeraamiseen sekä ehdottomasti maailman ja yksilön tulevaisuuden pohtimiseen tieteismaailmassa fiilistellen.
Peli kestää noin kahdeksan tuntia.

Aika: 7.-9.12.2018 (peli la 8.12.)
Paikka: Kaijonharjun Nuorisotalo
Pelimaksu: vielä avoin, tarkentuu lähiaikoina

Pelinjohto: Petri Kostama / Oiei ry
Yhteys: renegadecolonies(at)gmail.com

Ilmoittautuminen: 30.9.2018 mennessä: https://docs.google.com/forms/d/1IVudvIoCL6a_UqpJ9E-iHDEhWQt8ekJrvoKXJR-oixQ/viewform?edit_requested=true

"The space feeds and hides us, it defines us,
and in the end, it claims us."

------
FB-eventti: https://web.facebook.com/events/293821018063932/
7
Menneet tapahtumat 2018 / Uhripuut, 14.-16.9.2018, Vaala
« Uusin viesti kirjoittanut GiiGi 18.06.2018, 14:44:26 ip »
Postiljooni Bergvall tunsi silmät selässään. Katseen pahansuopuus tunkeutui selkäpiihin asti ja sai hänet värähtämään. Kylmä hiki alkoi valua, mutta postiljooni karaisi mielensä ja muisteli Suomen Postilaitoksen periaatteita: kirjeet ja lähetykset oli toimitettava perille. Kylän lähestyessä silmäpareja oli jo useita. Silmänurkassa vilahteli epäselviä hahmoja ja ilma oli painostava kuin ennen ukkosta. Taivas oli kuitenkin pilvetön. Postiljooni sulki silmänsä ja kompasteli eteenpäin.

Kylässä Ensio seisoi keskellä pihaa ja katseli haapoja. Ne havisivat siihen malliin, että joku oli tulossa. Oletettavasti se joku oli postiljooni, jota olikin jo odotettu. Kahvi oli lähes lopussa ja kahvihampaan kolotus oli kiristänyt hermoja koko kylässä. Vai olisiko Väen levottomuus tarttunut heihin ja saanut ihmisten pimeämmän puolen päivänvaloon. Eilen rituaaleihinkin olivat osallistuneet vain rohkeimmat. Mene ja tiedä, kohta ainakin saataisiin taas kahvia.Uhripuut sijoittuu vuoden 1929 Suomeen, pieneen piilotettuun ja arvoituksellisen Väen vartioimaan kylään. Suljetun kyläyhteisön tapoja sekä maailmaa ja sen muuttumista tutkaileva liveroolipeli sisältää synkkiä ja ahdistavia teemoja. Pelin on tarkoitus olla tempoltaan rauhallinen ja painottua fiilistelyyn sekä kyläläisten tavalliseen elämään.

Pelissä on 28 pelaajaa ja se on suunnattu täysi-ikäisille, alaikäiset huoltajan kanssa. Peli pidetään Kantturan majoitustilalla Vaalassa. Huom! Pelipaikka EI ole esteetön! Siellä on paljon kynnyksiä ja portaita. Pelipaikalle saavutaan perjantaina, ja offgame-yön jälkeen peli alkaa herätessä lauantaina aamulla. Peli kestää lauantai-iltaan ja sen jälkeen paikalle voi jäädä saunomaan ja yöpymään.

Aika: 14.-16.9.2018
Paikka: Kanttura, Vaala (80 km Oulusta)
Pelimaksu: 40 e Oiei ry:n jäsenille, 45 e muille

Pelinjohto: Kreetta Askola ja Viivi Junno / Oiei ry
Yhteys: uhripuut(at)gmail.com, fb-eventti ja fb-messenger

Ilmoittautuminen: https://goo.gl/forms/1nF4FOYZXv1MEzhR2
Ilmoittautuminen päättyy 31.7.2018

Facebook-eventti ja lisätietoja: https://www.facebook.com/events/1031493340340426
8
Hallitus tiedottaa 2018 / Hallituksen sähköpostilista
« Uusin viesti kirjoittanut GiiGi 21.05.2018, 23:18:52 ip »
Vuosikausien ajan toiminut Oiein hallituksen sähköpostilistan osoite on muuttunut!

Hallituksen saa nykysin kiinni osoitteesta: hallituslista(at)oiei.fi.
9
Hallitus tiedottaa 2018 / Larppivaihto: uudelleenpelautuksia Ouluun, OIEI:n pelit maailmalle
« Uusin viesti kirjoittanut GiiGi 21.05.2018, 23:16:27 ip »
OIEI:n hallitus alkaa pelivaihdon nimissä kutsua kauempaa pelinjohtajia uudelleenpelauttamaan pelejään Ouluun. Kaikki OIEI:n jäsenet voivat ehdottaa kutsuttavia pelejä ja pelinjohtajia, mutta lopullisen päätöksen kutsuttavista tekee hallitus.

Vuoden 2018 lähtien hallitus on tehnyt linjauksen, jonka mukaan muualta Ouluun kutsutut pelinjohtajat voivat saada pelivaihdon nimissä korotettua matkakorvausta. Kutsuttavan pelin pelinjohtotiimille maksetaan korotettua matkakorvausta seuraavalla mallilla: 50€ per pelinjärjestäjätiimin jäsen, jokaiselta alkavalta 15:sta pelaajalta. Eli: Jos joku tulee Ouluun pitämään 15 hengen pelin, vain yksi pelinjärjestäjätiimin jäsen saa matkakorvauksen. Jos joku tulee pitämään 40 hengen pelin, maksetaan matkakorvaus maksimissaan kolmelle pelinjärjestäjätiimin jäsenelle. 

Sama pätee myös toiseen suuntaan, sillä haluamme tukea myös oieiläisten yhteistyötä muiden tahojen kanssa muualla Suomessa. Hallituksen harkinnan mukaan oieiläiselle pelinjärjestäjätiimille, joka menee viemään pelinsä muualle Suomeen, voidaan maksaa samalla kaavalla korotettua matkakorvausta: 50€ per pelinjärjestäjätiimin jäsen, jokaiselta alkavalta 15:sta pelaajalta. Poikkeuksen muodostavat erilaisissa coneissa ja muissa suuremmissa tapahtumissa pidettävät pelit, joihin ei makseta korotettua matkakorvausta.
10
Hallitus tiedottaa 2018 / Jäsenedut ja jäsenmaksu 2018
« Uusin viesti kirjoittanut GiiGi 21.05.2018, 23:13:43 ip »
JÄSENMAKSU:

OIEI:n jäsenmaksu vuodelle 2018 on 5 euroa/henkilö, tai 10 euroa/perhejäsenyys. Jäsenmaksun voi maksaa joko tapahtumien yhteydessä käteisellä jäsenvastaava Hanna Puolakalle tai varajäsenvastaava Kaj Wallinille, tai OIEI:n tilille, jolloin viestiksi laitetaan ”jäsenmaksu Etunimi Sukunimi”. OIEI:n tilinumero on: FI2380001670507384 . Mikäli maksat jäsenmaksusi tilille, lähetä samalla seuraavat tiedot jäsenvastaavalle osoitteeseen jasenvastaava(at)oiei.fi:

Koko nimi:
Syntymävuosi:
Postiosoite: (halutessasi, jäsenkortin postittamista varten)
Sähköposti:
Olitko OIEI:n jäsen vuonna 2017? (Kyllä/ei)

Mikäli et ole varma, oletko maksanut jo tämän vuoden jäsenmaksun, voit varmistaa asian kysymällä jäsenvastaava Hannalta.


JÄSENEDUT:

Alla on lueteltuna kaikki liikkeet, puodit, kahvilat ja anniskeluravintolat, joihin OIEI on saanut neuvoteltua jäsenetuja vuodelle 2018. Joukossa on niin tutut vanhat, kuin nippu uusiakin, joten kannattaa lukaista läpi huolella! Jäsenedut saa käyttöönsä, kun muistaa esittää jäsenkorttinsa ostosten yhteydessä.

Pub Graali tarjoaa 20% alennuksen isosta Crowmoorista tai isosta vaihtuvasta hanaoluesta.
Fantasiapelit tarjoaa 10% alennuksen rooli- ja lautapeleistä, sekä korttisuojista.
Kahvila Kolo tarjoaa jäsenetuna 10% alennuksen erikoiskahveista, kaakaoista ja ruuasta.
Koruliike Romeo ja Julia tarjoaa 10% alennuksen kaikista koruista lukuunottamatta LEMPI-mallistoa.
Pilailupuoti tarjoaa 15% alennuksen peruukeista, naamareista, silmikoista ja maskeista sekä 10% alennuksen muista tuotteista.
Milgear tarjoaa jäsenille 7% alennuksen kaikista tuotteista, pl. valmiiksi alennetut tuotteet. Alennusta saa Oulussa sijaitsevasta myymälästä sekä nettikaupasta. Oiein jäsenille on oma alennuskoodi nettikauppaan, jonka saat tietoosi hallitukselta. HUOM! Älkää laittako alekoodia kiertoon jäsenistön ulkopuolelle, että saadaan pitää tämä tarjous jatkossakin. Lisäksi Milgear tarjoaa mielellään esimerkiksi proppausapua oman ydinosaamisensa alueella pelinjärjestäjille.
Kofeiinikomppania tarjoaa 10% alennusta jäsenistölle kaikista kofeiinikomppanian tuotteista.
Nappikikka tarjoaa 10% alennuksen kaikista yli 10 euron ostoksista, poislukien ompelupalvelut ja ompelukoneet.
Ravintola Exotic Fusion 13 % kaikista menun tuotteista ja 23 % teestä, kahvista ja Karhu I -oluesta. Lisäksi Eksotik Fusion järjestää meille erikoisia ryhmäalennuksia etukäteen sovituissa tilaisuuksissa, esim. larppien tai peli-iltojen yhteydessä.

OIEI:n jäsenet saavat myös OIEI:n larppien osallistumismaksun alhaisempaan hintaan. Osa OIEI:n tapahtumista on tarkoitettu vain jäsenille. Lisäksi jäsenet saavat vapaasti käyttää OIEI:n varastoa ja kirjastoa.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10